Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע הונדה סייויק 2005 ES וראיתי שאני יכול להתקדם לפורד פוקוס 2006 5 דלתות זה בערך אותו המחירון פחות או יותר רציתי לדעת אם זה התקדמות אני ממש אוהב תהונדה אוטוו טוב אמין רציתי לדעת עם הפוקוס באותו סגנון של אמינות שקט נפשי בלי תקלות וביצועים מה יותר טוב והאם כדאי לעשות תמהלך תודה רבה מראש

פורסם

התקדמות מבחינת נוחות נסיעה, איכות ועיצוב פנים, התנהגות כביש, בטיחות.

ירידה ברמה מבחינת ביצועים (לגרסת 1.6 ל').

אי אפשר ממש לענות בנוגע לאמינות, אך לא ידוע על תקלות משמעותיות בדגמי פוקוס החדשים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי אין כאן שיפור מהותי באף פרמטר ואף בחלק מהפרמטרים ירידה, לכן לא הייתי מחליף.

כמו שרוני אמר: שיפור מבחינה דינמית, שבפוקוס דור 2 פחות מורגש מאשר בדור הראשון,

מנוע וגיר זוועה! שיגרמו לך להתגעגע להונדה,

שלא לדבר על פאקים בסיסיים בהנדסת אנוש שמעצבנים אותי כשאני נוהג בפוקוס , בכל פעם מחדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אל תכניס לי מילים לפה, מה גם שאני ממש לא מסכים איתך.

יש כאן שיפור מהותי בלא מעט אלמנטים - בטיחות, נוחות נסיעה, התנהגות כביש והיגוי (מתקשר גם לבטיחות - וכן, יש הבדל ענק לעומת הסיוויק, ובפוקוס דור 2 יש אולי פחות כיף עבור הנהג בגרסה הזאת, אבל היא גם יותר בטוחה) וכן יתרון באיכות ועיצוב פנים (זה שבפוקוס התחום הזה לא מבריק לא אומר שהיא לא יותר טובה מהסיוויק דור קודם - שממש בסיסית במובן הזה).

יש ירידה משמעותית אך ורק בביצועים. עבור נהג נמרץ זה יהיה משמעותי. עבור נהג שממילא לא משתמש ברוב כוחו של המנוע בחלק משמעותי של הזמן - היתרונות של הפוקוס יהיו חשובים יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לכם אני עדין לא החלטתי אם לעבור רכב למרות שאני נהנה מאוטו שלי והביצועים שלו אתם אומרים שהביציעום של הפוקוס חלשים אז עדיף להשיאר עם ההונדה

פורסם

ההונדה נמצאת אצלך הרבה זמן? המצב שלה טוב? אם אתה נהנה מהרכב העצה הכי טובה שנוכל לתת לך היא להישאר איתו.

זה אוטו אמין חזק ונוח ולא תשיג הרבה אם תתקדם בשנתון במעבר לפוקוס.

העצה האישית שלי היא לעשות נסיעת מבחן על הפוקוס על מנת להתרשם ממנה כמו שצריך ולאחר מכן כבר תוכל לענות לעצמך על השאלה.

אישית הייתי נשאר עם הסיויק אבל זו החלטה שתה צריך להחליט עם עצמך אחרי שהשווית בין 2 המכוניות.

פורסם

לדעתי להחליף את ההונדה על פוקוס זאת טעות, אחד הירידת ערך בין שני הדגמים, הפוקוס תאבד מערכה הרבה יותר.

הביצועים שלה לא משהו לעומת הסיוויק, וכמובן ההונדה רכב אמין שישרת אותך הרבה זמן.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...