Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור התצוגה של מיני מסוג פיק-אפ במוזיאון הרכב בעומר אני מתכוון לנסוע בשבת בבוקר לראות את הפלא במו עיני :-D...

במוזיאון יש תצוגה של כ-30 מכוניות (רשימת האוסף נמצאת בקישור שבקצה הודעה זו).

מי שרוצה להצטרף מוזמן (לא רק בעלי מיני) ולא לשם נסיעה מהירה.

מחירי כניסה:מבוגר- 17 ₪.ילד/ סטודנט/ עולה חדש- 14 ₪.אזרח ותיק- 8.5 ₪.

המוזיאון הפתוח עומר ממוקם בסמוך לכביש 60, שמחבר בין באר שבע לצומת שוקת.

מפה:

20081125115123_מפה.jpg

לפרטים נוספים: אתר המוזיאון

אני מציע שאם אכן מזג האוויר יאיר לנו פנים ניפגש בצומת מסמיה (תחנת הדלק פז דרומית לצומת) בסביבות השעה 11:00.

נתעדכן כאן בהמשך השבוע ובשבת בבוקר.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

החניה הראשית של הגן הטכנולוגי נמצאת ממול מתחם השומרים - ואני מנסה לארגן כניסה לתוך המתחם (יצרתי כבר קשר עם הנהלת הגן). אני אעדכן פה לגבי תשובתם.

אני צריך לדעת פחות או יותר מי חושב להצטרף כדי שבאמת נוכל להכניס את הרכבים למתחם.

זיו

פורסם

מכיוון שאני עובד הרבה באזור ומספק סחורה לחברת אלווריון שמחסן שלה נמצא בסמוך למוזיאון אני יכול להעיד שיש שמירה בכניסה למתחם והוא נחשב בטוח יחסית.

החניה הראשית של הגן הטכנולוגי נמצאת ממול מתחם השומרים - ואני מנסה לארגן כניסה לתוך המתחם (יצרתי כבר קשר עם הנהלת הגן). אני אעדכן פה לגבי תשובתם.

אני צריך לדעת פחות או יותר מי חושב להצטרף כדי שבאמת נוכל להכניס את הרכבים למתחם.

זיו

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

על זה התכוונתי זיו

הינה יש שרשור של מפגש נסיעה למוזיאון הפתוח עומר אומנם בהודעה די קצרה וספונטנית אבל היכן כול בעלי המיני שכול הזמן שואלים ורוצים מפגשים או נסיעה בשירה .

אין קול ואין עונה

:multi::onfire:

התעוררו בעלי מיני הנסיעה הזאות לא תהיה כול יום

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

לא רק בעלי מיני מוזמנים כמובן - תבואו, יהיה סבבה.

בצידי הדרך נראה פריחה של כלניות - ונגיע למוזיאון שיש שם כמה וכמה תצוגות, בהם תצוגת רכב.

ואם היום נסעתי מירושלים לת"א ובחזרה עם המיני שלי, אז לעומר בטוח נגיע :-D

פורסם

שלום. רציתי לשאול אם המוזיאון הזה הוא מה שהיה פעם בצפון או שהוא בנוסף.

יום נעים, נגה

גנן גידל דגן בגן.

גננת גידלה את הגנן.

פורסם
שלום. רציתי לשאול אם המוזיאון הזה הוא מה שהיה פעם בצפון או שהוא בנוסף.

יום נעים, נגה

ישנם שלושה גנים טכנולוגיים ובכל אחד מהם יש מוזיאונים (אפשר לראות את זה באתר).

התצוגה שיש בעומר היא שונה מהתצוגה שיש בתפן - ולפי רשימת הרכבים שבתצוגה, יש בה פחות רכבים מאשר התצוגה שבתפן.

והכי חשוב: בתפן אין מיני פיק-המוצגת בעומר :lol:

נו, מי מצטרף?

פורסם

אני מטיל את הגעתי לאירוע בספק , ספק כן ספק לא .

אני תלוי לחסדיי הלילה של שישי , אם יהיה משו מעניין לעשות שידרוש ממני ערנות עד לשעות הקטנות של הלילה

לא אגיע ואם לא יהיה אצטרף בשמחה .

זיו דבר עם שי בעלה הקודם של שושקעס , וממה שאני יודע יש עוד כמה בעלי מיני בירושלים , תיראה את מי תצליח לגרור

לבנתיים אני וטל ננסה לדבר עם עוד חבר'ה

אגב דבר עם בעלי המיני שמפרסמים למכירה באשכול המכירה אולי אם הם יצטרפו לשיירה עם שלט למכירה על הרכב גם ימצאו קונה ... מי יודע ,

פורסם
אני מטיל את הגעתי לאירוע בספק , ספק כן ספק לא .

אני תלוי לחסדיי הלילה של שישי , אם יהיה משו מעניין לעשות שידרוש ממני ערנות עד לשעות הקטנות של הלילה

לא אגיע ואם לא יהיה אצטרף בשמחה .

זיו דבר עם שי בעלה הקודם של שושקעס , וממה שאני יודע יש עוד כמה בעלי מיני בירושלים , תיראה את מי תצליח לגרור

לבנתיים אני וטל ננסה לדבר עם עוד חבר'ה

אגב דבר עם בעלי המיני שמפרסמים למכירה באשכול המכירה אולי אם הם יצטרפו לשיירה עם שלט למכירה על הרכב גם ימצאו קונה ... מי יודע ,

פגשתי היום את שי - ואין הענות מצידו.

וגם, חזרתי מהמפגש הירושלמי - ולא מצאתי גם שם בעל מיני או פרטנרים אחרים לנסיעה :roll:

בכל מקרה, אני נוסע.

מקווה ש- Lovemini יוכל להגיע גם כן.

וההצעה לכל שאר - כמובן עודנה פתוחה.

• תוכן חדש...