Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

לפני כשנה שאלתי בפורום איך ניתן לשחזר את הלוחית המכילה נתוני שלדה, משקל וכו'. קיבלתי מספר תשובות לא ממצות, ולכן פתחתי שרשור חדש, על מנת לתת פיתרון ברור.

באזור התעשיה באור יהודה יש מפעל לדפוס שמתעסק עם הדפסת משי על מתכת, ובצמוד אליו יש מפעל שמתעסק עם חריטות על מתכת. כל מה שצריך זה להשיג תמונה של הלוחית (אני ביקשתי מהספק הגרמני של כל החלקים שלי) ולהביא את הלוחית הישנה (לא חובה - אם יודעים מה המידות שלה ואיזה מספרים אמורים להיות אז אין צורך).

בכל מקרה, התהליך הוא כזה:

הולכים לפלקסיקו, על מנת שיחתוך לוחית אלומיניום זהה בגודלה (עוביה 1 מ"מ על מנת שהחריטה לא תשבור אותה). משם הולכים לדפוס דניאל. לאחר שבדפוס דניאל סיימו את העיצוב (לוקח בין יום ליומיים, תלוי בלחץ) הם מדפיסים על הלוחית, מחכים יום לייבוש ומעבירים את הלוחית לפלקסיקו על מנת שיחרוט את המספרים.

המחיר: 90 ש"ח כולל מע"מ לעיצוב והדפסת הלוחית + 100 ש"ח לחריטת המספרים.

שווה כל שקל, מצ"ב תמונות של הלוחית הישנה והחדשה.

DSCN9043.jpg

IMG_0490.jpg

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

ניראה ממש טוב, אבל לא יותר פשוט וזול לקנות באיביי לוחית ריקה ולהטביע עליה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
ניראה ממש טוב, אבל לא יותר פשוט וזול לקנות באיביי לוחית ריקה ולהטביע עליה ?

קודם כל, לא מצאתי לוחית כזו באיביי, גם לאחר שנה של חיפוש.

דבר שני, המחיר של הכנת לוחית חדשה ללא חריטה זול יותר מהמחיר של הלוחית באיביי, לדעתי.

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

זה נראה מצויין, ושמחתי ללמוד על האפשרות.

מה שאני חושב עליו כבר הרבה זמן, זה שיחזור מדבקות "תקופתיות" שונות: אות ההשבתה השבועית מ 1974, מדבקות טסט, משולש נהג זהיר, וכו. האם הם יכולים לעשות גם עבודות כאלה?

נמרוד

פורסם

בבקשה של אנגליה,

http://shop.ebay.co.uk/items/?_nkw=ford+PLATE+ANGLIA&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=ford+PLATE&_osacat=0

לא שאני חלילה שולל את מה שהבחור ביצע בצורה מדהימה, פשוט לא חשבתי שיהיו בעלי מקצוע בארץ שיעשו דבר כזה.

ולנמרוד,

היה מישהוא עם פורד שהגיע לאחד המיפגשים ששחזר את כל המדבקות המקוריות באוטו ובתוך תא המנוע, מדבקות אזהרה, מדבקות הסברה ומדבקות סימונים, יצא מדהים וכולם חשבו שהאוטו פשוט שמור למרות שהוא היה משוחזר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

נמרוד, סרוק או צלם את כל הסטיקרים שאתה רוצה ולך לכל בית דפוס שעושה מדבקות, ובקש שיעתיק לך את המדבקה וייצר לך X מדבקות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אכן הלוחית של האנגליה זולה יותר (בעשרים ש"ח, מכיוון שכאן לא צריך עיצוב, התמונה מצויינת להדפסה), אך לעומת זאת תראה את האתר הבא: http://plaques.anciennes.free.fr/index.htm

כל לוחית עולה בין 60 ל - 125 יורו!!!

לנמרוד, הם עושים גם מדקות, אבל אני לא יודע אם יש מינימום לכמות. טלפן, תבדוק ועדכן אותנו.

שחר

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

יש הדפסת חום על אלומיניום

במלא מקומות שעושים שילוטים

זה יותר זול לדעתי

אתה מביא לו מה שאתה רוצה והוא מדפיס את זה ואז מעביר את זה לאלומיניום

תקח סט קרנק\רים ותדפוק מה שבא לך

תכלס נראה לי מיותר אבל כל אחד איך שהוא רואה את השיפוץ שלו

אני אישית מחזיר את מה שנשאר מהלוחיות וזהו

ניקיתי אותם ודפקתי עליהם שכבה של לכה וזהו על החלודה

וזה גם יותר מדי גם ככה כלום כבר לא תואם למה שיצא :-)

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...