Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז סוף סוף מצאתי אוטו לאחר כמעט שנה של חיפושים (עקב תאונה שהרסה את האוטו הקודם...)

מדובר בגולף ג'נריישן 2.0 שנת 2006 22,000 ק"מ! בצבע כחול אפור

חודשים על גבי חודשים

כמעט כל היום באינטרנט,עיתונים, אוטו דיל וכדומה...

מנסה למצוא לי גולף עם כל התוספות ועם מנוע חזק

רק בצבע שחור!

לא הלך הרעיון... הייתי ממש מקובע על צבע ובגלל זה פיספסתי הרבה מציאות

אבל שראיתי ת'גולף הזאת.. עם כלום קילומטר וכמעט 3 שנים על הכביש - שיפשפתי את עיניי

היא דורשת מחיר מחירון - 112 אלף

השאלה שלי-

זה לא קצת יקר מידי לשנת 2006 והאם כדאי לחכות לאותו דבר רק עם צבע שחור או שזה ממש שטותי?

כי גולף 1.6 אני בחיים לא אקנה... אולי את הFSI וגם אין הרבה כאלה.

תודה מראש.....

פורסם

מצד אחד חיפשת כמעט שנה, לא היית מוכן להתפשר וויתרת על רכבים אחרים טעכשיו כשכן מצאת את מה שאתה מחפש אתה מתלבט ומבקש ייעוץ.

לפי מה שתיארת ענית לעצמך על השאלה האם לקנות או לא.

לגבי המחיר, ביד 2 המחיר שלה הוא 106 אלף ש"ח, אבל מצד שני הק"מ שלה נמוך, בממוצע כ7000 ק"מ בשנה.

פורסם

לחפש גולף במשך שנה? וואלה יש לך סבלנות. המנוע הזה נחמד מאוד .אם זה במסגרת התקציב אני הייתי הולך על זה אבל תנסה להוריד במחיר. עם השוק של היום זה נשמע הרבה לומרות שהקמ נמוך

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הכל טוב ויפה בה חוץ מהצבע בגלל זה אני בא להתייעץ

אני יודע שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח

אבל בכל זאת, צבע של אותו זה לא פקטור בהתלבטות?

הכחול כהה-אפור של גולף לא קצת מבוגר? בשביל ילד בן 21 כמוני?חח

חברים שלי אמרו לי שצריך להרוג אותי אם אני מוותר על האוטו הזה בגלל הצבע:)

מה אתם אומרים?

פורסם

תקשיב זה לא התלבטות שאנחנו יכולים לעזור לך בה. אם שנה חיפשת רכב בצבע שחור אולי כדי שתמשיך כי נשמע שזה מה שאתה באמת רוצה. אני לדוגמא בחיים לא הייתי קונה רכב לבן כי אני פשוט לא אוהב את הצבע .

אבל דווקא הצבע הזה הכחול אפור מתאים מאוד לגולף לומרות שהוא די נפוץ.ואם לא תשתוף אותו מספיק זמן הוא יהיה כמעט שחור :)

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...