Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני צריך את עזרתכם במציאת רכב.

אז ככה. יש ברשותי רנו קליאו שנת 94 כבר 9 שנים ואני דיי מרוצה. אבל הגיע הזמן להחליף :)

אני מחפש רכב בסיגנון הזה (קומפקטית) במחיר של 40K - 45K

חשבתי על גולף, אאודי A3, סיטרואן C3 וכו' אבל משום מה על כל רכב אומרים לי "אל תקנה כי....."

אני בגדול מחפש רכב עם צריכת דלק נמוכה, לא רוצה להתפשר על נוחות, ולהתרחק ממוסך כמה שאפשר.

בנוסף לא מחפש רכב עם שנתון מתחת ל2000.

אשמח להצעות :)

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום,

תיקנתי לך את הכותרת. שים לב להבא לכללי הפורום (למעלה בסרגל בצבע צהוב).

לשאלתך: האם תיבה ידנית היא אופציה? בהנחה וכן אין מניה לעבור לקליאו B שהיא נוחה, חסכונית ואמינה למדי. כמובן שאפשר לשקול גם פיג'ו 206 (שוב מומלץ בעיקר בידני).

גולף ו-A3 הן מרמה למעלה ולכן גם יקרות יותר לאחזקה באופן משמעותי.

אגב - מהי בשבילך נוחות?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אהלן רוני ותודה על התיקון והתגובה המהירה :)

נוחות מבחינתי היא לא להרגיש ב100 קמ"ש את האוטו מתפרק, מרחב פנימי(לפחות מקדימה) ולהרגיש את הכיסא תחתיי ולא את הכביש.

העדיפות לידני היא גבוהה יותר(מבחינתי אוטו' יקר יותר, מתקלקל יותר, צורך יותר דלק ומשעמם:) )

בנוסף אני חושב כרגע על מנוע 1400-1600 כאשר ל1600 עדיפות.

מה שלא ציינתי (וזה קצת בעייתי) את הצורה החיצונית. אני יכול להסכים שקליאו B היא אוליי הטובה ביותר אבל לדעתי היא מכוערת בטירוף..

אישית מאוד אהבתי את ה A3 והגולף. את ה A3 פסלתי מאחר ועלות הביטוח שלה עובדת את ה-5K

לגבי גולף אני קצת לא סגור. השאלה היא כמה דלק היא צורכת יותר מאחרות(ובכללי) האם העלות תיקונים שלה היא גבוהה יותר ?

יחסית לרכב אמין(גרמני) היא תבקר במוסך פחות מרכבים אחרים. אוליי יש כאן מצב של קיזוז של עלות מול ביקוריי יתר של רכב אחר.

האמת ממש איבדתי את עצמי..

פורסם

מסכים לגבי הרנו והפג'ו. קליאו B ידנית (עם דגש על ידנית. הדגמים האוטומטיים לא ידועים באמינותם) עם מנוע 1.4 יכולה להיות אופצייה טובה ותוכל להשיג שנתון גבוה מאוד במחיר הזה.

אם אתה מרוצה מהקליאו שלך תוכל לשדרג לחדשה יותר או ללכת לכיוון אחר. יש המון מכוניות חסכוניות בדלק בארץ ואמינות היא פועל יוצא של רמת התחזוקה של הרכב.

אם תכוון אותנו לדגמים שאהבת (כמו שצויין A3 וגולף לא כ"כ מתאימות לצרכים שציינת) נוכל לעזור לך לבחור מביניהם.

פורסם

אני כרגע חושב על כמה.

כולם ידניות 1600-1400.

גולף, סיטרואן C3, פג'ו 206,פג'ו 307, קליאוB(הייתי מוותר אם אפשר)

פורסם

עניין של טעם. אל תשכח שרנו עשו מתיחת פנים בשנת 2002 כך שהקליאו B החדשה אולי תתאים לך.

גולף יכול להיכנס לתקציב אם אתה רוצה אך צריכת הדלק שלו גבוהה משמעותית מהקליאו והפג'ו. לגבי הסיטרואן אין לי דעה.

פורסם

על פיג'ו 206 1.6 או סיאט איביזה 1.6 חשבת?

=]

זה נראה הכי טוב כאן.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

האם כבר יצא לך לעשות נסיעת מבחן על כל המכוניות שאתה מתלבט ביניהן? בסופו של דבר אם הגולף תמצא חן בעיניך משמעותית מהקליאו או הפג'ו אולי כן יהיה שווה לך להשקיע בה למרות עלות האחזקה הגבוהה יותר הביטוחים וכו'.

בהצלחה ותעדכן אותנו לאחר שבדקת את כל המכוניות שזרקת פה.

פורסם

לא הייתי מתקרב לקליאו אוטומטית, בשל הבעיות הידועות בו.

ה C3 נוסע טוב, הידני רכב חמוד, אבל קצת זול, האוטומט עגלה.

נסה פאביה/איביזה 100 כ"ס, בתקצב הזה אתה נוגע בשנתון 2004/5

• תוכן חדש...