Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט אם להחליף את הפולקסווגן פסאט 1994 שיש לי.

האוטו הוא יד ראשונה (בעלים קודמים: 0) ובגדול שמור. מנוע: 1800 סמ"ק, גיר ידני. האוטו מאוד אמין ולא צורך דלק כמו שאפשר לצפות מרכב 1800 סמ"ק. האוטו במשפחה כבר 15 שנה ואנחנו קצת קשורים אליו רגשית :-)

בכל זאת, בשנה האחרונה אני נוסע הרבה (2000 - 3000 ק"מ בחודש בנסיעות בין-עירוניות לרוב) והוא די מתחיל להראות סימני זקנה (קילומטראז': 260000).

אין לי הרבה להוסיף על המחיר של הרכב. בגדול אני יכול להוסיף 15000 בנוסף למחיר שאוכל למכור בו את הרכב.

עכשיו לשאלות:

1. כמה נראה לכם אוכל לקבל עבור הרכב?

2. איזה אוטו אני יכול לקנות במקום? אני מחפש משהו חסכוני בדלק (מאוד חשוב כי אני נוסע הרבה), בטיחותי ועדיף גם לא קטן (אני לא מרגיש בטוח עם מכוניות קטנות). אין לי בעיה עם גיר רגיל (אפילו עדיף) וגם לא עם דיזל (במידה וזה באמת יותר חסכוני). באופן כללי, אני מעדיף רכב גרמני / אירופאי ולא יפני - אבל אני די גמיש בעניין.

תודה רבה על העזרה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

משפחתי בדיוק במצבך היו לפני מספר חודשים

בבעלותינו היה ( ועדיין יש) פאסאט שנת 94 מנוע 1800 ידנית אבל הצורה החדשה B4 יעני, האוטו יש רביעית ( במשפחתינו מ 99, כבר 10 שנים), 180 אלף קילומטר למכור אותה האמת לא היה בעיה בכלל, היא נמכרה לראשון שבא לראות ב 10 אלף שקל ( אם תפרסם ביותר פשוט לא יבואו לראות, נסה ותראה, מי שרוצה עלהאוטו הזה 15-20 אלף שקל לא מצליח למכור)

הגיע בחור רציני ונתן לאבא שלי שבועיים לקנות רכב, אבא שלי הסכים להוסיף 20 K, בתקציב הזה הוא לא מצא לנכון להחליף את הרכב בשום דבר אחר, לאחר שבועיים וכעסים מצד הקונה העסקה התבטלה והאוטו עדין אצלינו חי ונושם ( וגם הוא מראה סימני הזדקנות, אם זה התפוררות בגג קצת חלודה פה קצת חלודה שם, חוץ מזה שמטפלים בו ביד יפה וכל פיפס מסדרים אין לי מה להגיד.

זה אחלה אוטו... הוא עושה 1-12 בנסיעה שאני נוסע עליו, אני קשור לאוטו הזה רגשית

ולכן לא אמליץ לך להחליף

• תוכן חדש...