Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המוסטנג שלי....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלירן

ראשית תתחדש , עברתי תהליך דומה לפני כשנה פלוס ,הבאתי פורד מוסטנג 1964.5 מספרים תואמים , HT , אוטומט, מנוע V8 דגם 260 , בסופו של דבר החלום התגשם ושווה כל שניה , כל דקה , כל שעה ואפילו כל אי נעימות שהיתה בדרך, רק לקחת את הדברים בפרופורציות , במיד ותזדקק לכל סיוע , אני מצוייד במרבית הספרים ,החוברות והקטלוגים של הרכב .

למען האמת אני בהליכים להבאת רכב נוסף והפעם THUNDERBIRD 1966 .

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם
אלירן

ראשית תתחדש , עברתי תהליך דומה לפני כשנה פלוס ,הבאתי פורד מוסטנג 1964.5 מספרים תואמים , HT , אוטומט, מנוע V8 דגם 260 , בסופו של דבר החלום התגשם ושווה כל שניה , כל דקה , כל שעה ואפילו כל אי נעימות שהיתה בדרך, רק לקחת את הדברים בפרופורציות , במיד ותזדקק לכל סיוע , אני מצוייד במרבית הספרים ,החוברות והקטלוגים של הרכב .

למען האמת אני בהליכים להבאת רכב נוסף והפעם THUNDERBIRD 1966 .

היי מעוז,

המון המון תודה!

אני לא יודע איך זה נראה למי שקורא את הבלוג, אבל חשוב להגיד שאני נהנה מכל רגע ורגע, מהתהליך עצמו.

אני רואה חשיבות בהנאה שסופגים בדרך לפסגה ולא רק מלעמוד על הפסגה עצמה..

תודה רבה על הצעת העזרה. אני בטוח שאשתמש בה.

כרגע, אני בודק את כל נושא ההובלה. נראה לי שאוכל לכתוב רק על זה, ספר עב כרס. קבלתי הצעות מ - 23 חברות שונות..... (לא צוחק...). לחלקן, לדעתי, אין מושג מה הן עושות (4,200$ למכולה של 20F מנ.י. לאשדוד..... :?:).

אז, תודה בכל מקרה. אגב, האם נרשמת כבר למאגר החברים שמאיר ואני מנסים לגבש למועדון המוסטנגים הישראלי? אם לא, שלח לי מס' טלפון בה"פ.

אז, תודה שוב,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• תוכן חדש...