Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה אחורית עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב.מ.וו E36 ו-E30 (גם סדרה 5 ו-7 ישנות).

אלפות עתיקות.

מרצדסים משנות השמונים עד תחילת שנות ה-90.

אמריקאיות למיניהן.

ו...טנדרים.

פורסם

פג'ו 505, סיירה ג'יאה, הרבה אמריקאיות ישנות, נפוצות אלו האולדסמוביל קטלס הישנות (לפני 87') וקפריס

כמובן שבימרים, מרצדסים עד שנת 95' (במחיר הזה).

זה ההצע בערך...תזהר לא להסתבך עם אחת כזו מצד שני...

פורסם

יש גם מיאטה אחת או שתיים עם מנוע 1600 שנמכרות סביב ה-40K.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם תגדיר מדוע בדיוק אתה מתעניין דווקא בהנעה אחורית, אולי נצליח להתאים לך את הדגם שאתה מחפש, במקום שנתחיל לכתוב רשימת דגמים ללא כל סיבה נראית לעין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בקשר לסדרה 7, אני יכול להגיד שE32 רכב יקר מאוד לאחזקה. רוב החלקים יהיה צריך להזמין מחו"ל, מחירי חלקים יקרים ויישור קו גם לרכב שמור מאוד עלול להיות יקר (אם יהיה צריך לסדר כמה קטנות, לרענן חלקים ישנים, אני לא מדבר על תיקון תקלות מכניות, תכיון 10,000ש"ח לפחות - מניסיון). כל חלק קטן יכול לעלות 1000ש"ח ומעלה (למשל 1600ש"ח למפרק CV של קרדן, לא כולל עבודת התקנה). בנוסף צריכת דלק - הרכב לא יהיה חסכוני במיוחד, אם רוב נסיעות בין עירוניות עם רגל קלה מאוד על הגז אפשר להגיע ל-1:7~1:8 ואפילו קצת יותר טוב מזה אבל אם רוב נסיעות עירוניות או אתה אוהב "לחיצות" תצפה לכך שצריכה לא תיהיה טובה יותר מ-1:6. לרוב E32 מקורית באה בארץ עם גיר אוטומטי, דגמים ידניים זה יכול להיות הסבה. הסבה דורשת קומבינות, רכב כזה לא אוהב קומבינות. גם, דעתי האישית, אם אתה מחפש רכב לדריפטים, אתה צריך להוריד מרשימה רכבי פאר כי חבל להתעלל ברכב כזה.

גם כדאי לקחת בחשבון שגירסאות בחירות של E30/E36 יהיו יחסית יקרות (ממליץ לעיין ביד 2).

מצד שני, אלפא 75 אפשר למצוא יחסית במחיר נמוך ויש לה גיר אחורי עם צלחות בלמים אחוריות לא בגלגלים אלא קרוב לגיר - מבנה מאוד מיוחד, יש משהו דומה למשל בדגמים מסויימים של פורשה וקורבט. העיניין שלרוב מדובר על רכב עם מנוע 1.6 או 1.8. דגמי 2000 מאוד נדירים בארץ (מקוריים ויש כמה הסבות) ודגם V6 בכלל לא שווק כאן (אני בספק שאפשר למצוא אחת כזו).

דגמים מוקדמים באים עם שני קרבורטורים כפולים. למנועים האלה יש קול מדהים. אני מכיר אישית אחת שני ליטר TS מקורית עם קרבורטורים - רכב מדהים ועוד אחת 1.6 קרבורטורים שיש מצב שבעל הרכב יהיה מוכן למכור!

טנדר זה גם דבר מעניין, במיוחד אם מדור על אמריקאי עם מנוע "בריא" :twisted:.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש פורד אחת שנמרכת בפורום שהמוכר מבקש עליה 15 אלף. ממה שהבנתי הרכב היה מיועד לדריפטים וכדו'(ממה שראיתי בפורום וכו') .. ככה שאם זה מה שאתה מחפש זה יהיה אחל'ה רכב עם המון עודף.

פורסם

ועדיין, הייתי הולך על E36. אמינה מאד, מהנה מאד, עיצוב קלאסי שנראה טוב גם היום - ומספר מוסכים שיוכלו לטפל בה בעלות סבירה. המכוניות האלו מסוגלות להגיע לקילומטרז'ים מאד גבוהים, בהנחה וטיפלת בהן כראוי.

316I מעט חלשה, בפרט כאוטומטית. כל השאר, מצוינות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...