Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לקנות רכב באיזור ה 40000 שח ולאחר חיפושים הרכב היחידי שהיה נראה לי הוא הונדה סיויק 2000 SR 1.6,

אני מחפש ברכב שיהיה אמין,חסכוני+-,שיראה סבבה (לא בהכרח פוזה) ושיהיה כיפי לנהיגה,המרחב פנים לא כזה משנה לי (רווק) אבל שלא יהיה צפוף בתא הנהג,כרגע אני נוהג על מאזדה 3 ליסינג והוא הכי צפוף בעולם בתא הנהג, על ההונדה נהגתי והוא רכב מהנה לנהיגה ונראה טוב (לטעמי) ולכן זה הכיוון,

אשמח לקבל עוד המלצות על רכבים בסדר גדול של המחיר הזה,

תודה רבה לעוזרים!

פורסם
שלום!

ברצוני לקנות רכב באיזור ה 40000 שח ולאחר חיפושים הרכב היחידי שהיה נראה לי הוא הונדה סיויק 2000 SR 1.6,

אני מחפש ברכב שיהיה אמין,חסכוני+-,שיראה סבבה (לא בהכרח פוזה) ושיהיה כיפי לנהיגה,המרחב פנים לא כזה משנה לי (רווק) אבל שלא יהיה צפוף בתא הנהג,כרגע אני נוהג על מאזדה 3 ליסינג והוא הכי צפוף בעולם בתא הנהג, על ההונדה נהגתי והוא רכב מהנה לנהיגה ונראה טוב (לטעמי) ולכן זה הכיוון,

אשמח לקבל עוד המלצות על רכבים בסדר גדול של המחיר הזה,

תודה רבה לעוזרים!

יש פה סתירה קטנה לא?

אם אתה רווק ולא צריך אוטו גדול, אולי שווה לך לחפש סופר-מיני ולא רכב משפחתי.

תגדיר דרישות יותר ספציפיות (כיפי לנהיגה זה מאוד, מאוד, מאוד אישי- בזמנו נהניתי לנסוע על יונדאי גטס:lol:)

פורסם

אוקיי,יכול שגם סופר מיני תתאים פה,אבל זה לא קריטי בשבילי,גם משפחתי יהיה בסדר,כמו שאמרתי הרכב לא צריך בהכרח גדול או קטן רק שתא הנהג לא יהיה כלכך צפוף כמו במאזדה,חשוב שיהיה מנוע נורמלי שהאוטו יסע :-) (לא כמו הגטס),האמינות חשובה ויחד עם זאת שלא ישתה דלק,הצורה גם כן חשובה,אז כמו שאמרתי בהתחשב בנתונים האלה,ההונדה עונה על זה,השאלה אם יש לי עוד אפשרויות בטווח מחיר הזה ובנתונים האלה.

תודה למגיבים!

פורסם

פיג'ו 206, ידנית בלבד, יכול להכנס שנתון 2002. אם חשוב לך ביצועים תנסה למצוא XS שמורה.

יכול לשקול גולף עד 2001, אולם האחזקה תהיה יקרה יותר.

פורסם

שכחתי לציין,חשוב שהרכב יהיה אוטומטי,חשבתי לכיוון הגולף אבל אפשר להביא אותה עד שנתון 2000 במחיר הזה והיא עומדת פה מול ההונדה של אותו שנתון,מה עדיף? או שיש לי עוד אפשרויות חוץ מ 2 אלו?

פורסם

אתה אוהב את הונדה סיוויק?

תתחיל לחפש אחת שמורה מבחינת הטיפולים ולא קרועה.

אין שום בעיה עם הרכב הזה , אולי ביטוח מקיף קצת יקר והטיפולים לא מהזולים.

אבל גם לגולף אחזקה לא תהיה יותר זולה.

אם צפוף לך לבדך במאזדה 3, גם בכל רכב סופר מיני יהיה לא פחות צפוף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ובשורה התחתונה? מי מהן עדיפה? המחיר שלהן זהה לשנתון 2000,ולשתי הדגמים קרעו תצורה וצריך לחפש משהו שמור,

אבל זה הכיוון,יש עוד אפרויות? אולי דגמים של מצובישי או ניסן?

פורסם

אלמרה, אימפרזה, לנטיס יהיו יותר חדשות ומתאימות למה שאתה מחפש.

גם טויוטה קורולה 2002 (למרות שהיא קצת יותר קטנה בפנים) אופציה סבירה , למרות שהיא די יקרה לקניה, אחזקתה יותר זולה מגולף או סיוויק ואמינותה לפחות לא פחות טובה.

הבנתי שאתה מתחבר לסיוויק בגלל המראה חיצוני שלה (וגם לגולף מאותה הסיבה -"נראה סבבה").

בין סיוויק 1600 סמ"ק אוטומטית ולבין גולף 1600 סמ"ק אוטומטית הייתי בוחר בסיוויק בגלל הזריזות שלה.

אולי גולף 2000 סמ"ק..

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינת אחזקה אמינות וצריכת דלק וכל שאר הפרמטרים הרלוונטיים,מה עדיף ? ההונדהסיויק SR 1.6 או הגולף 2.0 כמובן ששתיהן אוטומטיות והשנתון 2000 ומחירן זהה.

פורסם

צריכת דלק יותר טובה לסיוייק, הביטוחים די דומים (יקרים יחסית), אולי לגולף קצת יותר יקר.

גיר אוטומטי של הונדה נחשב ליותר אמין, מחירי הטיפולים לא יהיו בהפרש גדול.

השאלה היא גם מה הטעם שלך - הונדה "מרחפת" מעל הכביש וגולף מרגישה יותר "מוצקת".

הישיבה בהונדה נמוכה, מין שכיבה.

אני אישית יותר אוהב את החלק הפנימי של גולף - הצבעים, החומרים, המושבים.

תשווה, תבדוק , תשב בכל אחד מהרכבים האלה, אולי תצליח לנהוג בעצמך - יעזור מאוד בהחלטתך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אנשים,לאחר בירורים ובדיקה,אני מתלבט בין כמה רכבים ספציפיים,החלטתי לרדת מסופר מיני בגלל שהוא יהיה לי מאוד צפוף,אני בחור גבוה ויהיה לי ממש לא נוח.

אז ההתלבטות היא כזו:

1.הונדה סיויק 1.6 2000

2.ניסן אלמרה פרפקט 1.8 2001

3.פורד פוקוס 1.6 2001

אשמח לשמוע תגובות על סמך נסיון או/ו לקבל נתונים יבשים על הביצועים של הרכבים הנ"ל ועל הנתונים שלהם.

תודה לעוזרים!

• תוכן חדש...