Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לריפוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה זהה להצעה הגבוהה שלך כולל הבד.

4000 נשמע סביר (אם הבד לא עולה לך יותר מ-1000 ש"ח), 5000 זה יותר מדי אם אתה מביא את הבד.

דבר איתי בפרטי אם תרצה פרטים של הרפד.

בברכה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

אם מדובר באמרקאית כדאי שתבדוק בארה"ב לגבי ריפוד תחליפי לרכב שלך,

כך תקבל ריפוד באיכות שמעט מאוד רפדים בארץ יכולים להגיע אליה ובמחיר יותר זול משמעותית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מה זאת אומרת ריפוד מארה"ב?

הוא בא מוכן, אני צריך רק להלביש אותו?

אם כן, עם מי אני אוכל לדבר על דוגמאות, צבעים וכו?

יש אתר?

ואכן מדובר באמריקאית שמנה :)

הוא היא והם יוצרים את האני

פורסם

כך תקבל ריפוד באיכות שמעט מאוד רפדים בארץ יכולים להגיע אליה ובמחיר יותר זול משמעותית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

שמת לב שרשמת את אותה ההודעה או שאתה מסתלבט עליי?

פורסם

תקלה..

כן הריפוד מגיע מוכן, אתה מוריד את הישן "מלביש" את החדש ואתה מוכן לנסיעה.

זה במידה והספוגים אצלך במצב טוב, אם לא תצטרך לשחזר את הספוגים לצורה המקורית

אני לא בעניין של אמרקאיות כלכך אבל אני מאמין שיכולו לעלות לך קישורים רלוונטים..

קודם באיזה רכב מדובר, יצרן דגם ושנה?

(אם לא מדובר בדגם פופולרי שם יתכן ותתקל בבעיה)

פורסם

אני ריפדתי מושבים קידמיים ואחוריים + הוספת ספוגים וכו , 4 דלתות, דמוי עור = 4000 ש"ח.

הרפד עשה עבודה מעולה. אם תרצה אני יום שישי ביד אליהו, תוכל להתרשם מאיכות העבודה( ואני פדאנט לא קטן)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תודה על התגובות, ננסה להגיע יום שישי, יש לי טסות חדשות שמחכות לי במכס, לבוא בלעדיהן זה כמו לבוא עירום :x

פורסם

אם אתה מוכן להגיע עד מעלות יש לי חבר רפד שיעשה לך את הכל עם החומר שלו ב 3500 ואולי אפילו בפחות מזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני ריפדתי את כל האוטו בכ2500 ש"ח בסקאיי שהרפד הביא לפני כמה שנים, אני מאמין שהמחיר עלה אבל לא לסכום שאתה ציינת ובטח לא כשאתה מביא את החומר,

לגבי האוטו שלך, אם באמת חשבת להוציא את הסכום שציינת אז גם אני חושב שעדיף שתייבא את הריפוד המוכן מחו"ל,

להרבה רכבים ניתן להשיג היום ריפוד בדוגמא המקורית ובמחירים סבירים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לא חושב שאני אזמין מחו"ל:

א. בגלל הפרוצדורה ( לא משנה באם מהירה,טובה, יעילה וכו' )

ב. חבל על שני סוגי בדים שקניתי

ג. יפית

:) יום טוב

פורסם

חבל, אם מקוריות מעניינת אותך זאת הייתה הדרך הטובה ביותר בשבילך,

לי לעומת זאת נותר להצטער שהאוטו שלי שוודי ולא אמרקאי..

:roll:

• תוכן חדש...