Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה .

אני מתכוון ממש ממש בקרוב לקנות את הרכב הראשון שלי .

עד עכשיו נהגתי על הטויוטה קורולה 98' של אבא שלי

אני חובב מכוניות אמריקאיות בעיקר רכבי ה"כוח" למיניהם פונטיאק טראנס אם \ שברולט קאמרו \ פורד מוסטנג

הייתי רוצה אם כדאי לי לקחת לי כפרוייקט

טראנס אם \ קאמרו \ מוסטנג שנתונים של 95 - 99

ופשוט לאט לאט להוסיף להם עוד ועוד .

כי אני יודע שלנהג חדש הם לא ממש מתאימות ואני יודע שאני צריך תחנת דלק צמודה לבית בשביל אחת מהמכוניות האלה .

אבל הייתי רוצה לדעת אם זאת השקעה שווה או שעדיף לא להכניס את הראש למיטה חולה ?

כי גם אני לא יודע אם יש מוסכים שיודעים להתעסק עם המכוניות האלה .

האופצייה השניה שיש לי

היא לקנות BMW סדרה 3 שמתי עין על הBMW הזאת מיד 2

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=7&SubModelID=&FromYear=1999&UntilYear=1999&Auto=&fromPrice=&untilPrice=50000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&ImgOnly=1

יש לי תקציב של עד 55 אלף ש"ח בערך לקניית רכב חדש .

מה שאני רוצה מהמכונית שתיהיה מכונית בעל כוח שתיהיה אמינה נוחות גם חשובה לי מאוד

שהחלקים לא יהיו יקרים מידי ושיהיה לה שוק .

אני בעיקר מחפשת מכוניות בעל אופי ספורטיבי , כוחני

הייתי מעוניין במנוע 1800 ומעלה .

תודה רבה לכם על העזרה וההקשבה !

THANKS . :wink:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב זה לא השקעה שווה. השקעה שווה עושים בבורסה או בעיסקי הנפט, לא בעסקי הרכב המשומש.

לגבי הרכב - אני ממליץ לך להתחיל את הדרך עם רכבים שהם קצת פחות "כוחניים" והרבה יותר ידידותיים לנהג חדש. הן מבחינת עלות האחזקה השוטפת (ביטוחים, דלק, תיקונים) והן מבחינת הבטיחות האישית שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רכב זה לא השקעה שווה. השקעה שווה עושים בבורסה או בעיסקי הנפט, לא בעסקי הרכב המשומש.

לגבי הרכב - אני ממליץ לך להתחיל את הדרך עם רכבים שהם קצת פחות "כוחניים" והרבה יותר ידידותיים לנהג חדש. הן מבחינת עלות האחזקה השוטפת (ביטוחים, דלק, תיקונים) והן מבחינת הבטיחות האישית שלך.

האם אפשר המלצות ?

והאם אפשר עוד חוות דעת לגבי הכיוון שאני מסתכל אליו ?

ומה לגבי הב.מ.וו

פורסם

הביטוח יעלה לך הון תועפות ושלא נדבר על הדלק, ותזכור אתה נהג חדש ואני נוטה להאמין שאתה עדיין לא מיומן מספיק בשביל לשלוט בכל כך הרבה סוסים:wink:.

תקנה לך רכב פשוט יותר שתוכל לרכוש ניסיון, או שפשוט תקח קורס נהיגה מתקדמת לפני שתרכוש רכב "עוצמתי" שכזה.

עוד משהו, המוסטנג וכל האמריקאיות למינהם יהיו ממודל נמוך מאוד ולא ממש שווה להשקיע ברכב כזה אם אתה לא ממש מבין איך לטפל בו, האופצייה של הbmw די טובה היא אכן נוחה ומאובזרת אבל הבעיה היא שכל רכיב שתרצה להוסיף ולשפר יעלה לא מעט.

שום רכב שציינת לא יהיה זול לאחזקה כלל.

דרך אגב על איזה שיפורים חשבת קוסמטיים או מכניים?

ועוד משהו, התקציב שלך יתאים לרכישת רכבים ספורטיביים וחזקים כמו פולו gti או פונטו hgt רכבים בעלי הספקים של מנוע 1.8 ובסביבות ה130 כ"ס, יהיו זולים יותר מהאמריקאיות ועדיין יספקו ספורטיביות ואמינות.

פורסם

תתחיל אם הפונטו HGT רכב טוב וחזק אם עלויות אחזקה נמוכות,אחרי שתמצה את הרכב ותתחיל להיתמקצע בכל הקשור לנהיגה ושיפורים אז תעבור למשהוא יותר רציני.

