Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 1.4 94' או 106 1.4 98'

Croopy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה205 יותר נוחה ומרווחת, אבל אם תסתפק במרווח קטן יותר תוכל לעלות בשנתון ולקחת את ה106 שתהיה פרקטית נורא.

בעיקרון הנתונים משתנים בהתאם לשנים שהרכב עבר על הכביש ואופן הטיפול, אבל ה205 אכן זריזה יותר.

פורסם

אין פה מה לחשוב בכלל.

רק 106. אוטו הרבה יותר איכותי מכל הבחינות.

שניהם חסכוניות. אמנם ה 205 טיפה יותר זרירה אבל לא משהו שיכול להשפיע על הבחירה.

לך על ה - 106. לא תתחרט.

פורסם

להרכיב הגה כוח על 205 1400 סמ"ק יעלה יותר מהרכב. זה לא כדאי.

ה106 מהמודל הזה עדיפה על ה205. הרבה יותר מודרנית ונעימה לשהייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תריץ חיפוש בפורום, יש טונות של מידע על ה106 לדגמיה השונים.

בקצרה - נוזל קירור איכותי הוא בגדר יהרג ובל יעבור בשני הרכבים. בדוק את תקינות הסרן האחורי שנוטה להתחיל לחרוק עם הזמן ושיפוץ שלו במידת הצורך אינו זול. בדוק שלמות תא הנוסעים ומצב הקלאצ'.

פורסם

היו לי את שתיהן ככה שאני מדבר מנסיון, 106 בשנים האלו תהיה יותר אמינה, יותר בטוחה, יותר נוחה ויותר טובה מ 205, אין להן בעיות אמינות מיוחדות ושתיהן אמינות, אבל ה 106 יותר מודרנית וחדישה.

המנועים כמעט זהים וחוץ ממערכת הזרקה שונה הכל זהה.

בהצלחה.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

יצא לי לדבר היום עם חבר... והוא אמר לי שלפי מה שהוא יודע, ה205 הם בעייתיות מאוד.. הוא צודק?

מה לגבי ה106?

פורסם

205 ו 106 הם רכבים מאוד זהים מכאנית וחולקים חלקים כמעט זהים, במידה ותמצא רכב שמטופל טוב, שניהם מאוד אמינים.

ה 106 מודרנית יותר ולדעתי גם יפה יותר במיוחד בגירסת SX.

פורסם

לא זהים, אבל בהחלט דומים, בטח ובטח שבגרסאות שלפני מתיחת הפנים של ה106.

אם כבר הבעייתיות של ה205 היא בפלסטיקים השבירים שהשתפרו מעט ב106.

• תוכן חדש...