Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעת הנעת הרכב יש קיצור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי להניע את הרכב כרגיל, אני מסובב את המפתח, לוחץ על מפסק ההנעה, שומע את הסטרטר, בום - הולך כל החשמל ברכב ואני צריך להרים את המינוס\פלוס של המצבר כדי לעשות את הפעולה שוב.

מה יכול לקצר בעת הנעה?

הרי לפני ההנעה, יש חשמל, אורות עובדים, אפילו ההנעה רק שאחרי עשירית שניה החשמל נופל.

בברכה מארק.

נ.ב מדובר בביואיק אפולו 74

הוא היא והם יוצרים את האני

פורסם

זה קורה כל הזמן, או רק עכשיו פעם אחת? ואחרי, שניתקת וחיברת חזרה- הכל חוזר לעבוד?

יש מצב, שנעלי הכבל על המצבר לא מעבירים מגע טוב. תנסה לנקות היטב בפנים ובחוץ, לשים ספריי מגעים, לחזק. לי קרו תופעות דומות בכל הרכבים שלי, וזו הייתה הסיבה- חוסר מגע טוב, ברגע, שעובר שם זרם חזק לסטרטר- המגע לא מחזיק מעמד! תתחיל מזה לדעתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פעם ראשונה בחיים שזה קורה לי, אולי באמת נוצר שם לכלוך וקורוזיה, אני אנקה טוב טוב, גם החלפתי 3 מצברים וזה עדיין קורה, מנסה להניע - נכבה. מרים כבל פלוס\מינוס - חשמל חוזר - מנסה להניע - נכסה וכך זה חוזר חלילה.

פורסם

הבעיה טופלה, נוצרה קורוזיה מינימלית על המגעים, ניקיתי וזה עובד :)

מוזר, בדר"כ צריך המון המון קורוזיה כדי שזה לא יניע.

נו טוב העיקר זה טוב.

יום טוב ותתודה רבה

פורסם

נו טוב העיקר זה טוב.

יום טוב ותתודה רבה

מהתאור שלך נשמע כאילו המגעים אינם נוגעים בבכל קוטב המצבר ומעט קורוזיה במקום המגע מפילה את מערכת החשמל. אני הייתי שוקל להחליף את "נעלי הכבל" בחדשים.

שלמה דן גדרון

פורסם

נו טוב העיקר זה טוב.

יום טוב ותתודה רבה

אז הו, שממש לא! לפעמים מספיק נקודה אחת אכולה קצת- כדי לדפוק את כל העסק! ואתה לא תראה את זה אפילו, עד שקוראת תופעה כזאת! יתר על כך- ברגע, שזה קורה, זה עלול לשרוף את הקוטב עצמו של המצבר, גם זה קרה לי, בגלל הניצוץ, שנוצר בנקודת המגע הקטן, שישנו!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...