Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קראתי בפורום חוות דעת על שני רכבים אלו, ונכתב שלרנו האוטומט יש גיר בעייתי וליונדאי אקסנט משנת 1999 לא להתקרב.

ובכל זאת... באתר יד 2 מוצעים למכירה שני רכבים אלו, עם מערכת גז, ק"מ סביר יחסית לשנתון (97 לרנו ו 177 ליונדאי) ומחיר יפה לכל נפש (34 לרנו ו 25 ליונדאי ויש מוכנות לגמישות)... האם ללכת על משהי מהן?

פורסם
שלום לכולם

קראתי בפורום חוות דעת על שני רכבים אלו, ונכתב שלרנו האוטומט יש גיר בעייתי וליונדאי אקסנט משנת 1999 לא להתקרב.

ובכל זאת... באתר יד 2 מוצעים למכירה שני רכבים אלו, עם מערכת גז, ק"מ סביר יחסית לשנתון (97 לרנו ו 177 ליונדאי) ומחיר יפה לכל נפש (34 לרנו ו 25 ליונדאי ויש מוכנות לגמישות)... האם ללכת על משהי מהן?

לא עניתם לי......... בבקשה, אני צריכה עצה.......

פורסם

תלוי לכמה זמן את צריכה את הרכב

לרנו אכן יש בעיית גיר, אבל למען האמת לחבר שלי יש אחת נסעה כבר 150 אלף קילומטר , ממש לא רגועים המון קיק דאוונים המון, הגיר נזכר ללכת בשבת שעברה.

אז אני מאמין שעם האוטו עם 100K יש עוד קצת זמן לגיר, כמובן קחי לבדיקה

אני חושב שבשנת 00, המגאן אחלה אוטו שנמכר במחיר זנותי

• תוכן חדש...