Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הניקל לא יהרס או ישנה צבע?

אני יודע שניתן להשיג צבע לצביעה של הסעפת העמיד ב 1500 מעלות פרנהייט.

ובלי קשר, האם בכלל ניתן לצפות בניקל כל סוג של מתכת (סגסוגת, אלומיניום, נחושת וכו.)

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

לפי מה שאני יודע זה רק עיניין של זמן עד שהיא תחזור להיות חלודה , החום , או לפחות ככה שמעתי הוא זה שגורם לזה

בנוגע לציפוי ניקל לכל סוגי המתכות

בזמנו רציתי לצפות את בית האלטרנטור שלי בניקל הוא עשוי מסגסוגת אלומיניום ואמר לי הניקלאי שהוא לא יכול לצפות אותו אלא רק להבריק אותו ,

קרוב מספיק לניקל אבל מאבד מהאפקט שלו מהר

פורסם

אין ספור פעמים דנו בנושא בפורום; כול מתכת ניתן לצפות כולל אלומיניום, וכך גם כמעט כול חומר, כולל פלסטיק ועלים של עץ...

אלומיניום פשוט עובר תהליך ניקוי בחומרים אחרים, אשר אין לכול בית מלאכה. האגזוזים המקוריים, של פעם לפחות, היו גם היו מצופים בניקל. אבל הניקל היה עבה יחסית, וצופה על חלק שעבר קודם לכן ציפוי נחושתי. זאת בתוספת לתכנון נכון של סעפת הפליטה (איוורור וקירור מקסימלי) גרמו לכך שהניקל היה מחזיק. עובדה. מה אתה רוצה לצפות? של אוטו או של אופנוע?

פורסם

אם אני מנחש נכון, אתה מדבר על הסעפת של הגולף, ביננו (ושאף אחד לא ישמע) יש מנוע שנקרא לו

(בשקט) GTI לצורך העניין, השייך לאחות הספורטיבית, למנוע הזה קימות המון אופציות לתוספות מחזקות, בינהם גם

סעפת מחומרים אמממ...מיוחדים, שמשפרים את הזרימה (של גזים, לכל החרמנים) המשקל, ויפים למראה,

פעם פינטזתי על רכב כמו שלך שמשודך לו המנוע השרירי יותר, ולא רק בגלל התוספת בכוח, כי הרכב פונה לכיוון אחר

אבל בדיוק כמו האקדח שלי, הסיכוי שאשתמש בו הוא נמוך מאוד, אבל תמיד טוב לדעת שהוא שם!- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, אתה מנחש נכון. אבל החלפת מנוע ל GTI לא באה כרגע בחשבון, עם כל הרצון אין את היכולת כרגע.

המנוע הנוכחי, למרות שתקין לחלוטין, פורק מהרכב ועובר שיפוץ מקיף רק בשביל ההרגשה וכמובן גם ניקוי וצביעה לחלקים נבחרים:lol:

תוספת ניקל לסעפת הפליטה יכלה להיות תוספת מבריקה תחת מכסה המנוע:wink:

אכן יש להשיג סעפות נירוסטה למנועים היותר שריריים של הקונצרן אבל לא ל1.6 שלי...

ירחמיאל, כאשר שאלת אם מדובר ברכב או אופנוע אז הבנתי שאפשר ואכן מדובר בתכנון אחר...

תודה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
רן, אתה מנחש נכון. אבל החלפת מנוע ל GTI לא באה כרגע בחשבון, עם כל הרצון אין את היכולת כרגע.

המנוע הנוכחי, למרות שתקין לחלוטין, פורק מהרכב ועובר שיפוץ מקיף רק בשביל ההרגשה וכמובן גם ניקוי וצביעה לחלקים נבחרים:lol:

תוספת ניקל לסעפת הפליטה יכלה להיות תוספת מבריקה תחת מכסה המנוע:wink:

אכן יש להשיג סעפות נירוסטה למנועים היותר שריריים של הקונצרן אבל לא ל1.6 שלי...

ירחמיאל, כאשר שאלת אם מדובר ברכב או אופנוע אז הבנתי שאפשר ואכן מדובר בתכנון אחר...

תודה.

סעפת נירוסטה טוב עד להתנעה הראשונה לאחר מיכן היא נהפכת לחומה (לא חלודה) דהיינו התחמצנות

לידעתך

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

כל אגזוז מתחמצן ביציאה מהמנוע ע.ע אופנועים,

לא משנה כמה יקר או איזה סוג מתכת בשלב כזה או אחר הוא משנה צבע,

הנירוסטה קלה יותר, מהסעפת המקורית ומסייעת בהפחתת המשקל וצינון מהיר יותר.

אני יודע בוודאות שהיא אופציה קיימת למנועי 1600 צריך רק לחפש.

ניתן להסתיר את היציאה לטובת מראה משופר ע"י מבנה (כנפון) מפיבר קרבון,

אבל צריך לקחת בחשבון התחממות בין הסעפת למבנה.

השאלה עד כמה קריטי לך המראה...

יתכן שצביעה דווקא בצבע שחור תהיה טובה יותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...