Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות שנגנב לי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היה ברשותי רכב מסוג אולדסמוביל ריג'נסי Ninety Eight שנת 78.

הרכב עמד בקאנטרי קלאב בגלילות ונגנב משם.

ביררתי בעיריית תל אביב, אין גרירות מתוך הקאנטרי, כך שכנראה נגנב.

מספר הרכב 432-589

אם נתקלתם במקרה... אני אשמח.

אם לא, שימו לב אם מציעים לכם כזה.

פורסם

הלוואי והייתי יודע.... בטח כבר כמה חודשים, פשוט לא הייתי שם המון זמן.

לא מאמין שאני אמצא את הרכב, אבל למקרה שינסו למכור אותו למישהו... אז שידעו.

פורסם
שלום לכולם.

היה ברשותי רכב מסוג אולדסמוביל ריג'נסי Ninety Eight שנת 78.

הרכב עמד בקאנטרי קלאב בגלילות ונגנב משם.

ביררתי בעיריית תל אביב, אין גרירות מתוך הקאנטרי, כך שכנראה נגנב.

מספר הרכב 432-589

אם נתקלתם במקרה... אני אשמח.

אם לא, שימו לב אם מציעים לכם כזה.

ובקאנטרי לא יודעים כלום?:roll: לא ראו, לא שמעו? (אני לא מכיר את הקאנטרי בגלילות, אז לא יודע, אם מדובר בחניון בתוך הקאנטרי, או פתוח לכולם?).

אני מבין, שהאוטו היה מוזנח ועמד הרבה זמן במקום- אז, באמת סביר להניח, שאיזו "נשמה טובה" החליטה, שהוא נטוש, ואפשר "לאמץ" אותו...:? קרה לי את אותו הדבר בדיוק- רק לפני כ-10 שנים עם האסקורט שלי, בחניה של הבסיס בראשון- יום אחד היא פשוט נעלמה משם, אחרי שעמדה שם כמה חודשים מבלי, שנגעתי בה, והייתה מלאת אבק!:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

החניה היא לדירות המגורים שם. גרתי שם בעבר ולכן הרכב נשאר שם כי חשבתי שזה יהיה בטוח יותר. ביררתי עם האנשים שם אבל כולם לא רואים ולא שומעים... מקווה בשבילם ששאר החושים עובדים וששני אלו חזרו לעבוד מיד לאחר העלמות הרכב...

בכל מקרה, יהיה לי בעתיד יותר ריספקט לפחיות הקולה...

פורסם

בוא נגיד ככה: אני מניח, שתפסת שם מקום חניה. אני מניח גם, שחלק די נכבד מהדיירים, ש"לא ראו ולא שמעו"- היו מאד שמחים, לו הרכב שלך היה נעלם משם. אז, הסיפור הוא מאד פשוט: מישהו בא, שואל בסביבה: "תגידו, של מי האוטו הזה?" -"אה, זה היה של מישהו, שהיה פעם גר כאן, הוא עזב מזמן ונטש את הרכב, אתה יכול לקחת אותו!" -"בטוח?" -כן, כן, בטוח- אל תדאג, הוא זרק את הגוטאה, לא ידע איך להתפתר ממנה!"... נו, ואת השאר אתה יכול לדמיין לעצמך... יותר מדי פעמים שמעתי משכנים צרי עין תשובות כאלה בנוגע לרכים שעומדים בקרבת ביתם- רק שאני אף פעם לא התייחסתי למשפטים כאלה ברצינות יתרה, תמיד המשכתי לחפש את הבעלים האמיתיים, וברוב המקרים גם גיליתי, שהוא כן היה צריך את הרכב בצורה כזו או אחרת, ולו הייתי נוגע בו- הייתי מסתבך! אבל אני מאמין, שיש לא מעט אנשים, שמשפט השכנים בסגנון "כן, אתה יכול לקחת..." מהווה אישור מספק בשביל לקחת רכוש של מישהו אחר!:?:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בגלל זה בדיוק אני מזיז את האוטו שלי (שכרגע מוקפא) כל כמה ימים, ראס ביל אמו. והוא חונה בחניון סגור + שומר שיש לי בו חניה בטאבו, אבל אני בכל זאת פרנואיד. רק שלא יצוץ איזה חכם וכמו שגנאדי כתב יחליט "אה, הנה גרוטאה שלא זזה, בוא נעיף אותה מפה!"

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אולי צוות ''overall'' לקח את הרכב...:roll: הרסתי את ההפתעה? :lol:

וברצינות,אני מקווה שאתה יודע מי האשם היחיד פה?

פשוט אתה בעל הרכב..

משתתף בצערך,אני מאוד מקווה שתמצא את האבדה במהרה!

תנסה בפירוקיות,ברזליות וכו' מקווה שכבר לא מאוחר מידי...

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

ביררת רק בעיריה או שגם במשטרה? הייתי מציע להתקשר לגרר כליף שעובד עם המשטרה ולשאול אם גררו רכב משם. לנסות לא מזיק יכול להיות שהרישומים שלהם יותר מדויקים מהמשטרה כי לא ידוע לאיזה תחנת משטרה התקשרו.

פורסם

אה, ודרך אגב- לפעמים רישום גרירות של העיריה לוקה בחסר- למשל, כשגררו לי את הוואנדורה, והתקשרתי לשאול- אמרו לי במוקד, שלא ראו ולא שמעו! מזל, שידעתי, לאן יכולים לגרור אותה, וישר הלכתי לשם- ו:"הפתעה"- האוטו היה תקוע במגרש, בפינה הכי-נדחת, שלו לא היה שומר חביב, שהכניס אותי, בחיים לא הייתי מגיע לשם! כמובן, שהעפתי אותה משם יום למחרת...

אני יכול להגיד, שבמגרש הגרירות הראשי- בדולפינריום- האוטו הזה לא נמצא, לפחות נכון ללפני כמה ימים. אבל אולי יש עוד מגרשים? ברידינג ניסית? אולי עוד איפשהו? -את הוואנדורה גררו לי לישראל מסלנט, הבנתי, שהמגרש כבר לא פעיל- אבל, לך תדע...:roll:

אגב, ה-elkmino vbmenu_register("postmenu_2004734", true); צודק- לפעמים יש גרירות בכלל מוזרות, שלא יודע, איפה מחזיקים את הרכבים: למשל, את האסקורט הצהובה שלי (ז"ל), כשמכרתי אותה לשכן, והוא העמיד אותה- גררו לאנשהו, וראיתי אותה שוב בדיוק ברגע, ששופל מעך אותה אחרי שהביא מאיפשהו למגרש הגרוטאות, שבזמנו היה לעיריית ת"א!

• תוכן חדש...