Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כשבוע הלכתי לראות יונדאי אקסנט 2002 אוט'. הרכב נראה ממש טוב מבפנים ומבחוץ, שמור היטב. קילומטרז' סביר (120K)

הבעיה היא שראיתי הזעת שמן במנוע, דבר שראיתי גם בלא מעט יונדאי אקסנט אחרות שבדקתי.

בנוסף, בנסיעת מבחן גם שמתי לב שההגה מושך שמאלה. אני מניחה שאין קשר בין שני הדברים, אבל אשמח לשמוע מה לדעתכם יכולות להיות הסיבות לשני הדברים האלו?

אני לוקחת את הרכב מחר לבדיקה אצל "המייעץ". האם שווה להיות אופטימית ולקוות שלא מדובר במשהו רציני?

בעל הרכב רוצה 33,500 ש"ח עבור הרכב. האם המחיר נשמע לכם סביר? המחירון שלו הוא בערך 36k

סיכמנו שאחרי הבדיקה נוריד מהמחיר בהתאם לליקויים שיתגלו. אבל הוא טוען שאנחנו צריכים להתחלק כביכול בעלות התיקון, כך שאם יש צורך בתיקון שעלותו 2000 ש"ח, נוריד ממחיר האוטו רק 1000. האם זה נראה לכם נכון לעשות כך? לי זה נראה ממש לא לעניין. מקווה שהעסקה לא תיפול רק בגלל זה.

תודה מראש!

• תוכן חדש...