Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המנוע ותיבת ההילוכים? אני אישית לא מכיר אותם, ולאחר שראיתי שהמחיר של הרכב (מחיר שוק) במודל 05 זהה למחיר של מאזדה 6

מודל 03~04 אז זה נשמע כדאי, האבזור מטורף לעומת ה 6...

אז איך האוטו מבחינה מכאנית?

והאחזקה?

האם המנוע הקטן יותר עדיף?

מצאתי אחת עם 120.000 ק"מ שנראת ממש מצויין (אני מודע לבעיית המסך המתקלקל בלוח השעונים, זה דווקא עובד יפה באוטו)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

407 2.2 קיים בשתי רמות גימור st עם הרבה איבזור ואקסלוסיב עם המון איבזור 8כריות.כסאות חשמליים.גנט 17.אפשרות לעור ועוד.המנוע הוא אותו המנוע{we}כמו המנוע 2.0 אבל עם 160כ"ס במקום 138כ"ס או 145"ס תלוי במודל ועוד10% במומנט בטורים קצת יותר נמוכים.הגיר הוא של zf לעומת הal4 במנוע2.0.אם הרכב טופל בצורה מסודרת גם הגיר והמנוע יאריכו ימים ללא שום בעיה.הרכב איכותי,שקט מאד,אחיזת כביש גבוהה מאד ומהנה.נוחות גבוהה.מבחינת תדירות טיפולים היא 30000ק"מ או שנתיים כאשר טיפול קטן טיפול גדול לסירוגין טיפול קטן סביב ה450-500ש"ח הגדול סביב ה1000-1100ש"ח.החלפים די זולים לעומת המתחרות היפניות והגרמניות.

פורסם

תודה רבה!

האם יש בעיות מיוחדות שאני צריך לשים לב אליהן?

או אם יש נקודות מסויימות לבדיקה ברכב אני אשמח אם תעדכן אותי (אני בודק לבד)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הרכב מציג אמינות ממש טובה אין תקלה סדרתית כלשהי.שהרכב הגיע לארץ היו טענות לגבי עוצמת הקירור מה שנפתר בעדכון תוכנה עוד ב2004.היו רכבים שהוחלפו בהם הצג של מחשב הדרך אבל מרביתם נוסעים עם הצג המקורי.

• תוכן חדש...