Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב חדש 09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני רכישת רכב חדש והייתי רוצה להתייעץ איתכם בעניין, על מנת לקבל חוות דעת אובייקטיבית לגבי הרכב.

הרכב המדובר הוא GOLD 09 TSI 160HP.

אני מעוניין ברכב משני הסיבות צריכת דלק(בין עירונית יכולה להגיע ל 25- משולב 17) בנוסף 160 כ"ס ותאוצה של 8 שניות ל

100. רמת האבזור שלו הרמה הכי גבוהה מבין כל הגולפים כיום. ( GTI לא נבדק ). המחיר הוא פחות או יותר 165K אחרי

כל האגרות ניירת וצבע וכו.... עכשיו לעניין העיקרי זה כרגע האוטו היחיד שמצאתי בשוק שכן מספק את הסחורה של להיות מהיר ובנוסף גם חסכוני בדלק.

אני מחפש 4 דברים

1: כוח ( שיהיה מספיק - הכוונה לא ל STI או כל פלטפורמת שיפורים, כי צריכת הדלק כן חשובה).

2: נוחות ואבזור.

3: יופי.

4: חסכוני בדלק.

בעיני המתובנן ( במקרה הזה אני) האוטו די יפה ושארכן עונה על הקריטריון.

פה הייתי רוצה לדעת האם קיים אוטו שיכול להתחרות איתו לפי הקריטריונים שלי ? או האם יש לכם הצעות לאוטו

שגם יש בו מספיק כוח זמין אך הוא גם חסכוני. אני מחפש רכב חדש אך אני יכול להתפשר על שנתון 05+.

ודבר נוסף , לגבי המחיר אולי עדיף לחכות עד שיגיעו דגמים של 2010 ואז לקנות את ה09 מהחברה כיד ראשונה?

או אולי יש דרכים אחרות?

פורסם

יש לנו TSI דור קודם (כלומר שנת 2008 ), בת שנתיים עוד מעט, עם 140 כ"ס.

כשאשתי נוהגת, הרכב מגיע ל- 1:14 במעורבת. וזה נתון מעולה לרכב שעושה 8.8 שניות למאה. אבל זו אשתי.

כשאני נוהג, המצב פחות טוב.

אם אתה אוהב את הכח, הסיכוי שתשיג 1:17 נמוך מאוד.

כלומר, קנה את הרכב ותיהנה ממנו, או קנה רכב חלש יותר וחסכוני יותר. לא ניתן לצפות לצריכה מינימאלית כשלוחצים על דוושת הגז...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
160 לא יהיה חסכוני. אולי ביחס למנוע 2000 אטמוספרי.

לא יהיה חסכוני למנוע 2.0?? מאיפה הקרצת את זה?

כמו שבר צבי(BAR72) טען , בכל רכב זה מאוד תלוי באופי סגנון הנהיגה..

מנועים חלשים לרוב גם יותר שתיינים בעקבות דוושה עמוקה בשביל לנוע עם התנועה..

יש פה עיניין של מומנט ובאיזה סל"ד הוא נכנס ויש פה עיניין של גיר (כמה היל' הוא מחולק..).

סביר מאוד להניח שנהיגה חזקה תוציא תוצאות שונות מ1\17 (או ליתר דיוק 1/16.7). אבל עדיין יהיה חסכוני יותר מגולף 1.6 בשביל הדוגמא..

שיהיה בהצלחה.

אשמח לעזור בכל הקשור לVW.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

שירוקו בכלל לא באה בחשבון לא רק בגלל שהיא זוללת דלק. אלה גם בגלל המחיר הלא תחרותי לדעתי.

בכל זאת בישביל לנוע אם התנועה לא צריך דוושה עמוקה פה כי יש סופרצ'ארצ'ר. ובהמשך נכנס הטורבו.

גם אם אני לא יקבל 1:17 במעורב אני מאמין ש 1:16 לא תיהיה בעיה. סגנון נהיגה מאופק. עד שיש לי יום שאני רוצה לנסוע טיפה יותר מהר ואז לפה נכנסת הזמינות. לכן לא אשקול רכב פחות חזק מזה.

מה לגבי מחיר האם ניתן להוריד אותו עוד?

