Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:smile: ,

אני מחפש רכב ספורט והתקציב הוא 150 אלף ש"ח עד 200 אלף ש"ח (יש לי אפשרות להוסיף עוד קצת אך אני מעדיף לא לעשות זאת).

הדרישות הם:

אוטומט

רצוי גג נפתח

פוזה(כן כן אני רוצה רכב יפה ועם פוזה :) )

כיף לנהיגה

וחסכוני יחסית (אני לא רוצה מנוע ענק)

יש עדפיות לרכב חדש אך אין לי בעיה לקנות רכב בין 2-3 שנים.

עד עכשיו חשבתי על הגולף החדשה, שירוקו והונדה סיוויק כל אפשרות אחרת תתקבל בברכה

תודה רבה :)

פורסם

הדרישות שהצגת הן לא ממש לרכב ספורט (אוטומאטי?!), או אפילו רכב ספורטיבי (ושוב - אוטומאטי?!), אלא פשוט לרכב פוזה חזק יחסית.

ע"פ דרישות אלה, תוסיף לרשימה גם אודי A3 1.8T, וולבו C30 2.4, סיאט לאון FR וב.מ.וו סדרה 1. השתיים האחרונות יותר "מתנהגות", אגב. כולן עולות קרוב לגבול העליון של התקציב שלך.

פורסם

בדיוק המחשבה שעלתה לי לראש היום - מה אעשה עם 200K ש"ח. ההחלטה - להוסיף עוד 20K (או להתמקח קצת עם היבואן ואז להוסיף 10K או משהו דומה) ולהביא שירוקו 2 ליטר. יש בה הכל (יחסית, כן?) :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סיאט לאון בגרסת ה-FR הספורטיבית שלה עם גיר טיפטרוניק DSG ועיצוב מדהים ופוזה לא חסר ואבזור שופע ציינת חלון שמש יש קסנונון, ועוד הרבה אביזרים לאוטו ובמחיר 190,000 ש"ח היא שלך למרות שאם אתה תכנס לסוכנות סיאט ותהיה רציני לגבי הרכישה הם כבר יתגמשו איתך על המחיר.

יניב

פורסם

תתפשר על הילוכים ותביא מיאטה חדשה הכי פוזה עד 200 אלף בנוסף יש גג ניפתח אמיתי ולא חלון בגג

8)

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

במחיר כזה רק מאזדה Mx5 חדשה . שיא הפוזה במחיר הזה אומנם ידנית אבל שווה להתפשר על זה בשביל הגג הנפתח והמראה המהמם (אני משוחד :oops:). תשאיר לך עודף מ200 אלף ש"ח וללא ספק הבחירה שלי .

פורסם
בדיוק המחשבה שעלתה לי לראש היום - מה אעשה עם 200K ש"ח. ההחלטה - להוסיף עוד 20K (או להתמקח קצת עם היבואן ואז להוסיף 10K או משהו דומה) ולהביא שירוקו 2 ליטר. יש בה הכל (יחסית, כן?) :-)

אין בכלל ספק, לשירוקו יש את כל הפוזה שאתה רוצה ויותר מכך. ולהבנתי, שאינה פרי נסיון אישי, יש לך בונוס של אוטו שגם נוסע יופי.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

AUDI A3 1.8TFSI

ALFA ROMEO 147 2.0 SELSPEED

BMW 120I

VOLVO C30 2.4

HYUNDAI COUPE 2.7

SEAT LEON FR 2.0TFSI

VW SCIROCCO 1.4TSI DSG

PEUGEOT 207CC 1.6

לפי דעתי אלה המכוניות החדשות הכי מיוחדות בתקציב שלך,תחשוב ותחליט,ונסיעות מבחן כמובן

• תוכן חדש...