Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למומחי הפורום שלום

יש לי התלבטות בין רכישה של דייהסטו סיריון לבין דייהסטו מטריה הכל מהשנתון של 2008

אני מתלבט בעיקר לגבי

השוק של הרכב מי יותר טוב ?

אמינות האם שניהם אמינות באותה מידה ?(כי על הסריון שמעתי שבחים מפה עד להודעה חדשה)

אודה לכל מי שיענה

פורסם

נכון ויפה שאתה זוכר!!גבר

אני מאוד מרוצה מהסיריון אבל אתמול עברתי דרך הסוכנות סתם לדבר עם האנשים ויש שם דייההסטו מאטרייה שעשתה 8000ק"מ למכירה (6חודשים על הכביש)

הם הציעו לי החלפה בלי להוסיף שקל ! אני מאוד אוהב את העיצוב של המאטרייה אבל אני מתלבט כפי ששאלתי קודם :

השוק של הרכב מי יותר טוב ?

אמינות האם שניהם אמינות באותה מידה ?(כי על הסריון שמעתי שבחים מפה עד להודעה חדשה)

תודה לכל מי שיענה

פורסם

בדר"כ המכשול העיקרי שקניית מאטריה היא העובדה שהיא מפחידה אנשים (חיצונית :wink:).

אם הציעו לך החלפה ללא תמורה - זה אומר דרשני.

בלי קשר לשוק/אמינות של המאטריה, תבדוק טוב טוב את הרכב המוצע, שלא יתברר כאליה וקוץ בה.

ולגופו של עניין:

לא ידוע על בעיות/תקלות מיוחדות במאטריה.

מבחינת שמירת ערך - הסיריון טובה במעט.

אם לאור הכתוב הנ"ל עדיין החלטת שאתה בקטע של מאטריה - בקש עליה נסיעת מבחן ותחליט אם להישאר עם הסיריון או לעבור למאטריה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני הייתי הולך על מטריה. רכב עם המון מקום מאחורה ועיצוב מדליק לדעתי. רמה אחת מעל הסיריון אבל גם חסכוני פחות.

כל עניין ההחלפה גם לי נראה מוזר .זה רכב שעולה כ15 אלף יותר מהסיריון

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חברים

לקחתי נסיעת מבחן מאוד נהניתי

אף אחד לא הציע לי אני הייתי בחברה במקרה וראיתי בחניון או המאטרייה למכירה

כשקניתי באמת רציתי מאטרייה בגגל העיצוב אבל היו חסרים לי 18000 ...

ההחלפה אם וכאשר אני יבצע אותה לא תעלה לי שקל האוטו שלי בן חודש והמטריהה בת 7 חודשים

אבל ההתלבטות שלי זה לגבי השוק אני יודע שלסיריון יש שוק טוב מאוד מה לגבי המאטרייה ?

וכן לגבי האמינות הם הם באותה אמינות ? ---------------------------------:?:

תודה למי שענה ותודה למי שיענה

פורסם

לא נראה לי ששוק זה מאטריה אפשר לשים באותו משפט

מדובר במכוניות בודדות שעלו על הכביש, בנוסף אני חושב שלחלק מהקהל הפוטנציאלי תהיה בעיה עם העיצוב המוקצן של הרכב.

אתה בעצם ענית לעצמך, רכב שעולה 18000 שקל יותר כבר נמכר כמו סיריון חדשה ועוד לא עברה שנה

שיקול שלך,כמובן שתעשה בדיקה במכון לפי בחירתך אל תוותר על הסעיף הזה

פורסם
נכון ויפה שאתה זוכר!!גבר

יש חוסר תיאום גירסאות במה שאתה כותב - כלומר אתה קשקשן.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

הייתה לי עד לאחרונה דייהטסו סיריון 2006, במשך כשנתיים וחצי. כשביקשתי למכור, רדפו אחרי, ומכרתי אותה במחיר מחירון מיד.בדיעבד, יכולתי אפילו למכור קצת מעל המחירון, כי הייתהפרטית ועם מעט קילומטראז'.

סיריון הוא רכב נהדר, זריז, מאד מאד מרווח בפנים, חסכוני באופן סביר מאד. תא מטען קטן, אך עבור אדם ללא ילדים או לזוג צעיר - מספק.

לגבי המאטריה, שתדע, שרוב החלקים בפנים הרכב, זהים לחלוטין לסיריון - לטוב או לרע - חיסכון כספי של היצרן. גם כאן - כמו בסיריון - התחושה קצת זולה. אבל, הכי מעצבן במאטריה, זה שבתור רכב משפחתי או אפילו מעין מיניוואן קומפקטי, הוא מציע תא מטען קטן מאד, ואין לו שום ערך מוסף מבחינת פתרונות אחסון, כגון מגירות, תאים או מגשים, שאופייניים למיניוואן.

אם תרצה - זה בעצם סיריון מגודלת, שצימחה מנוע חזק יותר, וגוף קצת יותר גדול - ואגב, היא גם מבוססת על הפלטפורמה של הסיריון.

החיסרון המשמעותי עבורך הוא כי עם ישראל סבור שהמכונית מכוערת - ובשנים הקרובות, נראה לי שיהיה קשה לאנשים להשתחרר מזה, כך שהסחירות אולי תהייה בעייתית. ברשותי כרגע דייהטסו גראן מוב - ה"אבא" של המאטריה - גם הוא מעין מיניוואן קומפקטי עם מנוע 1500. וגם הוא לדעת רבים (אם כי, אני סבור אחרת) מכוער...למרות, שבצורה פחות מוחצנת. כלומר, את המאטריה צריך לאהוב או לא, ולצערנו, הישראלים לא פתוחים לעיצוב מוזר או ייחודי, וכרגיל, מעדיפים מכוניות סדאן משעממות בצורתך.

כך שתשובה חד-משמעית, אין לי!!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

נסעתי ונהגתי במאטרייה של ידידה שרכשה כזאת.

מבפנים מרגיש זול וקודר אך מאוד מרווח ולעיתים מרגיש כאילו יושבים גבוהה מדי.

אבזור דל,לא זריזה כמו הסיריון בעלת המנוע הצנום יותר.

ההתנהגות שלה נוראית,זוויות גלגול,חוסר אחיזה,הגה מת.

אני חושב שהסיריון מהווה דיל טוב יותר.

כמו כן הרכב לא פופלרי כ''כ ואני לא בטוח שיהיה קל למכור אותו בעתיד.

• תוכן חדש...