Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארוע לרגל גליון 120 של "הגה", אליפות ישראל בנהיגה ברוורס, המתחרים התחרו ב"סיאט ליאון" חדשה 2000 סמ"ק.

נציגנו לתחרות היה ראובן זומר שזכה במקום שני.

המתחרים היו מכל קשת מועדוני הרכב בישראל, ואנחנו הגענו כאמור למקום שני בהפרש מזערי מהזוכים, מועדון PSI.

תודה לראובן גם על היענות מיידית לאתגר שגזל יום עבודה שלם, בהתראה של 48 שעות...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ברכות לראובן זומר על הישגו בתחרות - מקום שני. כל הכבוד להיענות ,למאמץ ולהישג.

ברכות לבני הספל שטרח ועמל להביא לאירוע את ראובן - כל הכבוד, ישר כוח.

מצא משה

פורסם

מזל טוב ראובן.

כל הכבוד!!!

ברכות על הזכיה.

כבוד.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברכותי על הזכיה. נשמח לראות תמונות מהתחרות.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודות לכל המפרגנים.

תודה לבני הספל ולמועדון החמש על האמון שניתן לי בייצוג המועדון מול כל "כרישי" הנהיגה שארועים שכאלו הם לחם חוקם.

ללא ספק ההישג עבורי וגם עבור המועדון (שנתפס על ידי ינוקא רבים כמועדון שחבריו יודעים רק לאסוף מכוניות ולהציגם לראווה. בארוע זה הוכחנו שאנחנו גם יודעים לנהוג) הוא נכבד.

לגבי הארוע עצמו, ירחון "הגה" החליט לבצע תחרות ארצית בין הנהגים הנבחרים המייצגים את מועדוני הרכבים בארץ לרגל עשור להיווסדו. הארוע התקיים תחת מעטה חשאיות ותחת סופת חול מטורפת. הוזמנו כ-25 נהגים שאת רובם אני מכיר כמקצוענים, חלקם עושים זאת לפרנסתם במסגרת בתי ספר לנהיגה.

בתדריך היינו כולנו קצת בהלם לאחר שהבנו שאת מסלול הג'ימקאנה (סלאלום) הכולל סיבובי 360 ו- 180 מעלות נבצע ברוורס!!! כל המסלול בוצע ברוורס עם רכב מסוג סיאט לאון 2000 סמ"ק אוטומטי שהועמד לרשותנו.

בשלב המוקדמות הובלתי וקבעתי את הזמן הטוב ביותר להקפה שנקבע (בכלל ביום הזה), במקצה הבא 10 הנהגים המהירים עברו לשלב הבא ולאחר מכן 5 המהירים עברו לשלב הגמר. לצערי בשלב הגמר בעקבות פישול קטנטן שעלה לי ביותר משניה הגעתי למקום השני ולא לראשון (ההפרש היה מספר עשיריות בודדות כאשר בשלב המוקדמות הייתי יותר מהיר בשניה מהזמן של המתמודד במקום הראשון). אני מתנחם בכך שהבחור במקום הראשון הינו מדריך נהיגה בחברת מסלולים ונהג מרוצים שזכה בגביעים בחו"ל...

תודה לירחון "הגה" על האירוע ושוב, תודה לבני הספל ולמועדון החמש על האמון.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...