Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחותי מעוניינת לקנות רכב פורד פוקוס 2006.לשווא ניסיתי להראות לה אופציות אחרות,כמו טויוטה קורולה 05 או הונדה סיויק,היא פשוט נעולה על הפוקוס דור 2 והיא מעוניינת לקנות את ה-2006.

בקיצור:יש לה הצעה העומדת על הפרק,ורציתי את עזרתכם בעניין.

הרכב:פורד פוקוס 2006 יד ראשונה מחברת שלמה סיקסט..דגם:טרנד.

הרכב היה בליסיניג אצל חברת היי טק נהג יחיד.

הקילומטראז' של הרכב הינו:65,000 ק"מ.צבע כסוף.

הטסט של הרכב ב-11/09.

ספר טיפולים של הרכב,שנעשו בחברת סאן מוטורוס בהרצליה.

הרכב נבדק בדיקה ראשונית ונמצא נקי לחלוטין.הדבר היחיד שעשו לרכב זה תיקוני צבע קלים בדלתות ותו לא.

השלדה נקייה,המנוע נשמע תואם לקילומטראז',הגיר מאה אחוז.

המחירון של הרכב הינו:71,000 ש"ח.

המחיר שחברת הליסינג רוצה על הרכב הינו:64,000 ש"ח,שקל לא פחות.

חשוב לציין שאת הרכב הנ"ל השגנו על ידי קרוב משפחה שעובד באחד מציי הרכב,והוא זה שמצא לאחותי את הרכב הנ"ל עם הנתונים הטובים האלו.

השאלה היא כזאת:לאור מה ששומעים על מיתון עמוק בענף הליסינג,האם 64,000 ש"ח לא יקר מדיי?זה הורדה של 10% מהמחירון.הסוכן הראשי של חברת הליסינג אמר לנו בכנות שאנחנו יכולים למצוא פוקוס 2006 במחירים יותר נמוכים,אבל לא עם הנתונים האלו.רכבים עם נתונים כאלו ובמצב מעולה,רק הוא לוקח והם נמצאים אצלו.

השאלה מה עושים..לקנות,או שמא זה פשוט מחיר מופרז ביחס לשוק העכשווי?

בתודה מראש

שי

נ.ב-יש לציין שהמצבר ברכב חדש,והצמיגים חייבים החלפה..

פורסם

דעתי האישית היא שלא בגלל המצב במשק והלחץ שמופעל על חברות הליסינג, בסופו של דבר לא תיהיה להן ברירה אלא להוריד מחירים.

כמו כן, אמנם המחיר נמוך, אך אל תשכח שיהיה לך קשה למכור ויורידו לך את הערך בהתאם מתי שתמכור.

כמו כן, ואולי זה לא יפגע בך באופן ישיר אלא יורגש רק בעוד מספר רב של שנים - לך תדע איך החברה טפלה באוטו ? האם כהלכה, האם בחלפים מקוריים, וכו'.

לדוגמא: האם תקבל צמיגים איכותיים או "סיניים" ? (צמיג זה דבר מאוד חשוב! עם צמיגים איכותיים מרחק העצירה מתקצר משמעותית - דבר היכול להציל חיים!)

פורסם

מה הקשר עכשיו לצמיגים? יותר מעניינים הטיפולים שעבר הרכב ורכב שעשה רק 65K ק"מ הוא כמעט חדש ועבר אולי 2 טיפולים.

אמנם אפשר למצוא פוקוס פרטית במחיר דומה אם מחפשים הרבה אבל אתם באמת מוכנים להשקיע את הזמן?

הרכב שמור ובמצב מעולה והייתי לוקח אותו אם הייתי מחפש פוקוס.

בעניין רכב אחר - לא הייתי דוחף אותה לשום כיוון, אם היא נדלקה על הפוקוס, שתהנה.

בריאות לכולם!

פורסם

קח בחשבון שלפני פחות מחודשיים אופרייט ליס מכרה פוקוסים 2006 ב45K.

אומנם כנראה לא במצב הכי מזהיר אבל בכל זאת........

לפי דעתי 64 זה פשוט יקר.

פורסם

תודה רבה לכולם.סוף סוף התייחסות בבוקרו של יום:-)

ובכן:

1-אחותי רוצה פורד פוקוס 2006 ויהי מה,ככה שלא ניתן להזיזה לשום רכב אחר.

2-הייתי שמח לשמוע האם יש אמת בדברי אחד המגיבים שחברת אופרייט ליס מכרה פורד פוקוס 2006 ב-45 אלף ש"ח.במידה וכן,הייתי שמח לדעת עם איזה ק"מ נמכרו הרכבים הנ"ל ועם איזה נתונים.

3-הרכב טופל במוסך סאן מוטורוס בהרצליה.כל היסטוריית הטיפולים קיימת.לעצם שאלת החלקים המקוריים אין לי מושג,פשוט צריך לשאול או לברר אצל מוסך סאן מוטורוס בהרצליה.

4-הרכב נבדק אתמול במכון מבדק הרצליה ויצא ללא רבב,.

5-ככל הנראה מחר כבר אחותי סוגרת על קניית הרכב.

• תוכן חדש...