Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסוסיתא של עדי, סט כחול לבן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפגשנו היום בצהריים לאחר חוסר תיאום ישראלי אופייני.. :-P... תהנו מהתמונות !

עדי, שוב תתחדש !! אוטו פשוט מתוק !!

72809168da6.jpg

91168581zk3.jpg

54240727fl1.jpg

44567480ax2.jpg

14661047bf3.jpg

u5sbn0.jpg

ועוד כמה בקרוב...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות נהדרות.

נראה כמו פרסומת כחול לבן.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פאר תוצרת ישראל

עכשיו באו נחשוב לרגע צעד קדימה:

טכנולוגיה אצלינו לא חסרה, בוגרי בצלאל ישמחו לבצע את עיצוב הרכב והפנים שלו...

מהנדסי רפאל יתרמו את מנהרת הרוח וציוד יש למכביר בתעשייה האוורית...בנינו את הכפיר והלביא למען השם....

מהנדסי ה"מרכבה" יתכננו ויבצעו את המתלים והקפיצים...

שעונים, אופטיקה, צינורות הכל יש פה, מומחי פלסטיקה, גומי, אלומניום, מחשב, לא חסר...

כל הנתונים לבניית רכב ספורט מושלם קיימים, רק מי שירים את הכפפה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
פאר תוצרת ישראל

עכשיו באו נחשוב לרגע צעד קדימה:

טכנולוגיה אצלינו לא חסרה, בוגרי בצלאל ישמחו לבצע את עיצוב הרכב והפנים שלו...

מהנדסי רפאל יתרמו את מנהרת הרוח וציוד יש למכביר בתעשייה האוורית...בנינו את הכפיר והלביא למען השם....

מהנדסי ה"מרכבה" יתכננו ויבצעו את המתלים והקפיצים...

שעונים, אופטיקה, צינורות הכל יש פה, מומחי פלסטיקה, גומי, אלומניום, מחשב, לא חסר...

כל הנתונים לבניית רכב ספורט מושלם קיימים, רק מי שירים את הכפפה! - רן

ואז מי שירים את הכפפה יפגוש את הבירוקרטיה והפקידות המקומית...

פקידי האוצר, המכס, משרד התחבורה, מכון התקנים ומי לא

שיגרמו לו להצטער על הרגע שקרא את ההודעה שלך...

במדינה הזאת לייצר מאפרה לרכב יכול להיות סיוט בלתי נסבל

החלפה של בולם עלולה להעמיד אותך בתור לעמדה 1

אתה חושב על לייצר מכונית?

פורסם

נו, "לחצתם"? מי ניצח?:lol::wink::twisted:

אחלה תמונות!8)

רן, אני צריך לספר לך, איך נראות הסופות החדשות תוצרת הארץ? מה איכות ההרכבה שלהן? -ואלו רק "הרכבות" פחות או יותר, רוב האוטו הגיע מקרייזלר בחו"ל! אבל את המעט הנותר הצליחו אצלינו להרוס ולבנות חרא! למה- לא יודע, באמת, שלא חסר לנו כלום, ועצוב לי מאד, שזה נראה כפי, שזה נראה! לפחות, בתקופה של הסוסיתות בנו באיכות יותר טובה, נראה לי! :roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תמונות יפות, עיבוד יפה שמתאים ללאומיות של הזקנה הלבנה שלא נס ליחה {אולי מפני שמעולם לא היה לה אחד :twisted:}. והתמונה הזו.. הכי יפה מכולן לטעמי.

בהחלט מימוש יפה, מקורי ואיכותי לרעיון יפה.

54240727fl1.jpg

פורסם
נו, "לחצתם"? מי ניצח?:lol::wink::twisted:

אחלה תמונות!8)

רן, אני צריך לספר לך, איך נראות הסופות החדשות תוצרת הארץ? מה איכות ההרכבה שלהן? -ואלו רק "הרכבות" פחות או יותר, רוב האוטו הגיע מקרייזלר בחו"ל! אבל את המעט הנותר הצליחו אצלינו להרוס ולבנות חרא! למה- לא יודע, באמת, שלא חסר לנו כלום, ועצוב לי מאד, שזה נראה כפי, שזה נראה! לפחות, בתקופה של הסוסיתות בנו באיכות יותר טובה, נראה לי! :roll::?

לא רוצה לקלקל את נושא השירשר, אבל, יבואן אופנועים אחד כבר קיבל רשיון לבנות אופנועי קסטום על בסיס

חלקים קיימים, הסופה (בעייתית ככל שתהיה) כבר פתחה דלתות לתעשיית הרכב.

את הנגב לא היינו מישבים עם לא היה זקן משוגע אחד, שהגשים ועשה בעצמו...

סיבות למה לא יש למכביר...אבל אני עדיין חושב שיש מקום למכונית ספורט ישראלית גאה! -

יש לי חלום+כן אנחנו יכולים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...