Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני קניית רכב משומש בן כשנתיים-שלוש.

יש לי כיוון די ברור כרגע (C5 2006 יד ראשונה) והבעיה היא שאני לא מוצא רכב עם ק"מ נמוך שגם יהיה שמור חיצונית.

הרוב המוחלט של הרכבים שראיתי היו עם ק"מ יחסית גבוה לדרישות שלי (עד 70K ק"מ) ואלה שכן עם ק"מ נמוך מלאים תיקוני צבע כלליים - דלתות, פגושים, מכסה מנוע.

בלובינסקי מצאתי רכבים יפהפיים ונראים שמורים, ק"מ נמוך ועם שנתיים אחריות.

במגרשי ליסינג אחרים מצאתי ק"מ גבוה יחסית (85K-90K) קצת פחות תיקוני צבע.

בפרטיים כמעט כולם עם ק"מ גבוה.

היום מצאתי רכב יפהפה, שחור, ללא תיקון צבע בכלל אבל עם 91K ק"מ.

כולם סדר גודל של אותו מחיר.

מה עדיף? - או שאולי בכלל כדאי להמשיך לחפש?

בריאות לכולם!

פורסם

גם אני רכשתי רכב כזה לא מזמן, הרכב נהדר. נוח (אך שים לב - פחות נוח מהקסנטיה) , מנוע RFJ , אוהב דלק אבל הכוח מורגש בעיקר ב S או ידני.

אני רכשתי את הרכב שנת 2005 , עם 78 אלף ק"מ

10 מתחת

ללא תאונות, פרט לפגוש שנצבע בעקבות חניות. עם אחריות ל 15 K לגיר ולמנוע מאופרייט ליס.

צבע אפור מטאלי , והוספתי רדיו דיסק מ 407 עם MP3

ועוד כמה דברים.. בסך הכל אוטו לא רע -ואל תתן לקמ להרתיע אותך, כל עוד אתה מקבל אחריות לגיר.

פורסם
גם אני רכשתי רכב כזה לא מזמן, הרכב נהדר. נוח (אך שים לב - פחות נוח מהקסנטיה) , מנוע RFJ , אוהב דלק אבל הכוח מורגש בעיקר ב S או ידני.

אני רכשתי את הרכב שנת 2005 , עם 78 אלף ק"מ

10 מתחת

ללא תאונות, פרט לפגוש שנצבע בעקבות חניות. עם אחריות ל 15 K לגיר ולמנוע מאופרייט ליס.

צבע אפור מטאלי , והוספתי רדיו דיסק מ 407 עם MP3

ועוד כמה דברים.. בסך הכל אוטו לא רע -ואל תתן לקמ להרתיע אותך, כל עוד אתה מקבל אחריות לגיר.

מה שווה אחריות לגיר ל 15K?

עיקר הבעיות שיהיו, אם יהיו, קרוב לוודא יהיו לאחר מכן.

Back to the original - NC again.

פורסם

תלוי מה ההגדרה שלך ל'תיקוני צבע'. אם זה דברים קשים או סתם שריטות ודפיקות קלות...

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

ההבדל בין טווח הק"מ שאתה מתאר בין 40K ל 90K פחות עקרוני, חשוב יותר איך הרכב טופל ומצבו הכללי של הרכב, לכן אני הייתי מעדיף להתפשר על הק"מ אך לקנות רכב מקורי ומטופל ושמור מאוד.

פורסם

כשאני אומר 'תיקוני צבע' אני מתכוון לכך שדלתות/כנפיים/מכסה מנוע נצבעו בשלמותן עקב שריטות, יוצא שכמה רכבים שראיתי פשוט צבועים לגמרי.

לא נראה לי שה C5 פחות נוח מהקסנטיה, לפחות הדגם החדש שבדקתי.

בקשר לאחריות - כולם נותנים חצי שנה מלבד לובינסקי שכמו שכבר אמרתי - נותנים שנתיים/40K ק"מ אחריות למנוע, לגיר, למזגן ולעוד משהו שאני כבר לא זוכר.

לא בטוח ש 90K ק"מ זה זניח - כבר צריך להחליף טיימינג וזה לא זול.

בריאות לכולם!

פורסם

אני לא מבין מה אתה מתעקש על לקנות ממגרש.

אנשים לא מבינים איך עובדים כאן בליסינג.

ליסינג יש לו רק דבר אחד בראש - מינימום הוצאות.

למרבית חברות הליסינג הגדולות יש מרכזי הכנה למכירה ושמה יש פחחים.

איזור שהוא קצת משופשף קצת שרוט וכו' - הכי קל לצבוע אותו טיק-טק - זה פשוט זול וקל.

במקום לשבת עליו ולעשות לו דייטלינג שלוש שעות והתוצאה תצא פחות טובה.

עכשיו איזה משמעות יש לצבע שנעשה על מנת לכסות נזקים קוסמטים? אין!!

אולי פסיכולוגית עובר לך בראש -יוו האוטו בתול, צבע מקורי וכו' - חרטה. אם לא היה נזק של תאונה אלא היו פגמים קומסטים קלים עשו לך טובה שצבעו (בהנחה שהתוצאה הסופית נראית טוב).

אנשים שמקבלים רכב מליסינג לא יושבים לעשות לו וואקס כל היום ולא מחנים אותו בקצה של החניון שלא יפתחו עליו דלת בטעות ובגלל הרכב נראה אחרי שנתיים כמו שהוא נראה.

אני ממליץ לך למצוא C5 פרטית שמורה.

אם אתה מתעקש על טרייד אין למיניהם אז לא הצבע ולא הקילומטרז' הוא מדד למצב הרכב.

מה שכן כמובן הם יכולים לרמז.

יכול להיות רכב עם 15K ק"מ יותר שנהג בו מנכ"ל מבוגר כל יום על כביש 6.

ויכול להיות רכב עם 15K ק"מ פחות שנסע רק בתוך ת"א כל היום ובערב הבן של בעל הרכב פתח לו ת'צורה.

• תוכן חדש...