Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכבים שאני מתעניין בהם הם דייהטסו שרייד/ פיג'ו 306 / פורד פיאסטה

הרכב צריך לשמש אותי ואת אחותי בעיקר לנסיעות עירוניות, רק דגמיים אוטמטיים יכולים להתאים כי לאחותי יש רשיון רק על אוטמט.

השנתונים שיכולים להתיאם לי מבחינת התקציב הם בערך 97 עד 99

השאלה המרכזית בגלל שזה רכבים ישנים יש דברים ספציפיים לכל אחד מהרכבים הללו שצריך לבדוק, כמו טיפולים ספציפיים לרכבים שציינתי או כלליים שצריכים לעשות לרכבים שעבור 150K +

בנוסף יש איזה יתרון לאחד מהרכבים הללו מבחינת עלויות תיקון ותחזוק

פורסם

שלום,

בגלל הדרישה לגיר אוטומטי בלבד הייתי מוריד את פורד פיאסטה מהרשימה.

הגיר שלה הוא גיר רציף לא ממש אמין ויקר לשיפוץ.

שרייד , טויוטה סטארלט, סוזוקי סוויפט מאזדה 121 יכולים להתאים, הם חיסכוניים ונחשבים לאמינים (ביחס ישיר עם צורת הטיפול בשנים הקודמות).

306 יותר גדולה, יותר נוחה, יותר בטיחותית אבל פחות חיסכונית (אוטומטית במיוחד) ויש ויכוחים על האמינות של הגיר האוטומטי שלה.

אם אתם מכירים מוסך מקצועי אמין, כדאי להכניס לשם את הרכבים שאתם מעוניינים לבדוק כדי לקבל הערכת מצב של הרכב ועלות התיקונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף לvladclar , ה121 , סוויפט שריד והסטרלט הכי טובות בשביל פותח האשכול..

מה שגם בשנים האלו אם קונים אוטומט אז רק יפני ו/או גרמני :)

• תוכן חדש...