Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב משפחתי קטן וחסכוני ,לא איכפת לי מליסינג.

חשוב לי שיהיה יחסית מרווח כי אוטוטו יש תינוק.

חשבתי על הונדה ג'אז או טויוטה RUNX או דייהטסו סיריון.

דבר נוסף שחשוב זה בטיחות.

הרכב לא אמור לסוע הרבה קילומטרז כי זהו רכב שני לאישה.

איזה רכב הייתם ממליצים בסכומים האלה?

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

פורסם

אם בקרוב יהיה תינוק, גם צריך מקום בבגאז' לעגלת תינוק.

מסיבה הזאת הייתי יורד מסיריון, אבל זה רק אני - אפשר להכניס עגלה על תוך הרכב או לקנות עגלה שיכולה להתאים לבגאז' המצומצם של סיריון.

כמובן שיש עגלות כאלה.

את הונדה ג'אז במצב טוב קשה מאוד למצוא - לא תאמינו עד כמה קשה (פשוט אין רכבים למכירה : http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=105&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand= ).

היתרון של ג'אז הם החיסכון בדלק ומרחב פנים שמתקרב לרכבים יותר גדולים (משפחתיים)+בגאז' די גדול ונח לשימוש.

טויוטה ראנקס מכונית טובה, הביטוחים זולים (בהשוואה לג'אז).

מחיר המחירון של ראנקס די גבוהה , אפילו יותר משל הונדה ג'אז- לתקציב נכנסים רכבים ממודל 2003 (6-7 שנים על הכביש).

בנוסף, יש איזשהי תקלה ברכבי טויוטה מהשנים 2003-2004 :

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=3562782 , אולי ישנם יותר מקרים לקורולה מאשר לראנקס, אבל על הכבישים מסתובבות גם הרבה יותר קורולות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם התא מטען של ה RUNX גדול משמעותית מהסיריון משום מה אני לא מצליח למצוא את הגודל של תא המטען של הטויוטה.

נראה לי שאני אלך על הטויוטה שנת 2004 או 2003.

HU : clarion 646 AMP: audison srx4

comp : hertz space sub: kicker comp 12

• תוכן חדש...