Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כך סוחבים גמלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מת על הטנדרים של פיג'ו - לא מבין למה הם יצאו מהשוק הזה.

הרכב היה בעל עבירות מדהימה (גבוה מאוד) ומאוד נח וגם ההילוכים ביד זה משהו שמאפשר לאכול פלאפל בזמן נהיגה :-P

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

הרכב היה בעל עבירות מדהימה (גבוה מאוד) ומאוד נח וגם ההילוכים ביד זה משהו שמאפשר לאכול פלאפל בזמן נהיגה :-P

הם לא יצאו מהשוק...

רק שהיום קוראים להם סובארו טנדר...

ירון מאיר

פורסם

אני מכיר לפחות 4 כאלה בחיפה, ואחד מהם נושא רישוי אספנות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

לפי הפרסומת של תה ויסוצקי, קיים דגם טורבו GTI.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני מת לקנות טנדר 504. יש לי שכן בעבודה לידי עם אחד שאני אוכל לו את המוח כבר חצי שנה שימכור לי.

סופר נוח לעבודה, משטח הטענה גדול, עלויות אחזקה נמוכות, נוח יחסית, אפילו יש מזגן!

רק בעסה שהם כבר כולם ישנים מאוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני מת לקנות טנדר 504. יש לי שכן בעבודה לידי עם אחד שאני אוכל לו את המוח כבר חצי שנה שימכור לי.

סופר נוח לעבודה, משטח הטענה גדול, עלויות אחזקה נמוכות, נוח יחסית, אפילו יש מזגן!

הרכב כבד מאוד. אין מצב שאתה פותח מכסה מנוע ביד אחת. בעל 4 הילוכים ושתיין מטורף. המזגן חלש. העבירות טובה מאוד והמשקל שמותר להם להעמיס הוא 1350 ק"ג. הרבה יותר מכל יפני.

אם כבר חפש לך כזה מודל 94, השנה האחרונה שהובאו. בעלי 5 הילוכים בריצפה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יש אחד ליד בית ספר זלמן ארן בדרך חברון בי-ם רגע לפני שהעירייה לוקחת אותו, פנסים כבר פירקו לו אז תזדרז!

ואם אתה רציני יש מצב שאני אעזור לך גם להגיע וגם להגיע...

המחיר? סיבוב בסוד! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם יהיה לך מזל תמצא 504 4X4 שהיו של חברת החשמל

• תוכן חדש...