Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כמה אתם הייתם משלמים על פאסאט דגם לקצ'ורי, שנת 2006, עם 37 אלף ק"מ, יד ראשונה מנכה? (המחירון 116 אלף).

אני רוצה לדעת כמה אתם הייתם משלמים עליה, מכיוון שהרבה אמרו לי שלא נותנים מחיר מחירון על רכב שכזה.

עזבו כמה הבחור רוצה על הרכב, אני רוצה לדעת כמה אני צריך לשלם על הרכב?

פורסם

כמה שיותר.

איזו מן שאלה זו? כל אחד משלם כמה שנראה לו נכון וכדאי עבור הרכב לפי הצרכים והיכולות שלו.

מחלקת "אני לא רוצה לצאת פראייר" זה לא כאן.

הקווים שמנחים אותי, בד"כ, הם: האם הרכב שמור? מטופל במוסכים מורשים? האם יש הרבה ממנו? האם הק"מ נמוך במיוחד? האם אני ממש רוצה/צריך את הרכב? -> ולפי אלה אני מחליט כמה מתאים לי לשלם.

ומה זה "אמרו לי שלא נותנים מחירון". נניח שלא תיתן, ואז יבוא אבא של שכנה שלי וירכוש אותו במחירון, ואתה פיספסת רכב (שהוא נניח) שמור, ללא תאונות, עם ק"מ נמוך, מאובזר וכו'. ואז מה?

הימור שלי: הוא כנראה קונה רכב חדש, היצוע לו טרייד אין במחיר שלא נראה לו, והוא מנסה למכור בשוק החופשי. תנסה להציע לו מתחת למחירון ותראה מה קורה. בתחילה 10%, אח"כ 5%. כמו מו"מ רגיל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוהו ! איזה תקיפות... לא צריך להתעצבן וגם לא חייב להגיב אם זה כ"כ מעצבן אותך מה לעשות אני זקוק לחוות דעת של אנשים

קצת יותר מומחים ממני בתחום ולשמוע מה יש להם להגיד ולפי איזה קריטריונים אני אמור לקבוע את מחיר הרכב.

גדולים וטובים ממני אמרו לי שמכוניות פאר\יוקרה לא נמכרים במחיר מחיון ולכן שאלתי מהו המחיר המתאים לרכב זה.

ובקשר להנחות שלך אז לא, תרשה לי לחדד את העיניין הרכב היה של נכה הנכה נפתר והרכב נישאר אצל בנו.

הבן כרגע בעל משפחה ממוצעת עם רכב מסוג סובארו אימפרזה ישנה. הוא נהג אוטובוס והמשכורת שלו לא מאפשרת לו להחזיק 2 רכבים

וביכלל לא מאפשרת לו להחזיק את הפאסאט כי הסובארו לטענתו מספיקה לו ובטח שקלה יותר לאחזקה.

לכן הוא מוכר את הרכב. עכשיו אחרי שעיגלנו כמה פינות אפשר לחזור ברשותך לשאלה כמה כדאי לי לשלם על הרכב הזה?

(הוא שמור, הוא מטופל רק במוסך מורשה, יש לו סריטות, הק"מ שלו נמוך (37 אלף) ו...זהו לדעתי) אז מה אתה אומר?

פורסם

פאסאט זה לא רכב פאר\יוקרה אלא משפחתית גדולה(מנהלים בארץ) לפי התיאור שלך הרכב שווה מחירון אתה יכול לנסות להוריד אותו באלפים בודדים אבל אני בספק שהוא יסכים.

בהצלחה

Peugeot 208GTI

פורסם

ההימור היה שגוי, הקריטריונים לא השתנו:

האם הרכב שמור? אני מניח שכן לפי תיאורך (ואני לא מתיחיס לשריטות אלא לאופן בו ננהג הרכב).

מטופל במוסכים מורשים? (אני מניח שכן)

האם יש הרבה ממנו? (אינני יודע, תבדוק בלוח יד2 כמה יש למכירה)

האם הק"מ נמוך במיוחד? (כן)

האם אני ממש רוצה/צריך את הרכב? (תלוי בך)

מחיר? נראה לי שהרכב שווה מחירון, אבל כדי להרגיש טוב הייתי מוריד קצת. שוב, אם אני לחות על הרכב אולי הייתי כן מסכים למחירון וזהו, כדי שלא יבוא מישהו אחר וייקח את הרכב.

