Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר וויג'ר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

הנני עומד לפני רכישת רכב והייתי רוצה להתייעץ בנוגע לרכישת הרכב.

האם ידועות בעיות ספציפיות בדגם זה (קרייזלר וויג'ר)?

מהי צריכת הדלק ברכב זה?

האם התקנת גז מזיקה למנוע או כדאית?

מה ההשוואה לקיה קרניבל או לרכבים אחרים מסוג MPV?

תודה.

פורסם

מהיכרות שלי עם רכב שנת 96 , הנני יכול להעיד שזהו רכב מאוד מפנק ונוח ,נותן לך ביטחון על הכביש ומאוד יציב .

מבחינת צריכת דלק בנסיעות בין עירוניות תקבל צריכה של 1:7 אך בתוך העיר הצריכה תרד ל1:5 .

אני בזמנו בדקתי את האפשרות של התקנת מערכת גז אך היא הייתה מאוד יקרה וזה לא הייה שווה לי מבחינת הנסועה של הרכב כך שזה נתון לשיקולך , ופי מה שאני יודע רכבים אלו נוסעים עם מערכות גז ללא שום בעיות מיוחדות .

מבחינת ההשואה לקיה ומזדה אין מה להשוות מבחינת איכות הנסיעה והנוחות אך כמובן שהטיפולים בשני הרכבים האלו יהיו זולים משמעותית מהקרייזלר , הקרייזלר הינה רכב אמין בבסיסה אם היא טופלה כמו שצריך .

דוגמא אישית לי הייתה שתי תקלות ברכב בתקופה של 5 שנים 2001-2006) , החלפת חיישן חמצן שעלות מקורי הייתה 1200 שקלים ואני הרכבתי אחד משומש בעלות של 600 וכולל עבודה יצא 800 שקלים . תקלה שנייה הייתה נזילת שמן בגיר (למיטב הבנתי זוהי מחלה ידועה בקרייזלר) עלות הטיפול היא 1500 שקלים וזה טיפול שאורך זמן בגלל שאחרי זה ישנו צורך בסינכרון הגיר מחדש .

אבל סה"כ אני יכול לסכם שזה הייה רכב מעולה שנהינו מכול נזיעה איתו ,אך קח בחשבון שתרצה למכור אז מחירון זה חלום אני מכרתי את שלי 8000 אלף מתחת למחירון כי לרכבים האלה פשוט אין שוק וחבלץ

פורסם

אני מקווה שזו תיהייה קנייה מוצלחת ולא "חתול בשק" ואם תרצה עוד פרטים כגון עלויות של ביטוח וכו.

אשמח לעזור בפרטי

• תוכן חדש...