Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום (שישי) אחה"צ שמתי פעמי למפגש השרון של מועדון ה-5 ברעננה.

ההתנעה של הרכב היתה קשה, ונעשו מספר נסיונות עד שהניע.

כשהגעתי למפגש ויצאתי מהרכב היה ריח חריף של דלק.

בדיקה תחת מכסה המנוע (בניצוחו של חן פרחי) לא העלתה ממצאים מחשידים.

הנזילה כנראה מתחת לרכב, מצינורית דלק.

יום שישי, לקראת ערב, איפה אמצא בעל מקצוע, בעסק פתוח, שמחזיק צינורית דלק ומוכן להתלכך ?

למי כבר יש נסיון מוכח בביצוע תיקון דומה ?

מי עובד בשעות כאלו ביום שישי ?

נכון.

עורך הדין, שכבר ביצע בעבר תיקון זהה לוולוו של פרחי.

אסף בקר הציע ביוזמתו שנסע אליו לסככה, (לסככה = ליד הסככה) נרים את הרכב וננסה לאתר את הבעיה, ואם מדובר רק בצינורית, גם נחליפה. (נחליפה - בלשון רבים. הוא ואני).

עזבנו את המפגש, ונסענו אליו.

הרמנו את הרכב על בוקים, 10 דקות לקח עד שמצאנו את מקור הנזילה !!!

(9 דקות אני חיפשתי, ובדקה העשירית אסף הלך, החליף בגדים לבגדי עבודה, חזר, ומצא את הנזילה).

הנזילה היתה מצינורית שנמצאת מעל הציריה ואף מעל האגזוז, בהחלט לא אזור שכדאי שדלק יטפטף עליו.

שמחתי לגלות שהנזילה מצינורית, ולא מהמיכל עצמו.

בין שלל צלחות הגלגל לאאודיים, מצא אסף צינורית מתאימה.

חיש מהר החליפה בעצמו, ובא לציון גואל.

יצאתי משם, ועוד הספקתי להגיע נקי, ובזמן, לארוחת ערב משפחתית.

תודה רבה.

דלק 010.jpg

דלק 009.jpg

דלק 003.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בשביל שתמיד אדע שאני מגיע נקי יש לי סרבל באוטו לובשים על הבגדים הנקיים , והכל בסדר...

אגב יצא לי לתקן נזילת דלק באמצע ת"א כשחבר עומד עם וסט צהוב מעלי שלא ידרסו אותי ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בשביל שתמיד אדע שאני מגיע נקי יש לי סרבל באוטו לובשים על הבגדים הנקיים , והכל בסדר...

אגב יצא לי לתקן נזילת דלק באמצע ת"א כשחבר עומד עם וסט צהוב מעלי שלא ידרסו אותי ...

שלום רב !

ועל כך המלצתי החמה:

כחלק בלתי ניפרד בישור קו, לאחר קניית רכב, טבוודאי רכב ישן, יש לבדוק את צנרת הדלק מגומי בתוך תא המנוע, ומתחת לרכב עד לטנק הדלק, ובכך להמנע בעתיד משני המקרים, הלא נעימים של רז ידידי ושל אומי.

עד כמה שזכור לי כאשר רז, הגיע אלי לפני כשנתים לכוון הקרבורטור במרצדס שלו, החלפתי לו מיוזמתי צנרת דלק באזור הקרבורטור, שנראתה לי , בעין בלתי מזויינת, כיבשה ומלאה בסדקים, ומועדת לפורענות.

לאחר זמן קצר , כמו שזכור לי רז ביקר אצל חברנו בני ל., והוחלפה צנרת נוספת בתא המנוע שהתגלתה כיבשה.

בדיעבד היה צריך להחליף אז את הצנרת דלק גם מתחת לרכב, ובכך להמנע מאי נעימות שקרתה לרז ידידי הנכבד,שבוודאי מצר על כך שהוא לא דאג לכך בזמנו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יום שישי, לקראת ערב,

אסף הלך, החליף בגדים לבגדי עבודה, חזר, ומצא את הנזילה.

מצא צינורית מתאימה.

חיש מהר החליפה בעצמו, ובא לציון גואל.

