Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו שיסחוב בעליה כמו שצריך וגם שאני לא ירגיש שהוא מתפרק אם אני נוסע טיפה מהר שלא יקח פחות מ1\11 וטיפול זול במוסך

אני צריך ידני ואני מתלבט בין

פונטו ספייס 1.8 אם אפשר קצת מידע על צריכת דלק שלה ובכלל 2001-2002

פג'ו 206 1.6 2000-2001

גולף 1.6\1.8 לא יודע כל אך אם כדאי את ה1.8 אבל אם אפשר מידע על צריכת דלק שלה גם ובכלל

פג'ו 307 1600 2002

ואם יש לכם עוד הצעות אני ישמח רק חשוב הצריכה שלו וטיפול לא יקר

תודה...

פורסם

פונטו 1.8 זה גירסאת הספורט, hgt, לא נראית לי הכי חסכונית שיש גם בביטוח רכב ספורט לא כזה זול.

מציע לך להתמקד ב206 1.6 היא תבצע את העבודה כראוי ותספק שנתון גבוה וגם חלפים לא חסר.

הגולף החלקים לא כל כך זולים כי היא מטופלת בצ'מפיון וידוע שהם גנבים, חוץ מזה לא יכול להגיד עלייה הרבה.

ואם אתה צריך יותר מרחב ה307 מרווחת יותר מה206 והיא גם מבצעת עבודה טובה.

פורסם
פונטו 1.8 זה גירסאת הספורט, hgt, לא נראית לי הכי חסכונית שיש גם בביטוח רכב ספורט לא כזה זול.

מציע לך להתמקד ב206 1.6 היא תבצע את העבודה כראוי ותספק שנתון גבוה וגם חלפים לא חסר.

הגולף החלקים לא כל כך זולים כי היא מטופלת בצ'מפיון וידוע שהם גנבים, חוץ מזה לא יכול להגיד עלייה הרבה.

ואם אתה צריך יותר מרחב ה307 מרווחת יותר מה206 והיא גם מבצעת עבודה טובה.

תודה אם יש לך הצעות לעוד מכוניות? לא ממה שרשמתי פה

פורסם

צריכת דלק בנסיעה רגועה בפונטו HGT סובבת את ה1/10 - 1/11 ק"מ לליטר

אתה מחפש סופרמיני, או שמא משפחתית?

!AWDSOME

פורסם

בעיקרון מיני באזור של ה206 אבל גם 307 יהיה טוב רק שאני באמת לא יודע מה כדאי ואיזה עוד הצעות יש ב40-45 אוטו לצעירים נטו אבל חשוב שיהיה לו כוח ויקח בסביבות 1\11 אם יותר אז יותר טוב

• תוכן חדש...