Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך ביום ראשון לראות רכב, פיג'ו 307sw

אני הולך למיגרש בפתח תקוה,

מה אני יכול לבדוק בעצמי לפני שאני לוקח את הרכב לבדיקה? כדי להחליט אם שווה בכלל לקחת לבדיקה?

במקום לפתוח עוד נושא אני יכניס את זה גם פה

ההצעה שווה או לא

307sw שנת 2004 160k קילומטר

אחריות שנה

7 מקומות

יד שניה, בעלות קודמת ליסינג

התחייבות בבדיקה למנוע גיר שילדה

יש ספר טיפולים

אפשרות לתשלומים עד 100 (קצת מוגזם?!?!)

ויש סיכוי גם לטרייד אין

מחיר :57K

פורסם

לובינסקי אמינים אבל גם לא זולים במיוחד. הם גם חושפים הסטוריה כך שאין טעם להסתקל על הברגים כשי לבדוק האם הצבע מקורי או שהחלק הוחלף וכדומה. זה לא מגרש מדרכה.

פורסם

מדובר במגרש של לובינסקי?

אם כן - זו עסקה הרבה יותר בטוחה ממגרש 'רגיל'.

הקילומטראז' גבוה בעקבות בעלות הליסינג, ולכן תדרוש לפחות 15,000 מתחת למחירון עוד בפתיחת העסקה!

נ.ב.

תסתכל על החתימה שלי...

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

לא הייתי אומר שזה צריך להדאיג אותך, כן הייתי שואל האם אי אפשר למצוא 307 אחרת עם קילומטראז' נמוך יותר באותו המחיר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מדובר במגרש של לובינסקי?

אם כן - זו עסקה הרבה יותר בטוחה ממגרש 'רגיל'.

הקילומטראז' גבוה בעקבות בעלות הליסינג, ולכן תדרוש לפחות 15,000 מתחת למחירון עוד בפתיחת העסקה!

נ.ב.

תסתכל על החתימה שלי...

דווקא מקריאה של הודעות בפורום יש הרבה תלונות על הטרייד של לובינסקי שמוכרים מכוניות עם בעיות, אבל אני חושב שכדאי שתבדוק את זה יותר לעומק.

• תוכן חדש...