Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 - כנראה גנובה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצהריים עברתי וראיתי את הרכב חונה בחניה מסודרת ברחוב, עם חלון מעט פתוח. הנחתי שבעל הרכב נמצא בסביבה והמשכתי לדרכי.

עכשיו עברתי ונוכחתי לדעת שהמכונית עדיין חונה במקום, עדיין עם חלון פתוח במקצת וגם הדלתות פתוחות קמעה.

כאן כבר נדלקה לי המנורה והודעתי למשטרה.

הרכב נראה לי כמו פיאט 500 הדגם הישן כמובן. המספר שהיה על הרכב בן 6 ספרות (לא סטטוס אספנות).

הצבע נראה כמו ורוד מטלי או משהו בסיגנון דומה אולי קצת סגול או משהו.

למראית עין הרכב נראה די שמור, לא התעמקתי במצבו הפנימי, מה עוד שתאורת הרחוב לא ממש עוזרת לבחון וגם כי מהרתי לדרכי.

אם מישהו בעליו של הרכב, או שאתם מכירים את בעליו, והרכב נעלם לו, אפשר לקבל פרטים על מיקום הרכב בה"פ.

אני מקווה שהרכב לא יהפוך לגרוטאה לפני שימצא בעליו.

והיה ובעל הרכב הוא זה שכך השאיר ענתיקה שכזאת - הייתי אומרת שזה להתעלל בחסר ישע :wink:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אולי אפשר לברר לפי מספר הרכב למי הוא שייך. במשרד הרישוי או במשרד של מועדון החמש.

חבל שהאוטו ייהרס בימים הקרובים על ידי נערים שיחשבו שהוא ננטש

יום נעים, נגה

גנן גידל דגן בגן.

גננת גידלה את הגנן.

פורסם

חברים, את הדבר הבסיסי של לבדוק באתר המשטרה כבר עשיתי - הוא לא רשום כגנוב.

מצד שני יכול להיות שהחליפו לו לוחיות כדי לטשטש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ואז נטשו ברחוב פתוח?

יותר סביר, שמדובר בעוד איזה "אספן", ש"מאד אוהב את האוטו שלו", אבל "משום-מה" משאיר אותו ברחוב עם דלתות וחלונות פתוחים בגשם...:? ראינו מספיק כאלה!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...