Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתעניין בפונטו קבריולט שנת 95

ק"מ 170 המחירון 17 הוא רוצה מעל טוען שכל קבריולט נמכרות מעל המחירון,

השאלה שלי אם זה נכון?

ובכלל מה דעתכם על הרכב מבחינת הוצאות החזקה הבנתי שהביטוח יקר יותר ויש בעיות עם הגג הרבה פעמים.

בברכה,

מיכה.

פורסם

מחירון זה בגדר המלצה כל אחד יכול לדרוש כמה שבא לו. מכוניות יותר 'נדירות' , כמו זאת , בד'כ נסחרות מעל המחירון כיוון שהמוכר יודע שאם אתה מעוניין יהיה לך מאוד קשה למצוא עוד אחת במצב טוב.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה, זה מה שאני מציע.

הוא יכול לדרוש מעל המחירון בטענה שאין כל כך מבחר של הדגם הזה בשוק והוא די "נדיר", כמו שנאמר מחירון זו המלצה בלבד.

המנוע הוא אותו מנוע של הפונטו ללא גג נפתח, מה שמקל על מציאת חלפים, בעיקרון האחזקה תהיה כמו של כל פונטו רגילה, רק שהביטוח יהיה יקר יותר.

ועוד משהו, המנוע קצת יתאמץ בגלל המשקל הנוסף שנתרם על מנת לעשות חיזוקים והרכב לא כזה מהיר, בוא נגיד שמול פונטו "רגילה" ברמזור אתה די תפגר מאחור, אבל יש כאלו ש"יסבלו" בשביל פוזה.

חפש אחת שהגג הוחלף בה לא מזמן, יחסוך לך הרבה כסף וכאב ראש לטווח די ארוך.

פורסם

1. בהתאם למצב הרכב

2. חורף - נהוג שהמחיר יורד ...

3. מחיר נקבע על ידי ביקוש והצע - פונטו קבריו הביקוש נמוך ביחס להצע ולכן המחירון הוא רק המלצה וממש לא קובע

• תוכן חדש...