Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

 

האוטו שלי חזר הביתה אחרי פחחות, צבע וריפוד.

 

התמונות המצורפות מראות את המצב שלו כמו שקיבלתי אותו (אחרי ניקוי אבק), לפני שאני אתחיל את החלק שלי בשיפוץ.

 

בסך הכל אני מאוד מרוצה מהתוצאה. גם הפחח וגם הרפד רוצים שאני אחזור אליהם לפיניש אחרון אחרי שהאוטו יחזור לכביש..

 

mini-IMG_2091.JPG

 

mini-IMG_2097.JPG

 

mini-IMG_2087.JPG

 

mini-IMG_2088.JPG

 

mini-IMG_2089.JPG

 

 

 

mini-IMG_2092.JPG

\

mini-IMG_2096.JPG

 

mini-IMG_2098.JPG

 

mini-IMG_2099.JPG

 

mini-IMG_2100.JPG

 

mini-IMG_2101.JPG

 

mini-IMG_2102.JPG

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

יפה מאוד!

 

אבל עושים משהו עם ההגה?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

יפה מאוד!

 

מה בעניין החגורות?

 

יש משהו על זה ברישיון הרכב?

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

 

איביזה 2006 שחורה

פורסם

ברכות ואיחולים.

הצבע מחמיא לה ביותר.

 

:mm_yeah:

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לכולם על המחמאות.

 

הצבע של הבודי נקרא Conifer, וזה השם של טריאומף ל-British Racing Green המפורסם. הצבע של הריפוד נקרא Cactus ע"י טריאומף. אני ראיתי את הצירוף הזה בתמונה פרסומית של טריאומף משנות הששים, וביססתיאת האוטו על התמונה הזאת.

 

מכיוון שכל הריפוד המקורי של האוטו היה או חסר או במצב ירוד מאוד, הרפד עשה את הכל מההתחלה עפ"י תמונות מתוך ספר וקטלוג אנגלי שננתי לו. מהמושבים נשארה רק המסגרת, שגם היתה רעועה ונשלחה לניקוי חול וצביעה. את כל הריפוד בנה הרפד בעצמו.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
הריפוד יפהפה! איך עושים את הפסים השקועים ? זה תפירה או סוג של למינציה בבד עצמו ?

 

זה לא פסים שקועים, זה משטחים מובלטים :-D

 

לוקחים פיסות לבד בצורה שרוצים להבליט, ותופרים לריפוד שכבה פנימית שיוצרת כיסים אליהם נכנס הלבד. כשמותחים את זה על שכבת הספוג או עשב-ים מלמטה, זה דוחף את הלבד ומבליט את הריפוד החוצה בצורה שתוכננה.

 

נמרוד

×
×
  • תוכן חדש...