:fadein:
פורסם

אופציות נוספות בתקציבך- אלפא 147/156.

התנהגות משובחת (הגה מהיר) צליל משכר וגם כח לא חסר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מעוניין במנוע מעל 1800 .

אני מחפש אוטו שלא ישתה דלק .

אין לי בעיה לגבי הביטוח ולגבי הטיפולים אני יכול לעמוד בהוצאות האלה .

אבל אני מעוניין במכונית שליום יום לא תשחט לי את הכיס במכונית אמינה שלא כל שבוע אני אצטרך לבקר איתה במוסך .

אני דווקא חושב שהBMW היא בחירה דיי טובה אבל אני רוצה לשמוע עוד ביקורות על הדגם 323i שנתונים 98 - 2002

ואני מתכוון בתור התחלה להתמקד רק בשיפורי חוץ אחרי 8 חודש 9 חודש עם המכונית שאני אספיק קצת להכיר אותה

אז להתמקד בשיפורים מכנים יש למישהו מושג כמה כ"ס יש ל323i ?

האם לרכב הזה בתור סטוק יש כוח איך הוא מאיץ איך הסאונד שלו איך האיבזור פנים שלו ?

אני פשוט לא מכיר כלכך את הדגם .

תודה רבה לכם .

ורציתי לשאול האם יש עוד דגם של BMW ששווה לי להסתכל עליו ויכנס בתקציב אפילו עם חריגה ?

פורסם

אתה רוצה מנוע מעל 1.8 אבל שיהיה חסכוני בדלק?:shock:

אתה מוזמן להצטרף לחלומות של כולנו:-)

לשיפורי חוץ אתה יכול לקנות סיויק 99 ובכסף הנותר לעשות אותה רכב "ערסים".

אין הרבה חלקים קוסמטיים לרכבים האלו, ואם כבר יש הם יעלו והרבה.

הhgt תהיה רכב מעולה וזול לאחזקה יחסית, כוח לא חסר.

דרך אגב נהג חדש ורכב יוקרתי ספורטיבי מעל 1.8 הביטוח יכול להגיע אפילו עד 10k בשנה, חושב שתעמוד בזה?

פורסם
אתה רוצה מנוע מעל 1.8 אבל שיהיה חסכוני בדלק?:shock:

אתה מוזמן להצטרף לחלומות של כולנו:-)

לשיפורי חוץ אתה יכול לקנות סיויק 99 ובכסף הנותר לעשות אותה רכב "ערסים".

אין הרבה חלקים קוסמטיים לרכבים האלו, ואם כבר יש הם יעלו והרבה.

הhgt תהיה רכב מעולה וזול לאחזקה יחסית, כוח לא חסר.

דרך אגב נהג חדש ורכב יוקרתי ספורטיבי מעל 1.8 הביטוח יכול להגיע אפילו עד 10k בשנה, חושב שתעמוד בזה?

כן אני יכול לעמוד בזה .

שמתי לב שיש הרבה מאוד 323i עם שיפורי חוץ .

ולא אני לא רוצה רכב של ערסים בכלל אני פשוט רוצה רכב שאני יקום כל בוקר יסתכל עליו ויקום עם חיוך .

אני יש לי בעיה אני אוהב להיות מיוחד .

אוהב להיות שונה .

אוהב להיות שלם עם עצמי

וכשאני אקנה מכוניות בקרוב בעזרת השם אני מתכוון לשפץ אותה חיצוניות בצורה משמעותית .

ואני נוטה לכיוון ה323i

1800 סמ"ק או 2000 סמ"ק הגזמתי שיהיה חיסכוני בדלק לא חיסכוני אבל שלא יקרע לי את הכיס כן ?

כי הרוב אני נוסע בתוך העיר לא יוצא מהעיר הרוב [אני גר בת"א]

ומה שאני בא לשאול יש עוד דגמים של BMW "ספורטיבים וכוחניים" ששווה לי להסתכל עליהם ?

פורסם

אתה מחפש רכב חסכוני ושואל על BMW עם מנוע 2 ליטר, או על רכבים אמריקאים עם מנועים גדולים מזה.

אתה מחפש רכב שיהיה זול לאחזקה יומית ושוכח שאתה נהג חדש, או שהמנועים הגדולים צורכים יותר דלק.

אתה מחפש רכב עם הרבה כח ושוב שוכח שאתה נהג חדש ולא מיומן.

חפש לך משהו פושר יותר. כך תוכל גם להנות מרכב ספורטיבי זריז ונוח לשימוש יומי, וגם תוכל ללמוד קצת בצורה יותר בטיחוטית.

בתקציב שלך, או במעמד שלך (נהג חדש ולא מנוסה), BMW הייתה האופציה האחרונה שלי.

