Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם ,

רציתי לדעת האם יש כאם אנשים בעלי ניסיון עם פיג'ו 306 מנוע 1400 ידנית 4 דל' .

שוחחתי עם בעלי הרכב , יד 3 , ק"מ סביר (140K) , רכב שנת 00' .

הצבע אולי קצת מזעזע אבל חצי צרה .

להלן המידע שהוצאתי ממנו , בשיחת טלפון :

"כאשר רכשתי את האוטו אחרי בדיקה לפני שנתיים , יצא כי הרכב 96% ממה שהוא היה כאשר היה חדש"

לא כל כך הבנתי איך אפשר לקבוע דבר כזה , אבל נגיד :)

החבר'ה במוסך היכן שאבי מטפל ברכב שלו (C5 ) אמרו לו גם כי הרכב הזה טוב מאוד וכי יש לו חלפים.

כמו כן שהוא יציע לי יחסית חסכון בדלק ( 1:14 ) בנסיעה רגועה.

לרוב המרחקים שלי הם בין עירוניים , קצרים (קריות כרמיאל , קריות חיפה , פעם ב- לתל אביב / אשדוד) .

שאלותיי :

1. מה חשוב לבדוק ברכב הזה טרום בדיקה / קניה (חוץ מתאונות כמובן)

2. מה שגרתי אצל הרכב הזה בגיל 9/10 מבחינת בלאי ?

3. דברים חריגים שצריך לשים אליהם לב?

תודה!

יותם

פורסם

לבדוק את מערכת החשמל לראות שהיא תקינה.

מיזוג אויר.

חלודה מתחת לגומיות בדלתות.

אלו הדברים הבסיסיים שאני חושבת שכדאי לבדוק ב 306, לדעתי יש עוד כמה, אני בטוחה שיתנו לך תגובות נוספות בהמשך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לבדוק את מערכת החשמל לראות שהיא תקינה.

מיזוג אויר.

חלודה מתחת לגומיות בדלתות.

אלו הדברים הבסיסיים שאני חושבת שכדאי לבדוק ב 306, לדעתי יש עוד כמה, אני בטוחה שיתנו לך תגובות נוספות בהמשך.

ל'

לפרק את הגומיות ולבדוק חלודה?

פורסם

אם אינך לוקח את הרכב למוסך או למכון בדיקה מקצועי, היתי ממליצה לך להסיר גומיות ולבדוק, זה דבר שניתן להסרה בקלות.

שלושת הדברים העיקריים שהצגתי לך הם "המחלות" העיקריות של פיגו' ושל הדגם 306.

הרכב בסופו של דבר אמין ביותר, ואם הוא יצלח את הבדיקה המקיפה, צפויות לך נים נעימות ל נסיעה ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם אינך לוקח את הרכב למוסך או למכון בדיקה מקצועי, היתי ממליצה לך להסיר גומיות ולבדוק, זה דבר שניתן להסרה בקלות.

שלושת הדברים העיקריים שהצגתי לך הם "המחלות" העיקריות של פיגו' ושל הדגם 306.

הרכב בסופו של דבר אמין ביותר, ואם הוא יצלח את הבדיקה המקיפה, צפויות לך נים נעימות ל נסיעה ברכב.

ל'

אחרי סיבוב שאני יערוך + בדיקה של דברים שאני יכול לבדוק , מכון בדיקה (היה ונראה לי)

פורסם

תודה לכל מי שהגיב בשרשורים שלי , רכשתי את הפיז'ו 306 .

יש לי כמה שאלות לגביה - זאת אשאיר בפורום הטכני כמובן .

תודה!!!

• תוכן חדש...