Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 35000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם .. ***יש פה 2 נקודות, אחת מהן מיותרת ***

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

יש לי בעיה במציאת רכב ויותר מאשמח אם תוכלו להאיר את עיניי... ***יש פה 3 נקודות, שתיים מהן מיותרות ***

אני מחפשת רכב קומפקטי אוטומט ,אמין ,צריכת דלק סבירה, שאם יכנס למוסך לא אצטרך למשכן תבית.. *** תבית = חבית *** בקיצור נראה כמו חלום רחוק.. ***יש פה 2 נקודות, אחת מהן מיותרת ***

התקציב הוא עד 35000 במידה וזה יצדיק אז אתגמש קצת למעלה ..***יש פה 2 נקודות, אחת מהן מיותרת ***

הרכבים שעל הכוונת הם:דייהטסו שרייד , סוזוקי יורוסוויפט(אבל ממש קשה למצוא מציאות בשני רכבים אלו) יונדאי גטס בסכום שברשותי אוכל להרשות רק מנוע 1341?שזה אומר תצרוכת דלק גבוהה (תקנו אם אני טועה??)הבנתי שפולו יקרה מכל הבחינות ככה שביטלתי אותה , מפונטו ספייס לא ממש מתלהבת מפיאט..***יש פה 2 נקודות, אחת מהן מיותרת ***ככה שעכשיו לא נשארתי עם הרבה בידיים...***יש פה 3 נקודות, שתיים מהן מיותרות ***פגו 206 נשמעת די טוב רק שמכל השרשורים שלכם לא הבנתי האם כדאי לי ..***יש פה 2 נקודות, אחת מהן מיותרת ***אני מבקשת שאלה שהתנסו עם רכבים אלו יענו תודה.

פורסם

יורו-סוויפט זה רכב מיושן ולא נוח בכלל, לא מאובזר ולא שווה השקעה.

גטס הוא רכב לא בטיחותי וסביר להניח שתמצאי רק "מציאות" בתקציב, הוא גם זללן דלק, רוב הסיכויים שתמצאי מליסינג או השכרה ורכבים בעלי ק"מ ארוך, רצוי להתרחק מהרכב.

דייהטסו שרייד הוא אכן רכב חביב אבל אין לי ניסיון אם אחד כזה אז אני לא יגיד כלום.

אם מדובר בגיר ידני אני ממליץ על הפונטו ספייס רכב בטיחותי (4 כוכבים במבחני ריסוק) חסכוני מאוד בדלק מנוע 1.3.

תריצי חיפוש בפורום הוא אחד הרכבים היותר מומלצים בתקציב.

פורסם

תודה לעונים..

האמת אני די מתעקשת על האוטומט וממה ששמעתי יותר נראה לי הפג'ו 206 מהפונטו .

ולא הזכרתם בכלל את הפגו??הבנתי שלהרבה מכוניות יש בעיה עם הגיר האוטומט השאלה היא אם אני מתעקשת על הפג'ו 206 בגיר האוטומט עליי לחפש מנוע 1600 (הוא יסתדר יותר טוב עם האוטומט ממנוע 1400 ?)או שאין הבדל

אודה על תשובתכם המהירה.

פורסם

אם קראת את השרשורים כאן בפורום, אני מתפלא שלא למדת איך כותבים כאן כותרת. תיקנתי לך בהתאם לכללי הפורום, שימי לב להבא, בבקשה.

ובאותו עניין - אם קראת בפורום אני לא מבין איך את ממשיכה לחשוב על שרייד או יורוסוויפט בסכום כזה - שתי מכוניות שלא הייתי קונה היום גם אם היה לי רק 10000 שקלים לרכב...

היתרון היחיד של הגטס הוא שהיא זולה - אבל בכל מובן אחר פונטו, 206 או קליאו תהיינה טובות ממנה. אם חשוב לך אוטומט ועלויות נמוכות אולי כדאי לחשוב על דייהטסו סיריון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ה 206 נחמדה מאוד, אצלי היא הייתה אמינה ביותר, אבל לי הייתה ידנית

לחברות שלי עם 206 אוטומט אין בעיות עם הגיר לא ב1400 ולא ב1600 (טפו טפו טפו).

קחי בחשבון כמה דברים שאני אגיד על ה206 שפשוט אין לי ניסיון איתם עם הפונטו ו\או הקליאו.

נסיעה של 40 דקות ומעלה שוברת את הגב- המושבים נורא רכים ונעימים אבל לא תומכים בגרוש, לי יש בעיות גב והדבר הזה אילץ אותי לקנות מושב כזה של ד"ר גב (השתלב לי מעולה עם התו נכה).

מבחינה קוסמטית קשה לתחזק את האוטו במצב פרפקט, כל נגיעה מקדימה (אפילו נשיקה אינטרנסיטית מידי בחניה) מרימה את המכסה מנוע.

הכנפיים הקידמיות גם חשופות לפגיעות ונכנסות מיד עם כל נגיעה (הפגוש הקידמי לקישוט בלבד! :evil:)

הדברים האלה אותי הרגיזו במיוחד, כי האוטו מעוצב ברמה מאוד גבוהה וכל השטויות האלה חירפנו אותי.

כל חודש דפיקה אחרת והכי מרגיז שזה פשוט נגרם מחניות בתל אביב, לשבת בפאב ולחזור לאוטו פצוע יכול להיות מרגיז מאוד.

עכשיו תסתכלי מסביב ותראי שמעל ל50 אחוז מה206 הכנפיים מקופלות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

הפונטו נמכרה בארץ גם עם גיר רציף (בשנתונים הרלוונטיים לתקציב שלך). לדעתי עדיף על כל שאר הגירים האוטומטיים.

צריכת הדלק מעולה, זמינות הכח טובה והנסיעה רציפה יותר.

!AWDSOME

פורסם

מנסיון. C3 מנוע 1400. 6 שנים ברשותי. התקלה היחידה שהייתה עד עכשיו, הגיר המפורסם. 2500 ש"ח ירדו מהמינוס בבנק לצורך התיקון.

מעבר לזה , אוטו נח, טיפה עצלן, חלפים זולים, מרווח טיפולים ארוך , אמין מאד (לפחות אצלי, לא היו תקלות מיוחדות מלבד זו שציינתי). 40K ש"ח בערך לשנתון 2003 - 2004.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...