פורסם

השירוקו 1.4TSI והגולף 1.4TSI 160hp מצוידות באותו מנוע ואותה תיבת הילוכים. משקלן דומה, וכך גם נתוני צריכת הדלק, אז איך בדיוק היא זוללת דלק יותר מהגולף?

פורסם

ירוסלב. אל תשלה את עצמך. אתה תקבל 1:11-12. בתנאי שלא תלחץ על דוושת הדלק יותר משליש מהלכה.

160TSI, לידיעתך, מצויידת הן בסופרצ'רגיר והן בטורבוצ'רגר.

פורסם

אני היתי ממליץ לך על הלנסר החדשה גירסת ה5 דלתות לימיטד (145000 ש"ח)

ראיתי אחת כזאת בצבע לבן עם ג'נטים 18 וסאנרוף ממש מבריקה .....ממש ממש נדירה אחת היפות

בקשר לכוח באמת שזה לא יהיה חסר לך לא משווה לגולף אבל כוח יש לאוטו(143 כ"ס)

דלק היא 1:12 אל תקשיב ליצרן 1:17 הפריוס וההונדה היבריד בקושי מגיעות

בקשר לאיבזור?? סאב וופר 9 רמקולים סאנרוף דיברוית בלוטות חולנות שחורים מאחורה ג'נט חתך נמוך 18

מפתח חם, אתה פותח את האוטו בלי מפתח אוזניות לעברת הלוכים מושבי עור ....ועוד מלא מלא תוספות!! בגדול ממש שווה בדיקה תעבור סיבוב לסוכנות לפני שאתה מוציא את הגולף תשמע מה אתה מקבל ב145 אלף

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

כן אבל רמת החומרים וההרכבה לא כמו בגולף. מצטער.

כשישבתי ברכב הרגשתי פלסטיקה זולה ולרגע דמיינתי שאני בסוזוקי SX4.

מבחינת אבזור היא מאוד מאוד נדיבה, וגם לפי דעתי היא ניראית יותר טוב מהגולף 6.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
כן אבל רמת החומרים וההרכבה לא כמו בגולף. מצטער.

כשישבתי ברכב הרגשתי פלסטיקה זולה ולרגע דמיינתי שאני בסוזוקי SX4.

מבחינת אבזור היא מאוד מאוד נדיבה, וגם לפי דעתי היא ניראית יותר טוב מהגולף 6.

ניב

באמת שעד עכשיו אני שומע כל הזמן על איכות החומרים ואני לא מבין מה הבדל בין איכות החומרים שלה ליפנית כמו מאזדה 6

באמת שישבת באוטו של חבר שלי מאזדה 6 החדשה החומרים מרגישים אותו דבר כאילו זה אותו פלסטיקה והכל...

מסכים איתך החומרים של הגולף זה לא...אבל באמת שזה לא כזה גרוע...והאיבזור שאתה מקבל עם מחיר כזה ...משתלם מאוד

בדיקה זה שווה תהיה בטוח!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
עומר, שאלה לי אליך - ניתן להזמין שירוקו TSI 122, ידנית? :shock:

אפשרי אך לא הייתי ממליץ מפאת מחיר קרוב מאוד ל160 כ"ס שכמובן עדיפה משמעותית..

מדובר בהזמנה מיוחדת ואל תשכח שבמכירה העתידית אין לך ממש מחירון לדגם בלוי יצחק ואני לא יודע כמה היו קופצים על ה122 כאשר יש את ה160 במחיר מאוד קרוב.. (מדובר על כ5000 ש"ח הפחתה מה160 כ"ס..).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
באמת שעד עכשיו אני שומע כל הזמן על איכות החומרים ואני לא מבין מה הבדל בין איכות החומרים שלה ליפנית כמו מאזדה 6

באמת שישבת באוטו של חבר שלי מאזדה 6 החדשה החומרים מרגישים אותו דבר כאילו זה אותו פלסטיקה והכל...

מסכים איתך החומרים של הגולף זה לא...אבל באמת שזה לא כזה גרוע...והאיבזור שאתה מקבל עם מחיר כזה ...משתלם מאוד

בדיקה זה שווה תהיה בטוח!

תאמת שאין ממש הבדל, אך יש הבדל בינה לבין הגולף :)

בכל מקרה, ב147 אלף ש"ח מוסיפים עוד כמה גרושים וקונים סופרב :)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...