Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו: בפיירמונט שלי, למשל- יש חלודה/רקבונות מסביב לגג. במקומות האחרים לא אובכנה כלל חלודה- אבל, דרך החורים האלה בגג נכנסים כל הזמן מים, לתוך החלקים האחרים בשלדה, אז, החלודה שם- זה רק עניין של זמן (כלומר- היא בטוח כבר ישנה, רק עניין של זמן, עד שתופיע בחוץ:? ). אז חשבתי- מה יקרה, אם אני אשפוך דרך החורים בגג את השמן מנוע ה"שרוף": האם זה יעזור טיפה לשמור על החללים הפנימיים של השלדה? דעתכם?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למה? -כמובן, מלבד העובדה, שצריך לבדוק, שלא יישפך מכל מיני חורים...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עם ממיר חלודה יש לי בעיה- הוא על בסיס החומצה, וכשעשיתי את זה בקאפרי, שהיה לי- זה לא ממש עזר, במילים העדינות! אילו בעיות זה יכול לעשות בשיפוץ? גם אני חושש מזה, רק שלא מצליח לחשוב על משהו ספציפי... בגלל זה אני שואל כאן- אולי מישהו כבר חשב על זה?:roll:

פורסם

ממיר הוא אחלה חומר

מבחינת בעיות אז ככה

הפח שלך יספוג שמן מה שזה אומר שהוא ידחה צבע , בעיות בריתוכים ואולי עוד נזקים

הכי טוב שתלך לפחח תעשה תליים על כל המקומות על מנת למנוע רקבונות וותמשיך באחסנה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני גם ככה צריך לעשות לו פחחות עוד מעט, מתחילת השנה הוא אספנות, פשוט אין לי זמן והכסף להכל בו-זמנית... אמנון, אז על בסיס מה הוא, ועד כמה יעיל/בלתי מזיק, בתנאי, שפשוט שופחים אותו ומשאירים "ככה", ולא צובעים עליו או משהו? ואיפה אני משיג אותו? תודה!

פורסם

R-160 מפסיק את החלודה, לאחר מכן צבע יסוד. יש חומר מקביל תו"ח שמשווק על ידי טמבור. אורי סהר נהג להשתמש בחומר ששווק ע"י טמבור.

R-160 מיוצר על ידי "סאסא כימיקלים" .

בזמנו אני התקשרתי למפעל בקיבוץ סאסא ושם נאמר לי היכן ניתן לרכוש את החומר באיזור מגורי.

במידה ותתקשר למפעל גם יידעו אותך בנוגע לחומר.

אמנון.

פורסם

זהו, שבקאפרי השתמשתי בטמבור...

וכל הבעיה- אני רוצה לשים את זה בפנים, למקומות, שלא ניתן לצבוע!:?

פורסם

גנאדי, אם יכנסו מים, לאחר שתשפוך את השמן, השמן יצוף והמים ימשיכו לאכל את המתכת....:?

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

המים נכנסים, נכנסו וייכנסו- לצערי זאת לא השאלה, כי פיזית אין לי מקום מקורה בשנה האחרונה, כדי לשים את האוטו, אז הכל עומד בגשם, כולל בשניות האלה, שאני כותב...:?:cry::x התכנון לקחת את האוטו לפחח בזמן יחסית קרוב, אבל בינתיים הוא עומד בגשם, ואני מפחד מנזק בלתי-הפיך לפנים של השלדה. (ל"שלדה" אני מתכוון כל הבודי, הרי אין לו "סולם").

פורסם

לא יודע מה ההשלכות אבל לא ניראה לי העניין, יותר פשוט להביא כיסוי אמיתי נגד גשם כמו שמשונית או אפילו שלט של הבחירות האחרונות אם תמצא.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

גנה, אין דרך אמיתית למנוע חלודה, והוכחה הטובה ביותר היא שכל שילדה של חיפושית

היתה ניטבלת באבטיה של חומר מיוחד המונע חלודה ונכנס לכל המקומות, ועדיין החיפושיות

היו מחלידות, ניתן רק להאט את התופעה או לנטרל אותה מעט,

למיקום הרכב ותנאי האקלים חשיבות ראשונה במעלה, לציפוי טבילה כיסוי פחות,

לא ניתן להציל רכב מחלודה אמיתית בלי טיפול מקצועי ומקיף. שעולה הון!

גם רכבים שעברו עבודת צבע מקצועית בארה"ב, באלפי דולרים מחלידים אם לא מקבלים טיפול משמר,

ומוחזקים בתנאים מעולים. ככל שהדבר עצוב גם לברזל ופח יש מס' קצוב של שנים בריאות,

על פני האדמה, ותוחלת החיים שלהם מושפעת מגורמים רבים. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...