כמו כן, המאזדה 323i היא בסה"כ 323 עם בודי יפה יותר. לא שזה רע, אבל זה לא בדיוק ספורטיבי וכוחני.

!AWDSOME

פורסם

אתה מוכן להגדיר מה זה משמעותית?

אתה מתכוון לקחת רכב ולשנות כל כך הרבה שלא יזהו אותו ויחשבו שזה רכב אחר, או שיפורים שידגישו את הרכב "ספורטיבי"?

תן דוגמאות, מה אתה רוצה חצאיות ספויילר בקליות אנג'לים ג'נטים מה בידיוק?

(אתה מוזמן לצרף תמונה על איזה מאזדה שאהבת או רכב שאתה מתכוון לרכוש ומה אתה מצפה לראות בתוצאה).

יש רכבים שיש להם פוטנציאל שיפורים מאוד גבוה בתחום הקוסמטי, ויש כאלו שפחות.

פורסם
אתה מחפש רכב חסכוני ושואל על BMW עם מנוע 2 ליטר, או על רכבים אמריקאים עם מנועים גדולים מזה.

אתה מחפש רכב שיהיה זול לאחזקה יומית ושוכח שאתה נהג חדש, או שהמנועים הגדולים צורכים יותר דלק.

אתה מחפש רכב עם הרבה כח ושוב שוכח שאתה נהג חדש ולא מיומן.

חפש לך משהו פושר יותר. כך תוכל גם להנות מרכב ספורטיבי זריז ונוח לשימוש יומי, וגם תוכל ללמוד קצת בצורה יותר בטיחוטית.

בתקציב שלך, או במעמד שלך (נהג חדש ולא מנוסה), BMW הייתה האופציה האחרונה שלי.

כמו כן, המאזדה 323i היא בסה"כ 323 עם בודי יפה יותר. לא שזה רע, אבל זה לא בדיוק ספורטיבי וכוחני.

הגזמת .

אפילו מאוד הגזמת .

אני כבר שנתיים נמצא על הכביש בנתיים עם הרכב של אבא שלי .

אתה לא יכול לדעת איך אני נוהג מה הביטחון שלי על הכביש עד שלא תראה אותי נוהג .

לדעתי זאת ממש טעות לשפוט מישהו דרך האינטרנט .

ואני לא התכוונתי למאזדה 323i התכוונתי לBMW 323i במוו סדרה 3 בקיצור .

לדעתי יש לי מספיק ניסיון כדי לנהוג על מכונית כזאת אתם דיי מגזימים לדעתי .

ושאני אומר 2000 סמ"ק חסכוני אני לא מתכוון למובן שבמילה אני מתכוון לכך שהאם המכונית שותה דלק ?

איך היא מתנהגת בכביש הייתי רוצה לדעת פירוט מלא לגבי המכונית לגבי העיצוב פנים לגבי המרחב שיש בתוך המכונית וכו'

כי עוד לא יצא לי לנהוג על הרכב הזה .

הייתי רוצה לשמוע איך הרכב מא' עד ת' .

ולמי ששאל איך אני רוצה שיראה המכונית אני רוצה בערך שתראה כך : http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1978/117/71/757524075/n757524075_1169147_6394.jpg

תתייחס רק לשיפורי חוץ .

אני לא מתכוון להשקיע על שיפורים מכאנים עד שאני ארגיש שאני פיקס עם המכונית .

ובשביל להיות פיקס איתה דרוש כמה חודשים להתרגל אלייה .

ואם מישהו יכול להעריך לי כמה השיפורי חוץ האלה עולים אני יודה לו .

תודה רבה .

פורסם
שאני אומר 2000 סמ"ק חסכוני אני לא מתכוון למובן שבמילה אני מתכוון לכך שהאם המכונית שותה דלק ?

אתה רוצה שהיא רק תלגום דלק?

כנס לאינטרנט ומצא מפרט של הרכב. אהבת את נתוני צריכת הדלק? הרווחת. אם תראה שהיא "שותה", חפש רכב אחר.

פורסם
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1978/117/71/757524075/n757524075_1169147_6394.jpg

ככה אתה רוצה שהרכב שלך ייראה?:shock::shock::shock::shock:

לך לאורי גלר אולי הוא יוכל לעשות מbmw בחורה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מטומטם אני .

הייתה רשומה לי כתובת בהעתקה וכנראה שזה העתיק אותה במקום את הכתובת של התמונה האמיתית חח יצאתי מטומטם רצח ..

http://www.eurotuner.com/featuredvehicles/eurp_0708_2000_bmw_323i/pictures.html

• תוכן חדש...