Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 2007 100K ק"מ

furma
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

האם הייתם נרתעים מגטס 2007 ידנית שעברה 100,000 ק"מ?

מדובר בממוצע של 40,000 בשנה, שזה פי 2 ויותר מהממוצע בארץ לשנתון הזה.

מבדיקה במכון עולה שהרכב במצב טוב מאד וללא נזילות. תא הנוסעים ופנים הרכב כחדשים ואין דפיקות פח כלל (למעט "שריטות חניה" קלות מאחורה).

מאחר ואני לא נוסע הרבה (לדעתי בממוצע 7K ק"מ בשנה), אוכל לאזן את הממוצע תוך כמה שנים ולמכור אותו במחיר סביר.

לכן, השאלה היא בעיקר לגבי מצב הרכב והסיכוי שיתקלקל ויעשה תקלות, ופחות לגבי הערך הכלכלי שלו.

תודה מראש..

פורסם

אני לא הייתי מתקרב, ניתן למצוא את הדגם הנ"ל במצב טוב בהרבה ובמחיר לא רחוק ממה שהוצע לך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אם מדובר על אוטו 2007 עם קילומטר כזה ועוד יונדאי גטס שהיא גם כך נמכרת מתחת למחירון,הייתי מוכן לקנות רק ב80% ממחיר המחירון כמובן אם מדובר באוטו שהוא יד ראשנה בלבד והיה פרטי בלבד לא ליסינג ולא השכרה,כי לא חסר מכוניות כאלה עם חצי קלומטרים ממה שציינת ונמכרות ב85% מהמחירון.

בהצלחה.

לא הייתי...

עידן

ובקשר לתגובה שלך,אחי אל תגזים,תאמין לי אם היו מציעים לך אותה במחיר זנות של 30000 שקל הייתה רץ לקנות

:lol:

פורסם

לדעתי אם המחיר מספיק נמוך אין שום סיבה שלא.

חבר קנה אימפרזה בת שנה עם 150k‏ תמורת 10 אלף.הייתי אומר עיסקה לא כל כך רעה. היות והגטס יותר ישנה ובטח שיותר זולה הייתי מוכן לשלם 5-6 אלף

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אם זה מליסינג אז אל תתפתא מהמחיר כי מכוניות ליסינג ומגרשים יכול להיות שיתנו לך אוטו נראה שמור עם גיר ומנוע מצויינים אך מחייב השקעה מוגזמת.

הרי אתה יודע שיש הרבה דברים באוטו חוץ מהמנוע והגיר,כמו בלמים,בולמי זעזועים,כיוון פרונט,צמיגים,תושבות מנוע וגיר,רדיאטור,מזגן,אלטרנטור,חיישנים,הגה,ועוד ועוד....,שבדר"כ חברות ליסינג ומגרשים מזניחים או מסתירים דברים כאלה שבסופו של דבר,עולה לך ביוקר לתקן אותם ואפילו יוצאת לך השקעה מוגזמת שבסופו של דבר האוטו הזה שהוא ליסינג עם קילומטר גבוהה מאוד עולה לך מחירון או אפילו יותר, ואז אתה מגיע למסקנה שהיה כבר עדיף לקנות מכונית פרטית.

אז בכל מקרה אני אישית ממליץ לך לקנות אוטו אך ורק מפרטי,כי אני כבר אכלתי אותה פעמיים עם מכוניות ליסינג וסוחרים,תאמין לי אחי תמשיך לחפש ,עדיף לשלם בהתחלה 10000 שקל יותר ולקבל אוטו עם קילוטר נורמלי ופרטי ובלי בעיות,מאשר לקנות אוטו זול מליסינג עם קילומטר מטורף ובסופו של דבר יעלה לך יותר מ10000 שקל על תיקונים וסידורים ואפילו האוטו לא יהיה מושלם כמו שרציתה.

אל תיפול בפח כמו שאני נפלתי פעם,אני למדתי מהטעויות שלי,ואני אומר לך כדי שלא תיפול בפח על ידי הנוכלים האלה פשוט תתרחק ותחפש אוטו פרטי.

בהצלחה.

פורסם
ובקשר לתגובה שלך,אחי אל תגזים,תאמין לי אם היו מציעים לך אותה במחיר זנות של 30000 שקל הייתה רץ לקנות :lol:

תאמין לי שלא.

א. לא הייתי קונה גטס.

ב. בטח לא מליסינג.

ג. בטוח שלא רכב עם 100K ק"מ בשנתיים.

ד. המחיר כבר לא רלוונטי עקב סעיפים א-ג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה המחיר שהם מציעים לך?

בכל מקרה - אני הייתי מוותר. לא בפחות ולא יותר.

יש משפט שאומר 'מה שיקר זול ומה שזול יקר' - תפנים אותו.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

במחיר מתאים זו יכולה להיות עיסקה נחמדה, למרות מה שאמרו מעלי.

הרכב סה"כ בן שנה ולכן הבלאי שלו נמוך למרות הק"מ וכנראה גם רוב הנסיעות בכבישים מהירים,

לחשוב מחיר ריאלי/כדאי תקח מחירון של גטס שנת 06 ותוריד 25%, ואז פשוט תתמחר את הרכב כשנת06 (ק"מ 50,000 בשנה יחסית לליסינג סביר)ז"א בפועל הרווחת שנה.

פורסם

חברה אני רוצה להבין משהו, האם כל מי שאומר שהוא בחיים לא יקנה גטס או לא יסע , האם הוא הייה בעלים של אחת כזאת אפילו לתקופה קצרה .

אז תרשו לשתף אותכם בניסיוני עם יונדאי גטס שנת ידנית 2005 שנקנתה לפני שנתיים וחצי מחברת השכרה עם 25000 ק"מ שזה הרבה ל6 חודשים שהרכב על הכביש.

הרכב אומנם זול וחסר איבזור ולא שיא הנוחות , אך מצד שני עלויות ביטוח ורישוי שנתי וטיפולים מאוד זולות, ורכב זה עדיין נמצא בבעלותי וכנראה שישאר בבעלותי עוד תקופה ארוכה. כך שאני מהצד שלי מאוד ממליץ על הרכב ואני לא חושב שיש מה לדאוג אם הבדיקה יצא בסדר וגם כפלוס ניתנה לך אחריות שלנתיים .

ואם תרצה פירוט של עלויות אני אשמח לתת לך בפרטי כמובן .

וכמובן בקשר לצריכת דלק המיתולוגית המטורפת של הגטב הנני יכול להעיד שהרכב צורך 1:14 (עם מזגן אין שינוי משמעותי לדייקנים בסביבות 13.8 ) כאשר 90% מהנסיעות הן בתוך העיר .

• תוכן חדש...