Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום לקחתי פוקוס לבדיקה במכון מ.מ.מ., הרכב משנת 2001 עם 160,000 ק"מ,יד 2, מטופל קבוע במוסך מורשה והוא לקראת טיפול בזמן הקרוב.להלן התוצאות:

1. מנוע, מערכת קירור - לנקות מערכת קירור, רצועת תזמון הוחלפה ב 120,000, רעש מערכת שסתומים, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה.
  2. מערכת פליטה - מערכת פליטה רועשת - נאמר כי אין חור באגזוז והרכב עבר את בדיקת פליטת המזהמים.
  3. סרן קידמי ומערכת היגוי - נזילת שמן מערכת הידראולית+משאבה, נקישות המתלה, שחיקת צמיגים,לתקן זוית הגוי.
  4. קפיצים - תקין
  5. שילדה ומרכב - ליקוים בעל משמעות נמוכה - הוחלף טמבון אחורי.
  6. מערכת בלמים - נאמר כי הבלימה טובה
  7. צמיגים - הוחלפו לפני פחות משנה
  8. מערכת תאורה כולל מצבר - תקין
  9. העברת כוח- שמן כהה, בלאי דסקיות הילוכים, נקישה בשילוב והחלפת הילוכים, תושבת תיבת הילוכים פגומה.

כמו כן מצורף המצבר תקין, ומצורף טופס בדיקה קומפרסיה - אם משהו יכול להסביר לי את התוצאות שלו אני אשמח.

לסיכום הבוחן אמר שהמנוע במצב טוב וגם שאר הרכב, אין פגיעות שילדה, אך הוא הדגיש 4 בעיות:

• החלפת נוזל קירור
  • איזון גלגלים
  • נזילהשמן ממערכת הידראולית
  • תושבת תיבת הילוכים פגומה

מה שאותי מדאיג הן 2 הבעיות האחרונות - האם הבעיות הן תוצאה של בלאי סביר? מהו דחיפות תיקון בעיות אלו? ומה עלות התיקון לערך?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

באמת נראית בדיקה בסדר גמור, ובאמת 2 הבעיות האחרונות יותר אקוטיות.

אני מציע שתלכו למוסך , תקבלו הצעת מחיר לתיקון הליקויים הללו (בכלל לא בטוח שהתושבת גיר לא תקינה) + נושא הנקישה במתלה

תקזזו מהמחיר ותסגרו עניין.

בלי קשר להנ"ל , לדעתי הק"מ הנ"ל קצת גבוה מדי וזה חייב להתבטא במחיר (לא חסרות פוקוסים עם ק"מ קרוב יותר ל100K.)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה זה אומר נקישות במתלה?

ועד כמה דחוף תיקון הבעיות הללו?

חוץ מזה אכן יש פוקוסים עם ק"מ נמוך יותר אך מאף אחת מהם לא התרשמנו לטובה.

פורסם

נקישות במתלה זה לרוב כסת"ח של המכון.

הדחיפות של תיקון התקלות יכולה לנוע בין קריטית לבין נמוכה ביותר. קשה להגיד אם לא רואים את אופי הנזילה ועוצמתה.

בסך הכל הבדיקה באמת נראית לא רעה בכלל, ואם עניין הקילומטרים לא מפריע לכם והסתדרתם עליו במחיר - אני לא רואה סיבה שלא לרכוש את הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...