Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני הזמנה של סקודה פאביה, ויש כמה דברים שלא הולחט לגביהם.

1. "רדיו מילאנו", הם מתקינים את הקודנית ואת הhead unit, חלק אומרים שהם חרא וחלק אומרים שהם בסדר. אני קצת מבולבל. אפשר אולי להתעקש שיעשו את ההתקנות ב A-Class, אבל גם עליהם שמעתי ביקורות מעורבות.

2. רמקולים אחוריים, כידוע הפאביה, מגיעה רק עם רמקולים קדמיים. הייתי רוצה להתקין גם מאחור. הבעיה היא, שאולי יעשו בארץ נזקים בהתקנה. יש כאן אנשים שהתקינו? נעשה נזק? יש כאלה שלא? איך שומעים? האם יש הבדל משמעותי?

3. חיישני חנייה, כמובן שזה פיצ'ר שימושי, אבל בהתקנה מקומית אני חושב שאני אחסוך מעצמי את האופציה. יש כאן מישהו שהתקינו לו והוא מרוצה?

תודה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. אצלי לא היו בעיות (לשם שינוי) עם התקנת הר"ד והקודן ברדיו מילאנו.

2. ברומסטר סקאוט של ההורים של Caveman - ההתקנה לא הייתה מוצלחת במיוחד והיו בעיות (בעיקר עם הדיבורית של הר"ד בלוטות').

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קודם כל, ישנם שיאמרו שאני משוחד מעט, אבל בחירה מצויינת.

אני התקנתי דרכם רדיו- דיסק, רמקולים אחוריים, קודנית ועלוקה.

1. לא להתקרב ל"רדיו מילאנו"- מקצוענים אבל עושים נזקים בכמויות.

התקנת הקודנית והעלוקה- אצלי הניתוק הוא על משאבת הדלק. במהלך ההתקנה, כנראה, הרימו את המושב האחורי והניילונים שם מאוד מאוד הפריעו לחבר'ה, אז הם פשוט העיפו אותם לכל הרוחות! חוצפה, אבל לא דיברתי כדי לא להיות קטנוני.

התקנת הרמקולים האחוריים: במהלך ההתקנה ופירוק דיפון הדלת, כנראה זרקו את כל הדיפון על הרצפה, וכל הריפוד הפנימי התלכלך מאוד. כשהגעתי הביתה מהסוכנות- רק עם חומרים מיוחדים הצלחתי לנקות את כל הריפוד. חוצפה, אבל גם על זה לא דיברתי כדי לא להיות קטנוני.

התקנת הרדיו דיסק: במהלך ההתקנה הם זרקו על הדשבורד מברג או אולי את כל הרדיו דיסק עצמו, וגרמו לשריטה מזערית עם חתיכות שבלטו החוצה על מכסה כרית האוויר שבצד הנוסע. פה כבר איבדתי את השלווה ושלחתי להם כמה פקסים טובים. הם בתגובה- התנצלו.

הנזק סודר באופן מוחלט על ידי לבסוף, כיום לא רואים שהיה פעם נזק כלשהו. מדובר בביזיון אמיתי אם תשאל אותי.

מבחינת מקצועיות- אין שום בעיות עם המערכות, הכל פועל כשורה ובאופן מושלם לחלוטין.

2. לגבי הערה על הרמקולים- ראה סעיף 1. איכות השמע היא בדיוק כמו הקדמיים, אני הצלחתי "לחלוב" רמקולים אחוריים בחינם...

3. אין לי חיישני חנייה, וטוב שכך. אני עדיין יכול לסובב את הראש כדי להביט בעת נסיעה אחורנית.

תחשוב: כדי להתקין את הנ"ל צריכים לקדוח לך 4 חורים בטמבון, לפרק לך את כל פנס אחורי ימין ולחבר חוטים לנורת הרוורס, אח"כ משם לשלוח חוטים לעבר צג מכוער שיתקינו אותו עם דבק או עם ברגים על הדלת האחורית. אתה באמת רוצה בכך?

פורסם

שכנעת אותי :shock: נעזוב את החיישני חנייה.

רדיו דיסק יהיה מותקן בכל מקרה כי חייבים.

אני ממש פוחד שיעשו נזקים בהתקנה של הרמקולים מאחור. יש שם כבר הכנה מאחור או שגם מעבירים חוטים?

פורסם

"מקצוענים": יודעים את העבודה. עובדה, אין לי בעיות טכניות במערכות שהם התקינו.

"חאפרים/ לא להתקרב": נובע מהנזקים שהם עושים. אצלי אלו הנזקים שמפורטים מעלה, אצל אחרים אלו קליפסים, אצל מישהו אחר הרס פלסטיקים..

פורסם

הייתי ממליץ לך לוותר על הרמקולים האחוריים + התקנה ובמקום הכאב ראש להחליף את הקדמיים בקומפוננטים איכותיים. יעלה אותו דבר ויתן אפקט הרבה יותר מרשים לאיכות הסאונד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הייתי ממליץ לך לוותר על הרמקולים האחוריים + התקנה ובמקום הכאב ראש להחליף את הקדמיים בקומפוננטים איכותיים. יעלה אותו דבר ויתן אפקט הרבה יותר מרשים לאיכות הסאונד.

שכנעת אותי :-)

פורסם

רוני- קודם כל זה לא חייב לעלות אותו דבר, כי עם קצת ויכוחים וקצת איומים "בפונטו יש יותר רמקולים", אפשר לקבל את הרמקולים האלו+ ההתקנה בחינם. אני לא הוספתי ולו שיקלון אחד על כל העסק.

אתה בעצם מציע לו להתחיל לפרק התקנות מקוריות של היצרן, מה גם שבדלתות יש טוויטרים, אני מציע שיחשוב על זה טוב.

פורסם

מה עדיף? לפרק רמקול שכבר מותקן ולשים במקומו אחד יותר טוב,

או להתחיל לפרק את כל האוטו כדי להעביר חיווט אחורה ?

זה בכלל לא שיקול כספי, אני מניח שמדובר ברמקולים של 2 שקל (או נניח פיוניר ב200 ש"ח).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באמת אני לא יודע מה לעשות כבר.

אפשר אולי להיות נוכח בהתקנות ברדיו מילאנו למרות שזה נעשה לפני מסירת הרכב?

אולי אני אקח רק קדמיים מקוריים ואשאר רק אם זה וזהו.

• תוכן חדש...