Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רכב מסוג סיאט איביזה שנת 2001 קופה שמורה ממש בקפדנות אם זה טיפולים וכל מה שקשור לרכב גם חיצוני

ולשכן שלי יש פזו שנת 2002 דגם xsi יד שלישית עם 145000 גם שמורה יחסית עם סאנ רוף מקורי וגם דגם קופה

והוא מעוניין לשות החלפה כי הוא מחפש רכב יותר זול

השאלה היא האם שווה לי לעשות איתו החלפה ולהוסיף לו רק בערך 5 אלף ??

נ.ב

לרכב שלי הוא יד 5 עם 110000

ולרכב שלו גם יש קצה שילדה ממש מזערי בחיבור של הטמבון שלא משפיע על כלום לאחר בדיקה כמובן

שווה או לא שווה ??

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

שווה מאיזו בחינה?

הXS היא מכונית לא רעה בכלל, אבל השאלה היא מה בדיוק אתה מקווה להשיג בהחלפה הזאת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבלי לשים את האצבע על הבדלים, הייתי שוקל בשלילה מפאת העובדה שאתה יודע מה עבר על הרכב שלך במהלך הזמן. אתה יודע בדיוק מה עובד ומה לא וכו'. את הרכב השני אתה לא מכיר וכל הידע שלך עליו מבוסס על מה שהשכן יספר לך.

ואגב, אין כזה דבר איביזה או 206 קופה. שתיהן רכבי האצ'בק 3 דלתות.

!AWDSOME

פורסם

בגדול מה שאני מנסה להשיג בהחלפה הזו זה סוג של להתקדם בשנתון של הרכב הנוכחי וגם הפזו זה רכב יותר מאובזר משלי

לדוגמא בסאנרוף .

ואני מסכים עם מה שאמרו שאני לא יודע מה עבר על ה206 ואני כן יודע מה עבר על הרכב שלי אבל בכל מקרה אני יקח את הרכב

לבדיקה בגדול השאלה שלי היא האם לפי דעתכם שווה לי לעשות את כל התהליך הזה הוא שעדיף לי לוותר ??

דרך אגב שני המכוניות הם גם גיר ידני .

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

• תוכן חדש...