Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב קומפקטי חדש באזור ה120 אלף. הבחירה הטבעית היא טויוטה קורולה, אחרי שהיו לי 2 כאלו שהייתי מאוד מאוד מרוצה מהן.

עם זאת, הדגם הרובוטי לא בא בחשבון והדגם האוטומטי מעט יקר עבורי.

האם יש רכב מעט זול יותר אשר יעמוד בסטנדרט? לצורך העניין 308 ומגאן לא באות בחשבון.

ושאלה כללית נוספת, יש מחירון מסודר עבור רכבים חדשים, שמרכז את כל הרכבים והמחירים?

המון המון תודה

פורסם

למה לא להביא בחשבון את המגאן וה308?

אולי תאכל לספר לנו ממה כל כך היית מרוצה בקורולה, זה יעזור לכולם להבין טוב יותר מה אתה מחפש ברכב (אני מנחש שאמינות נטו).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

את המחירים פחות או יותר עדכניים תוכל לראות כאן .

אני לא יודע מה זה סטנדרט - יש מבחר גדול של רכבים סביב התקציב שלך,

אולי תפרט את הדרישות שלך מהרכב בסדר עדיפות כלשהו?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למה לא להביא בחשבון את המגאן וה308?

אולי תאכל לספר לנו ממה כל כך היית מרוצה בקורולה, זה יעזור לכולם להבין טוב יותר מה אתה מחפש ברכב (אני מנחש שאמינות נטו).

את המחירים פחות או יותר עדכניים תוכל לראות כאן .

אני לא יודע מה זה סטנדרט - יש מבחר גדול של רכבים סביב התקציב שלך,

אולי תפרט את הדרישות שלך מהרכב בסדר עדיפות כלשהו?

קודם כל, בראש ובראשונה באמת אמינות זה משהו מאוד חשוב עבורי. ב8 שנים האחרונות היתה לי קורולה (שהחליפה קורולה), ובמקביל 206. זה גרם לי להבין עד כמה אמינות, שירות במוסך המורשה וטיפולים זולים חשובים עבורי. אף אחת מהקורולות (החל מ96 ועד היום) מעולם לא נכנסה למוסך מעבר לטיפולים השוטפים, ובטיפולים השרות של המוסך פשוט מדהים.

עם ה206, טוב נו, היתה תקופה שהייתי עושה איתה שבוע שבוע עם המוסך, השירות גרוע, המחירים גבוהים, עושים מלא פאשלות וכו'.. אז באמת ה206 אחלה רכב מבחינת אופי נהיגה ודי נוח, אבל עניין האמינות פוגע בחוויה יותר מהכל.

מעבר לזה, יש את עניין הגיר. אני לא מתחבר לגיר של פיז'ו/רנו, פשוט מעצבן אותי. אני אוהב את התיבה הרציפה והפשוטה כפי שיש בטויוטה.

אז אפשר להגיד שסדר העדיפויות שלי זה פחות או יותר:

בטיחות -> אמינות ושרות -> נוחות נסיעה -> עיצוב

מכוניות שנהגתי בהן, ודי סבלתי: מאזדה 3, i30

מכונית שנהנתי לנהוג בה, אבל לא אוהב את העיצוב ואת סביבת הנהג: פוקוס

מקווה שאולי זה יעזור לכם לעזור לי....

רק לי שילוב המילים קומפקטי ו-קורולה לא מהסתדרים?

לא ברור לי למה אתה מתכוון.. הקורולה שייכת לקטוגריית המכוניות הקומפקטיות. זה שבארץ יש כאלו שקוראים לזה משפחתית, זה משהו אחר.

פורסם

נהוג בכל העולם לחלק את קטגוריית המשפחתיות ל-2 : משפחתיות רגילות, ומשפחתיות בגודל מלא (מה שהיה נהוג לכנות בארץ מכוניות מנהלים).

קומפקטית מכילה את קבוצת המכוניות בעלות 5 (או 4 וחצי דלתות, סטייל קסארה וכו').

לעניינך - אם בגאז' נפרד חשוב, הייתי בודק את האוקטביה, ג'טה ניסאן טידה ולנסר (לאור מה שהעלית עד כה, שים לב שאין להן ציון ריסוק (למעט האוקטביה עם 4, אבל את המועמדות עם 5 כוכבים פסלת).

אם אין הכרח לבגאז' נפרד - יש לך גם את הגולף וסקודה רומסטר, ולדעתי שווה לבדוק גם את ה-C4 המחודשת, טרם נסעתי, אבל המבחנים מספרים על שינוי לטובה בביצועים בזכות המנוע החדשה וכיול התיבה האוטומטית אליו.

