Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע לפני קניית רכב מסוים, סיאט לאון 4, הרכב עבר בדיקה בהצלחה וכבר נסגר מחיר ונלחצו ידיים.

העניין הוא כזה, המוכר צריך את האוטו לעוד עשרה ימים ולא יכול להעביר בעלות מיד, הפחד שלי הוא שעכשיו כשהוא יודע שהאוטו ימכר הוא "יתגרזן" עליו ולא ישמור עליו כמו שהוא היה שומר אילולא היה מוכר.

מה ביכולתי לעשות כדי שביום המכירה אוכל לקנות את האוטו בראש שקט, האם ישנם סעיפים מסויימים שאוכל לציין בזכרון דברים, או שאולי לבצע איזשהי בדיקה ביום המכירה עצמו?

תודה מראש לכל העונים

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

בדיקה נוספת ביום הקנייה עצמו תתן לך את אותה תשובה בדיוק של הבדיקה של עכשיו.

גם אם הוא יכנס לשטח קל איתה ולא ישבר כלום מתחת לאוטו אי אפשר יהיה לדעת את זה, גם אם ימשוך סל''ד מטורף וימשוך הילוכים אי אפשר לגלות זאת בבדיקה הנוספת.

זה בלאי של 10 ימים לא יקרה משהו מיוחד, ברור שזה יכול לשחוק את הרכב ואף להסב נזק עתידי, תגיד לו שאתה מוכן לזה אם הוא יוריד במחיר, תגיד לו שלהשכיר רכב ל 10 ימים בשבילך זה הרבה כסף.

או שתגביל אותו בקילומטרים, למשל שאל כמה נסיעות יש לו ביום, נגיד 50 קילומטר ביום.

כל זה תציין בחוזה.

אבל אני הייתי מראש יורד מהעניין, תגיד לו שיסע באוטובוסים או שישכיר לעצמו רכב לשבוע זה עולה 800 שקל.

לדעתי יש משהו אחר שהוא מסתיר תברר את זה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...