כאשר מכרתי את ה- 25 שלי, רכב לכאורה בלי שוק, היה בחור שהציע X. באותו יום הציע בחור X+1, מכרתי לו. הבחור הראשון התקשר למחרת כי חשב שלא אצליח למכור. הוא די התבאס לשמוע שכבר מכרתי, עוד באותו יום. שתי הצעות היו מתחת למחירון, אבל לגבי רובר קל לדווח לך שאכן הם נסחרים משמעותית מתחת למחירון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני חושב שראיתי את המודעה על הרכב הזה ביד 2.

מדוע שלא תבדוק ותשווה למחירים ולמצב הרכבים דומים המפורסמים למכירה (אפילו תתקשר לאלה שלא נקבו במחיר)?

לדוגמא:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1010604,1014282,1002177,996462,1020740

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא משנה כמה האוטו הזה שמור

אל תשלם מחירון, למה כל האנשים פה אומרים שאוטו כזה שווה מחירון

למען האמת אני חושב שאני המעריץ מספר אחד של פולקסוואגן בפורום, ל המכוניות במשפחתינו תחילים בפולקסוואגן ונגמרים שם( פאסאט, ג'טה ואפילו טרנספורטר) אבל עדיין להיות ריאליים.

שמע כמה שהאוטו הזה לא יהיה שמור ואני מאמין שהוא מאוד

אל תשלם עליו מחירון, שתבוא למכור אותו גם אותך יורידו הרבה מתחת למחירון.

פאסאט זה אוטו עם שוק מת במיוחד החדשות.

תציע לו 100K ותן לו להתבשל הוא יגיד בהתחלה לא, תן לו חודש הוא יראה שאין לו הצעה טובה יותר והאוטו שלך, הרי גם ככה בעוד חודשיים שלוש המחירון שלו יהיה 100 אז לפחות תשתדל להפסיד כמה שפחות

פורסם
לא משנה כמה האוטו הזה שמור

אל תשלם מחירון, למה כל האנשים פה אומרים שאוטו כזה שווה מחירון

למען האמת אני חושב שאני המעריץ מספר אחד של פולקסוואגן בפורום, ל המכוניות במשפחתינו תחילים בפולקסוואגן ונגמרים שם( פאסאט, ג'טה ואפילו טרנספורטר) אבל עדיין להיות ריאליים.

שמע כמה שהאוטו הזה לא יהיה שמור ואני מאמין שהוא מאוד

אל תשלם עליו מחירון, שתבוא למכור אותו גם אותך יורידו הרבה מתחת למחירון.

פאסאט זה אוטו עם שוק מת במיוחד החדשות.

תציע לו 100K ותן לו להתבשל הוא יגיד בהתחלה לא, תן לו חודש הוא יראה שאין לו הצעה טובה יותר והאוטו שלך, הרי גם ככה בעוד חודשיים שלוש המחירון שלו יהיה 100 אז לפחות תשתדל להפסיד כמה שפחות

כמה שטויות בהודעה אחת...

פאסאט שמורה עם ק"מ כ"כ נמוך שווה בהחלט מחירון. המדובר במחיר נמוך גם ככה (116K) לרכב שכחדש נמכר בסביבות 190 אש"ח. דהיינו, בששלוש שנים לערך הוא איבד כ-40 אחוז והקונה מקבל רכב שאמור להיות במצב מצויין במחיר של פוקוס ליסינג חדשה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לגבי הבחור שהציע לי לחכות אז אתה צודק בעוד כחודשיים אכן מחיר המחירון שלו יגיע לסכום שאני מוכן לתת לו הבעיה שאין

לי את החודשיים האלה לחכות לו ועוד יותר חשוב אני מפחד לקחת את הסיכון שמישהו אחר יקפוץ על המציאה ויציע לו סכום גבוהה

משלי (הצעתי לו כבר מייאוש 110 והוא סירב!).

ובקשר לירידת המחיר לבחור פה מעליי תרשה לי לתקן אותך הירידה גדולה יותר משחשבת הרכב הזה יצא מהחברה תמורת סכום

הנע בין 230-250 אלף!

פורסם

אם אתה נעול על הרכב והוא במצב טוב אז שווה לקנות. אבל! הגיעה לארץ פאסאט עם המנוע החדש וגיר DSG(אם אני לא טועה).

המנוע הרבה יותר טוב, מתקדם ונותן יותר תמורה. כמובן גם הגיר. אז אם אתה לא לחוץ תחכה עוד הרבה זמן(הצעה מפגרת אבל תלוי עד כמה אתה צריך/רוצה את הרכב) ואז תקבל רכב יותר טוב.

• תוכן חדש...