Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין סוזוקי ליאנה , 4 דלתות (כן המכוערת) 2006 ופורד פוקוס 2006.

מצאה חן בעיניי יותר הליאנה מבחינת עלות אחזקת למרות צורתה המכוערת.

אשמח לשמוע דעות :

מה עדיף למשפחה ? איזו יותר מרווחת ? האם גודלה של הפוקוס מטעה (נוחות ,חלילה תאונה...)? טיפולים ובעיות מיוחדות ?

בטיחות ? עלות אחזקה ? ירידת ערך ? מצב השוק ? כמה זמן ייקח להתפטר מכל אחת מהן ? מאיזו "מחלה" כל אחת סובלת.

חשוב לי להדגיש כי אשתי נוהגת רוב הזמן בעיר ומסיעה את הילדים ורק לעיתים אנו נוסעים מחוץ לעיר.

האם ליאנה 58000 ק"מ יד ראשונה שווה את המחירון ?

פורסם

למעט עדיפות קלה לליאנה בביצועים, הפוקוס עדיפה עליה בכמעט כל הפרמטרים - מרווח פנימי, נוחות נסיעה והתנהגות כביש.

בנוסף, הפוקוס הוכיחה עצמה כמכונית אמינה למדי ללא רגישויות מיוחדות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הפוקוס עדיין לא 'אמינה בצורה יפנית', אבל היא בהחלט לא רחוקה מהם.

המחירון של פוקוס אמור להיות נמוך מזה של הליאנה, לא?

חוץ מזה שהליאנה מגעילה אותי.

לסיכום: אם אתה מוכן להתפשר על כמה שניות בהאצות לך על הפוקוס.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

תודה על התגובות.

מפרט שהשוואתי בין הפוקוס לליאנה עודה שה הרושם כי שתיהן בעלות אותו אורך ורוחב (פחות או יותר)

כך שהמרחב הפנימי פחות או יותר שווה, לא ?

מה בעניין הבטיחות (הליאנה קיבלה 4 כוכבי בטיחות) ? אציין כי איניי מחפש רושם או דאווין והצורה החיצונית לא חשובה לי כל כך.

פורסם

הפוקוס רחבה מהליאנה ב-15 סנטימטרים ובסיס הגלגלים שלה גדול יותר. היא גם בטוחה מהליאנה (5 כוכבים) וטובה משמעותית ברוב הפרמטרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם 4 כוכבי בטיחות זה לא רע בכלל.

כן , לפוקוס מרחב פנים יותר גדול ובגאז' יותר גדול.

לכן, אם יש לך משפחה של 5 נפשות, עם כיסאות בטיחות, עגלות תינוק - פוקוס תהיה יותר מתאימה מליאנה.

אבל, אם אין לכם צורך במרחב פנים כמה שיותר גדול ואתם שלמים עם הצורה של ליאנה, היא בסך הכל מכונית אמינה מאוד,

לא יקרה לאחזקה ודי חיסכונית בדלק.

לשיקולכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לך על הפוקוס, אחרי ניסיון עם שתי ליאנות, תצרוכת הדלק שלה לא מביישת אמריקאית שתיינית.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...