Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רכב חדש ושמתי עין על הפאביה החדשה 1.6 אלגאנס,שמעתי דברים טובים עליה.

או גולף החדשה 1.6 רובוטית DSG טרדליין..כמבן שיש הבדל במחיר של כ-10K אבל דיברתי עם פולקסווגן והם אמרו שכשאגיע לסוכנות פעם הבאה נדבר על הנחה.

אם למישהו יש ניסיון עם אחת המכוניות האלה ויכול להגיד לי יתרונות\חסרונות של שתי המכוניות.

וחשוב לי יותר לדעת איך הגולף כי על הפאביה מצאתי פה הרבה.

פורסם

גולף היא רמה אחת למעלה מרוב הבחינות. היא מכונית משפחתית בעוד הפאביה היא סופר-מיני. עלויות אחזקה גבוהות יותר, אבל גם יותר הנאה ביום-יום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עלויות האחזקה גבוהות משמעותית?

רציתי לדעת עוד משהו,ראיתי בתמונות של הפאביה שיש לה מן מסך בקונסולה המרכזית שזה בעצם רדיו ועוד כל מיני דברים וזה לא כמו בארץ שיש רדיו לא מקורי,אפשר בתוספת מחיר לקנות את הפאביה עם הקונסולה הזאת?

פורסם

רוב הסיכויים שעלויות האחזקה יהיו גבוהות יותר, בין אם בביטוח, דלק, טיפולים וכדומה. עד כמה - קשה לומר, כנראה אלפים בודדים בשנה.

בנוגע לפאביה - יש פה כמה מומחים, חכה והם יכנסו ויענו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נכנסתי 8)

מדובר בהשווה לגולף החדשה נכון? MK6

אני הייתי הולכת על הגולף TSI גם יותר חסכונית בדלק וגם יותר זריזה.

בכל אופן, הייתי בוחרת בגולף, עדיפה מבחינה בטיחותית, יותר שקטה, יותר "רצינית".

כפי שרוני אמר, רמה אחת למעלה, גם לא ממש יפה להשוות בינהן כי הן לא באותה קטגוריה.

בכל אופן! יש עכשיו אחלה תנאי מימון בVW אז שווה באמת להוסיף עוד כסף ולקחת גירסה יותר טובה.

אה, ובקשר למסך הזה בפאביה, כן יש אפשרות להזמין בתוספת תשלום, אבל אז גם צריך לחכות לזה הרבה זמן (שלושה חודשים).

ואני מאמינה (יודעת) שההפרשי מחיר הם הרבה (הרבה) יותר מ10,000.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

הפאביה היא סופרמיני (מקבילה לפולו ולאיביזה), בעוד שהגולף היא משפחתית (מקבילה לאוקטביה וללאון).

איפה בדיוק ההשוואה כאן? שני רכבים שונים מקטגוריות שונות.

!AWDSOME

פורסם

הפאביה והגולף הם אותו דבר מבחינה מכאנית, בפאביה כל המכלולים הם VW. ניתן להזמין ר"ד מקורי בפאביה אך המחיר שלה יתקרב לגולף וזמן ההמתנה ארוך.

אם באפשרותך לרכוש גולף- הייתי רוכש את הגולף, פשוט יותר מרווחת (סופר מיני לעומת משפחתית קומפקטית).

פורסם
הפאביה והגולף הם אותו דבר מבחינה מכאנית, בפאביה כל המכלולים הם VW.

באיזה צורה הן "אותו דבר מבחינה מכאנית"?

הפלטפורמה שונה, וכך גם יחידת ההנעה (אותו מנוע 1.6, אולם בגולף הוא משודך לתיבת DSG ובפאביה לתיבה פלטנרית).

פורסם
הפאביה והגולף הם אותו דבר מבחינה מכאנית, ).

רחוק פלאים!

לבחור שמתעניין - כנס לסוכנות ותבין את ההבדל - וכן , הוא שמיים וארץ ואני בכלל לא מגזים!

פאביה חולקת מכלולים של פולו וההבדל בין פולו לגולף הוא אדיר ובטח בMK6..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

שימו לב- אני לא התכוונתי שהם חולקים מכלולים משותפים, אלא שכל המכלולים מיוצרים בגרמניה ע"י VW, ראו הודעה מקורית!

פורסם

ביררתי לגבי הרדיו המקורי בפאביה והמחיר שנתנו לי נותן לי סיבה לרכוש את הגולף.

בימים הקרובים אני אגש לסוכנות פולקסווגן אקח ניסעת מבחן,ארגיש את הרכב ומשם כבר נתקדם.

תודה למי שעזר ולבחור שאמר שכדאי לי לקחת את הTSI-מחיר,תמיד המחיר איכשהו מפריעה.

פורסם

קצת בילבול :roll:

אני בחורה, והמחיר מפריע.

כמה עולה גולף 1.6 חדשה? 105 אלף??

110 אלף? איך הגעת להבדל של 10 אלף בינהן? :puzzled:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

זה מאתר הרשמי הישראלי

גולף 1.6 ל' (102 כ"ס) ידני 5 הילוכיםTrendline118,990 ₪1,529 ₪

גולף 1.6 ל' (102 כ"ס)7 הילוכים DSGTrendline128,990 ₪1,529 ₪

גולף 1.6 ל' (102 כ"ס)7 הילוכים DSGGeneration144,990 ₪1,803 ₪

גולף 1.4 ל' (122 כ"ס) TSI7 הילוכים DSGTrenline139,990 ₪1,803 ₪