Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיאון הרכב הקלאסי - חולון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לקבל מידע אודות המוזיאון הנ"ל.

גיגלתי ולא יצא כלום.

מישהו היה או מישהו יודע מה יש שם?

תודה!

אגב - הוא ראיתי שיש פה כתבה, אבל היא ישנה אז אשמח לקבל מידע עדכני.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

מוזיאון רכב, אני לא מכיר.

אך יש בחולון את המוזיאון של אגד, עם אוטובסים היסטורים עוד מלפני קום המדינה.

נמצא ברחוב (ללא שם) שיוצא ממשה דיין לא רחוק משדרות בן גוריון, בצומת של הרחובות יש תחנת דלק.

אם לזה כוונתך, אזי מומלץ מאוד.

פורסם

אני יודע שיש מוזיאון לרכבים קלאסים.

אבל הוא לא נמצא בחולון (לא זוכר את שמו אבל אם אתה מעונין אני אחפש).

פורסם

לא התכוונתי לזה (אני חושב).

כשנסעתי בחולון ראיתי שילוט שכתוב בו

למוזיאון הרכב הקלאסי -->
.

מישהו יודע??

עריכה: ZX2.0, מדובר על המוזיאון של ורטהיימר. הייתי בו בעבר, זה לא זה.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

מוזיאון "אגד" מומלץ עם הדרכה כלשהי, ככה הוא מעביר את החווייה הרבה יותר טוב.

ישנם מפגשים מדי פעם שם, של "שוק עתיק" (אספנות), מומלץ להיעזר באחד מחברי הפורום שמתמחים בנושא,

ולקבל מהם "הדרכה" קצרה במוזיאון עצמו. לי אישית היה מאוד מעניין להסתובב שם עם "המומחים".

הייתי מתחיל בהתייעצות עם GLUK.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...