פורסם

מעבר לזה, יש את עניין הגיר. אני לא מתחבר לגיר של פיז'ו/רנו, פשוט מעצבן אותי. אני אוהב את התיבה הרציפה והפשוטה כפי שיש בטויוטה.

בקורולה אין תיבה רציפה, יש תיבה אוטומטית רגילה.

!AWDSOME

פורסם

בוא נדייק, יש תיבה פלנטרית (כמו ברנו/פז'ו, אגב), כי גם רציף לסוגיו השונים ורובוטי על גירסותיו נחשבים לאוטומטי (כל עוד הנהג לא מחליף בעצמו, או לפחות לא נעזר בדוושה שלישית).

פורסם

ב120 אלף, אתה יכול לקנות I30 1.6 פרימיום, רכב מאוד מפנק בגירסה זו. אבל אם אמרת שנהגת ולא נהנית, אז לשיקולך. לעומת זאת, הקורולה האוטומטית מוצעת ב126 אלף, אני הייתי מנסה לבקש הנחה בסוכנות. המון יבואנים עושים עכשיו מבצעים, שווה מאוד לבדוק את האפשרות הזו.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
נראה לי שהחלטת כבר מה אתה רוצה הקורולה ה"חדשה" רכב בינוני ולא איכותי אבל אם אתה רוצה חיזוק לרכישה שלה קיבלת.

אני לא מבין למה כל אחד ששמוע טויוטה קורולה מקבל חום.

ובבקשה אם אין לך נסיון עם הרכב,אל תטעה אחרים.

לאמא שלי יש קורולה 2008,ישבתי באוטו,מהגתי באוטו,וניקיתי את האוטו גם כן,מדובר בדגם GLI,אוטו איכותי מאוד,הן מבחינת הגימור הגה וידית מעור מרגישים יוקרתיים כזה,כסאות בד אכותיים,לחיצה על הכפתורים בתוך האוטו אכותיים,לא שומעים שום קרקוש או רעש הרכבה או חומרים בתוך האוטו תוך נסיעה ,פתיחת הדלתות אכותית ולא כמו פתיחת הניירות כמו פעם.

פורסם
אני לא מבין למה כל אחד ששמוע טויוטה קורולה מקבל חום.

ובבקשה אם אין לך נסיון עם הרכב,אל תטעה אחרים.

לאמא שלי יש קורולה 2008,ישבתי באוטו,מהגתי באוטו,וניקיתי את האוטו גם כן,מדובר בדגם GLI,אוטו איכותי מאוד,הן מבחינת הגימור הגה וידית מעור מרגישים יוקרתיים כזה,כסאות בד אכותיים,לחיצה על הכפתורים בתוך האוטו אכותיים,לא שומעים שום קרקוש או רעש הרכבה או חומרים בתוך האוטו תוך נסיעה ,פתיחת הדלתות אכותית ולא כמו פתיחת הניירות כמו פעם.

תסתכל במבחן רכב ב"אוטו" וידאו על הקורולה ואחרי זה נדבר על איכות.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
תסתכל במבחן רכב ב"אוטו" וידאו על הקורולה ואחרי זה נדבר על איכות.

אתה יודע שלמגזין אוטו איכות חומרים והרכבה מצויינת זה רק למכוניות יוקרה או לכמה מכוניות ארופאיות,גם המאזדה 3 אמרו עליה שהיא עם איכות הרכבה וחומרים לא טובה.

ועכשיו רוב האנשים שיש להם מאזדה 3 יקפצו ויגידו מה פתאום,אבל עובדה,זה מה שאוטו אמרו.

תבין משהו,בוחני אוטו משוים מכוניות יפניות אוטומטיות ועוד הרבה מכוניות משפחתיות לאיכות הרכבה וחומרים של מכוניות יקרות בהרבה ולכן הם אומרים זאת.

תעזוב עכשיו את אוטו ואת המבחנים שלהם,לך לסוכנות טויוטה ושב בקורולה ,ואחרי זה נדבר.

אני לא משווה אותה עם שום רכב יוקרתי,אני גם לא משווה אותה עם האודי A3 שלי,ברור שהאודי A3 יותר אכותית,אבל פה מדובר באוטו משפחתי שעולה 118000 שקל +- ולא עולה אוטו שעולה כ200000 שקל,ולאוטו משפחתי יש לה איכות מצויינת,נקודה.

פורסם

פיזו, הבנאדם אמר לך שהוא ישב בתוך הרכב והרגיש כל פרט ופרט ברכב, ואתה עדיין מתווכח איתו ומראה לו מה רשמו במבחן דרכים על הקורולה?! :roll:

נ.ב

יש לו אאודי דיי חדשה, אז הוא "קצת" יודע מה זה איכות חומרים נראה לי. נקודה למחשבה :idea:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...