Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להוסיף למיני שלי שני פסים קדמיים..

מבירורים שעשיתי עם הסוכנות מסתבר שזאת מדבקה שמולבשת על המכסה מנוע

ביצור מבריטניה ואין דרך לרכוש אותה בארץ אלא רק בהזמנה מ"קמור רכב" העלות 1000 לזוג מדבקות:arrow:

האם יש בארץ סדנא צביעה איש מקצוע שמתעסק במדבקות ובעל ניסיון בדברים הללו אשר אתם יכולים להמליץ עליו?

ובכלל האם יש דרך לעלות על המידות של הפסים המקוריים? גודל? מרווח בין הפסים?אורך? וכו..

אשמח לדעת אם קיים בכלל מועדון מיני בישראל שניתן להצטרף אליו?:-P

בברכה,

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

Rover Turbo צודק, אבל הנה עוד אופציות: (כל זה זה כתובת לינק אחד):

http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fCarsPartsQ5fVehiclesQ5fCarPartsQ5fSM?_nkw=mini+bonnet+stripes+pair&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=mini+bonnet+strips&_osacat=0

ממש חוצפה שמבקשים עבור זה אלפיה ! (איפה אנו חיים?!) :cry:

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם
Rover Turbo צודק, אבל הנה עוד אופציות: (כל זה זה כתובת לינק אחד):

http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fCarsPartsQ5fVehiclesQ5fCarPartsQ5fSM?_nkw=mini+bonnet+stripes+pair&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=mini+bonnet+strips&_osacat=0

ממש חוצפה שמבקשים עבור זה אלפיה ! (איפה אנו חיים?!) :cry:

פחות מ-10 ליש"ט - זה נראה לי די סביר :roll:

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

גש למקום שמכין מדבקות, ותבקש שיכינו לך בחיתוך את הפסים - זה סיפור פשוט ולפעמים גם יעשו לך את זה על המקום. עוד אופציה היא פשוט לקנות ויניל דביק בגליל ולעשות בעצמך עם סרגל!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
שלום,

אני מעוניין להוסיף למיני שלי שני פסים קדמיים..

מבירורים שעשיתי עם הסוכנות מסתבר שזאת מדבקה שמולבשת על המכסה מנוע

ביצור מבריטניה ואין דרך לרכוש אותה בארץ אלא רק בהזמנה מ"קמור רכב" העלות 1000 לזוג מדבקות:arrow:

האם יש בארץ סדנא צביעה איש מקצוע שמתעסק במדבקות ובעל ניסיון בדברים הללו אשר אתם יכולים להמליץ עליו?

ובכלל האם יש דרך לעלות על המידות של הפסים המקוריים? גודל? מרווח בין הפסים?אורך? וכו..

אשמח לדעת אם קיים בכלל מועדון מיני בישראל שניתן להצטרף אליו?:-P

בברכה,

פשוט מאוד לך לפחחות וצבע תבקש מימנו מחיר על שני פסים לבנים על המכסה מנוע אין לזה מרווח מסויים ואין לזה משהו מיוחד איך שאתה רוצה וחושב שיהיה לך יפה בעין

אצלי זה צבע ורק לדוגמה מרחק מקצה של המכסה הוא 2 ס"מ והרוחב של הפס הוא 10 ס"מ

מספר הרכב גלוי באישור שלי

טל גלאפו

DSCF0209.jpg

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...