Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

בדקתי פאביה 2005 אוטומטית.

המוסך שלי טען שיש בעיה בגיר, "מכות" במעבר של ההילוכים; ונזילת שמן גיר. אז הוא לקח למוסך שלו, שאמר לו שאין בעיה בכלל.

אני סומכת על המוסך שלי מאוד, שלו המוסך של סקודה. שניהם בדקו באותה צורה, נסעו בה וכו'. (עוד לא הלכנו לבדוק במכון כי אולי אין טעם). שאלתי במוסך לגירים בירושלים, הוא לא מכיר מספיק את פביה.

מה עושים? :oops:

אשמח לעצה

איילה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

ברגע שיש מכות בהעברת הילוכים זה יכול להיות שהגיר צריך שיפוץ או שחסר שמן.

במקרה שלך זה יכול להיות שחסר שמן,אני אישית הייתי מתרחק וחוסך כאב ראש,אלא אם הקונה יתקן את הבעיה על חשבונו ואז נדבר על מחירון.

ובכלל, אוטו שנת 2005 שיש בו כבר נזילת שמן גיר,נשמע כמו אוטו שעבר 4 שנים ראשונות בחיו שהיו קשות מאוד.

עכשיו אני לא יודע על איזה רכב את מדברת,בכל מקרה אם האוטו במצב הכי טוב שיכול להיות,ויש בעיה רק בגיר,אז תורידי מהמחיר עלות שיפוץ גיר,וזה יקר,אל תתפשרי ותקחי את המצב הכי גרוע,אלא עוד פעם,שהמוכר יסדר את הנזילה ומקרה צריך שיפוץ גיר ויעשה זאת,אם לא,אז לא חסר סקודה פאביה למכירה.

פורסם

תודה!

במוסך שלי אומרים שהאוטו בסדר סך הכל חוץ מזה. אני באמת נוטה לא להסתבך עם זה.

בכל זאת אני מנסה להמשיך לבדוק, העניין הוא שאצלו אומרים שאין כלום כך שאני לא יודעת אם יש איך להמשיך לברר. יש רעיון?

פורסם

מה עושים?

או שעוברים הלאה לרכב הבא, או שבודקים טוב יותר את הרכב הנוכחי או שמוותרים ולוקחים את הסיכון.

גיר אוטומטי הוא נעלם רציני ברכב משומש, ולפעמים גם מכונאים ותיקים מתקשים (או מסרבים) לאבחן במדויק את מצבו בגלל הרגישות היחסית שלו ובגלל מחיר התיקון שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אף פעם אל תאמיני למוסך של המוכר,כי הוא יכול להיות גיסו,אח שלו,אבא שלו,דוד שלו,חבר שלו ,כו........

והוא ישקר,בשוק הרכב לא חסר שקרנים.

אני אתן לך דוגמא עלי,אני קניתי את האודי A3 שלי וידעתי שיש נקישה קטנה ברגע שמעבירים מD בגיר לN שזה ניוטרל ואמרו לי אפילו בבדיקה,ואת יודעת בבדיקה כותבים את הקטנה כדי שלא יקחו אחריות על זה אחר כך אם תהיה תקלה,ואז לקחתי את האוטו ןבדקתי במוסך מורשה במחשב ואמרו לי שהכל תקין ובדקו גם תושבות ושמן גיר והכל,ואמרו לי גם לא לגעת בזה כי זה לא בעיה וגם לא יכול לעשות שום נזק,ואחרי זה ראיתי שלחבר טוב שלי באודי A3 שלו שנת 2008 זה אותו דבר,אבל מה בטוח זה שאין דפיקות תוך כדי נסיעה וגם אם לא נזילה ולא הזעת שמן,ז"ת ברגע שאת מעבירה הילוכים את לא צריכה להרגיש שום מכה,אבל אני לא יודע יכול להיות שכך הגיר הזה מתנהג,לכן אני מציע לך גם לקחת את האוטו למוסך מורשה לבדוק את הגיר גם בבדיקת מחשב,ולבדוק עוד מכונית מאותו סוג כדי שתוכלי להיות בטוחה,אך מה שצריך להדליק נורה אדומה אצלך,זה נזילת שמן הגיר(כי זה ממש לא צריך להיות ברכב שנת 2005).

ושוב פעם תאמיני רק למוסך שלך ולמוסך מורשה.

• תוכן חדש...