יצאתי משם, ועוד הספקתי להגיע נקי, ובזמן, לארוחת ערב משפחתית.

תודה רבה.

כנראה שמשפטים זו לא "עבודה מלוכלכת".

לפני כמה רגעים אסף סיפר לי על המקרה, ואמרתי לו "בטח שוב עבדת עם חולצה לבנה..."

משום מה, תמיד יוצא לי לראות אותו מתקן רכבים בחולצה לבנה.

אסף כמובן יודע את הכלל "שאסור להודות" ואמר לי שלא.

והנה בתמונות ובכתובים, מגלה רז את האמת "אסף החליף בגדים לבגדי עבודה".

שוב לובש חולצה לבנה.

תראו איך הידים שלו מלוכלכות, איך לעזאזל הוא שומר על החולצות שישארו לבנות?...

רז, העיקר שהגעת נקי הביתה ... :)

attachment.php?attachmentid=146791&stc=1&thumb=1&d=1235160555

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

רז, אני מקווה שהגעת בשלום הביתה.

אני לא הייתי נותן לבעל הידיים השמאליות לגעת באיזורים המוצנעים של המכונה הגרמנית שלך.

ליתר ביטחון, אל תעשן ליד ישבנה עד לבדיקה נוספת של בעל מקצוע רציני (אני למשל).

אסף,

זה בשבילך:

שבוע טוב,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
רז, אני מקווה שהגעת בשלום הביתה.

אני לא הייתי נותן לבעל הידיים השמאליות לגעת באיזורים המוצנעים של המכונה הגרמנית שלך.

ליתר ביטחון, אל תעשן ליד ישבנה עד לבדיקה נוספת של בעל מקצוע רציני (אני למשל).

אסף,

זה בשבילך:

שבוע טוב,

יניב

אז מה אתה אומר - לצבוע לכסוף?

פורסם

אני לא זוכר שצינור הדלק מעל האגזוז...

אצלי מתחת לגלגל הימני יש את המשאבה +הפילטר+הווסת ביחד.

אף פעם לא הייתה אצלי נזילה ואצלי זה הזרקה.

אגב-

החלו אצלי רעידות חזקות מ60קמ"ש עד 100קמ"ש -זה צמיגים או משהו בהיגוי?(כל האוטו רועד כולל ההגה )

בטסט האחרון החלפתי מוט קישור או גישור +צינורות ברקסים .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
שלום רב !

ועל כך המלצתי החמה:

כחלק בלתי ניפרד בישור קו, לאחר קניית רכב, טבוודאי רכב ישן, יש לבדוק את צנרת הדלק מגומי בתוך תא המנוע, ומתחת לרכב עד לטנק הדלק, ובכך להמנע בעתיד משני המקרים, הלא נעימים של רז ידידי ושל אומי.

עד כמה שזכור לי כאשר רז, הגיע אלי לפני כשנתים לכוון הקרבורטור במרצדס שלו, החלפתי לו מיוזמתי צנרת דלק באזור הקרבורטור, שנראתה לי , בעין בלתי מזויינת, כיבשה ומלאה בסדקים, ומועדת לפורענות.

לאחר זמן קצר , כמו שזכור לי רז ביקר אצל חברנו בני ל., והוחלפה צנרת נוספת בתא המנוע שהתגלתה כיבשה.

בדיעבד היה צריך להחליף אז את הצנרת דלק גם מתחת לרכב, ובכך להמנע מאי נעימות שקרתה לרז ידידי הנכבד,שבוודאי מצר על כך שהוא לא דאג לכך בזמנו.

בברכה

צביקה

אני מחליף צינורות לפחות פעם בשנה , הרכב עומד הרבה , וזו לא עובדה ארוכה , מה שקרה במקרה באמצע ת"א לא היה קשור ליובש .

למי שמכיר בחיפושית יש צינור מתכת שעובר דרך הפחית שבין תא המנוע לבין אזור הגיר , הצינור הנ"ל היה עקום ושיפשף את הצינור הגמיש בגוף הרכב, הצינור מתכת הוחלף גם הוא לא הרבה אחרי זה.

אגב כל מי שמכיר חיפושית גם יבין מייד שזה המקום הכי לא נוח לתקן בו נזילה באמצע העיר ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...